![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wakacje przemijają, lecz nasze uśmiechy nie znikają! - 94'Ladies and gentleman, Panie i Panowie.. GORĄCO WITAMY W XIII – szczęśliwej części najseksowniejszego wątku w dziejach wizażu! Kiedy spotykają się nastolatki nie zabraknie ani śmiechu, ani łez. (ani orgii.. ![]() Tak więc, jeżeli urodziłaś się pomiędzy 1.01 – 31.12.1994r. nie zwlekaj i dołącz do nas jeszcze dziś! Wszędzie panują jakieś zasady, my również je mamy.. - nie piszemy tylko o sobie - szanujemy się nawzajem - wyrażamy swe opinie bez jakichkolwiek obaw - nie kłócimy i nie obrażamy się - pomagamy, wspieramy, troszczymy się o siebie - nadrabiamy posty! - udzielamy się regularnie - zawsze jesteśmy uśmiechnięte i pełne energii do życia Twój pierwszy post powinien zawierać: ● Imię ●Skąd jesteś? ●Masz TŻ ? Jak Ci się z nim układa ? ●Czym się interesujesz? (pasje, hobby) ●Masz jakieś problemy w których mogłybyśmy pomóc? ●Weryfikacja: czyli jakikolwiek link na profil gdzie można Cię zobaczyć… ●Coś od siebie o sobie . A o to najseksowniejsze, najpiękniejsze, najcudowniejsze wizażanki pod słońcem : Retrospect – Klaudia Boundlessly – Sylwia Voici – Ola Just_Smile- Weronika Infallible- Andżelika MaRaKuIa- Andżelika Nierealnaaa- Kara Burza_1994 – Klaudia Wszystka – Katarzyna Znogamiwchmurach – Anita Cantharis - Margareta (Majka) martysia2701 – Martyś. SparklyAngel - Ula Sorbetmalinowy - Kasia Nowe osóbki z XII części wątku : anett174 – Aneta Midorihime – Żaneta martag144 – Marta Bo każdy koniec, jest nowym początkiem. Jedziemy z tym koksem! ![]() ‘Kręć się i tańcz, wyrzuć swoje smutki precz Dzisiaj jest ta noc, szkoda łez Kręć się i tańcz, radość to dobra jest rzecz Szarych dni nadszedł już kres. Bo to jest biba nielada! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nierealnaaa Czas edycji: 2011-08-03 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacje przemijają, lecz nasze uśmiechy nie znikają! - 94'
Jupiiiii nowy wątek
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
PIERWSZA
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- ku.... a jednak druga ;< ![]()
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() luuuuubię to! |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Inf jak napisałaś ''IDZIEMY!'' to miałam przed oczami podniecony tłum moherów lecących na wyprzedaż
![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Burza to było kilka części temu. pojawilo się dużo nowych dziewczyn, które mówiły o sobie i ogólnie nie fajnie. poczułyśmy się źle w tym towarzystwie, mówię o dziewczynach które teraz się tu udzielają plus Kinga Ola Martyś też była chyba, Pati, Cali, pojawiła się też Kejt, Klau możliwe, że kogoś pominełam. i założyłysmy wątek tylko dla starych dziewczyn. i tam ładnie mówiąc śmiałyśmy się z spódniczki jednej z dziewczyn była dosyć krótka. w tamtym okresie sporo przeklinałyśmy i poleciały bany po prostu.. musiałyśmy obiecac poprawę itd. i dlatego pozmieniały się nick. Smarkula to była Calineczka np.
![]() no to tyle chyba. Ayeen też mi się to tak skojarzyło. ![]() to ja ![]()
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-08-03 o 22:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Aha fajnie ja sobie pisze na starym watku a tu wszystkie sie juz na nowy przeniosly
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, czy zauważyłaś, ale na poprzednim wątku(który jest już tak odległy ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Inf, ahhh wy nie dobre!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Burza ja Ci napisałam. patrz kilka postów wyżej.
