|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ochudzanie-co mam zrobic?porady prosze
Witam
Mam 163 wzrostu waze 55 kg Nie waze duzo,nie mam nadwagi jednak mam figure gruszki co bardzo mnie meczy cały tłuszcz odkłada mi sie w boczkach na twarzy rowniez jestem pulchna....z wagi raczej nie chcialabym zjechac . Chciałabym wiedziec czy same cwiczenia bez zadnej diety moga pomóc??? Jezeli tak prosze o porady jakie moga to byc cwiczenia ![]() dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ochudzanie-co mam zrobic?porady prosze
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Uprawiaj ćwiczenia areobowe... Np. pływanie, taniec, jogging, rowerek itp. Wakie ćwicznia zjamują sie spalaniem tłuszczu, a anareobowe wyrabianiem mięsni. Wiec zabierz się za te pierwsze xD Co do twarzy, to wiesz, nie znam żadnych ćwiczeń na twarz, nei wiem czy wogule jest coś takeigo xD Ale razem z odchudzaniem na twarz też powinno przejśc, przynajmniej troche. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masaż pomaga... jak chcesz schudnąc na konkretnych partiach ciała. Ja myśle o tym żeby kupić sobie pas masujący ale chyba najlepiej odwiedzic po prostu masażyste. Buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
http://dukan.blox.pl/2011/01/Konkurs...Roku-2010.html KOCHANE GŁOSOWAĆ NA KAROLINKE! macie tu jej przepisy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.