Kara no tak wyszło jakoś ![]() czytałam nawet ostatnio ten wątek pośmiałam się trochę. ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Burze nie porównuję, po prostu mi się skojarzyło :3 Wy dla mnie to lachony do wycałowywania jesteście
Just jak zawsze szybka <3 piję z Tobą, bo dawno tego nie robiłyśmy! ![]() Kara loff loff :3 my niedobre? my aniołki ![]() też bym sobie poczytała stare wątki jak to opłakiwałam K ![]() ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-08-03 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to z nudów czytałam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jeeej, mamy nowy wątek, jak fajnie xd
![]() gra mi w głowie: rampapapam rampapapam meeen dooown xD Przepraszam, że nie odpiszę, ale właściwie to na chwilę tylko weszłam ;x
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama telepatia na wątku dzisiaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Strasznie mi się to podoba xd i teledysk też xd i mam żądzę mordu w oczach i też mam ochotę tego gościa zabić ![]()
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za każdym razem teledysk oglądam tak : o.O a najlepsze jest to, że skapowałam, ze ona go zabija na końcu niedawno. bo nie oglądałam do końca. ; O
![]() ![]() |
![]() |
#19 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wyprzedziłaś mojego posta ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Teraz jak tak się patrzy z upływem czasu to pewnie sobie myślisz: jak mogłam go opłakiwac? ejjj normalnie nei lubię tej piosenki.
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." Edytowane przez Burza_1994 Czas edycji: 2011-08-03 o 22:23 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
EJ!!!! widziałam mojego ME GUSTE na kwejku z tą piosenką i mowie wtf cos mi sie kojarzy a to rihanna przeca lol24935454563436464 ale że z nami sie nie napijesz?! ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- mnie tez ![]() ja mam ostatnio skłonnosc do sluchania idiotycznych piosenek, mowilam wam ze mnie wzielo na dode i crazy loopa xd
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pamiętam jak było napisane na kwejku fonetycznie ewridej am szofylyn i myśle sobie gdzie to jest w tej piosence ![]() Ayeen pjonteczka ! ![]() coś Ci jeszcze miałam napisać ale zapomniałam.. AAA WIEM. padłam po przeczytaniu 'przeca' ![]()
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-08-03 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
on jest wyrąbany w koskos
![]() ja widzę tą jape i sikam, a jak dojdzie jakaś historyjka to magia np http://kwejk.pl/obrazek/225559/tutenchamon.html albo http://kwejk.pl/obrazek/310249/gusta.html http://kwejk.pl/obrazek/225804/professional,driver.html albo ja mam już tak zrabane poczucie humoru przez P. albo to jest tak zarabiste ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
a ja teraz po tym ''AAA WIEM'' bo wyobraziłam sobie Ciebie z otwartą, ucieszoną buzią, że sobie przypomniałaś i smiejaca sie do klawiatury, ze jak moglas zpaomniec ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Inf mi tak samo xD I ja też skapowałam niedawno.. a dokładniej to dzisiaj
![]() Burza jak możesz tego nie lubić?! ![]() Bound aa jak z wami, jak nalegasz, to oczywiście, że się napiję ![]() ![]() Ej przepraszam bardzo, ale ja tam lubię bad girls, a szczególnie kawałek o smyczy i konstytucji xD Kocham ewridej aim szafelin! <3
#25 |
Zakorzenienie
|
Can ja też tę piosenkę lubię! i jeszcze ''xxx'' sobie posluchaj ''podnieca mnie twoja smiertelnosc''
![]()
#26 |
Raczkowanie
|
łuuu nowy wąąątek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przyszłam na sekundę , przywitac się w nowym wątku tylko i muszę lecieć, bo zaraz będzie tata nadawał że tak późno a ja siedzę ![]() muszę ograniczyć neta, bo mi chcą znowu hasło założyć ![]() ![]() aaa jak chcecie kartkę to mi napiszcie na pw adresy i dane osobowe, powysyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <3 Kocam Was lachony i tęsknię już ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mam pomarańcowe paznokietki u stópek :3
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oo to ja jutro też zrobię na dłoniach i międziemy takie słiiiit <3 a te pękające są mega
![]() znów Ciebie nie będzie to wery bed informacjon bat łi lov ju, ju noł ![]() ![]() 37198117 23:41:30 cześć myślisz ze dziewczyna moze nogami udusic chłopaka? Roguc 23:42:22 jezeli udusić tak, by nie musiał zadawać tak idiotycznych pytań to myślę, że da radę dobze godom?
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-08-03 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Bound jutro posłucham, bo teraz pobudzę innych tym podniecaniem
![]() Mrr, zrobiłabym Ci masaż stópek ![]() Keejtteż miałam kiedyś hasło ;x beznadziejnie ![]() ja chcę kartkę! ![]() Tobie to pewnie K. już wymasował stópki.. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.