Odchudzanie.Zmagania z wagą. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-03, 21:29   #1
xxx13madzia13xxx
Przyczajenie

Odchudzanie.Zmagania z wagą.

Cześc! Musze się pochwalić, mam 170cm wzrostu i wazyłam 78kg dziś ważę 59kg. Zaczełam się odchudzać jakos tak w styczniu gdy kolega z klasy zapytał mi się czy jestem w ciązy. Wtedy pomyślałam, że muszę sie za siebie wziąc. Jestem teraz szczęśliwa, chociasz początki były trudne raz nawe zemdlałam. Chciałabym wazyc 55kg ale jesli nie dojdę do tego celu to myśle ze wysarczy mi te 59kg to i tak nie jest źle. Powiedzcie mi ile powinnam wazyc.Czekam na wasze opowieści i zmagania z wagą. ;*
Talia-66cm
Bioderka-81cm
Waga-59kg
Wzrost-170cm
xxx13madzia13xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 22:08   #2
pabi28
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie.Zmagania z wagą.

Z jakiego powodu zemdlałaś?
Myślę, że tą wage którą masz obecnie jest bardzo dobra

pabi28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 22:34   #3
xxx13madzia13xxx
Przyczajenie

Nie jadłam przez pół dnia a gdy wróciłam ze szkoły mama zabrała mnie na badania(nakłoniła ją do tego moja pani wychowawca gdyż martwiła się o mnie;/;/) po pobraniu krwi normalnie zemdlałam prawde mówiąc niepamiętam tego tylko z opowiadania mamy, moim zdaniem to była normalna reakcja po pobraniu krwi ale moja mama ''wie lepiej'' i mówi, ze to przez moje niejedzenie i w ogóle.
Stary 2010-07-04, 07:43   #4
froggy1
Przyczajenie

hej a mozna wiedzeic co jadlas ze tak schdla ? tez chcem miec taka talie mam ok 72 a brzuch tu gdzie pepek 81 .. to uzo wiem ..
froggy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 11:21   #5
aam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez froggy1 Pokaż wiadomość
hej a mozna wiedzeic co jadlas ze tak schdla ? tez chcem miec taka talie mam ok 72 a brzuch tu gdzie pepek 81 .. to uzo wiem ..
Podłączam się pod pytanie, ja może ważę 56 ale jestem niska do tego i też mam ok 80cm w talii, a miejscami dociera do 85

Tak więc prosimy o receptę na to, by schudnąć
aam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 13:57   #6
lubiecukierki
Rozeznanie

I ja się przytulam do tego pytania,napisz nam co robiłaś,ze tak fajnie sobie schudłaś.My też tak chcemy!!!!!
lubiecukierki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 17:00   #7
xxx13madzia13xxx
Przyczajenie

No więc na początku robiłam brzuszki ok 150 dziennie czasem więcej(zależy czy mi sie chciało, nie jedłam słodyczy (czasmi może jakiś placuszek), nie jem mięsa- zamieniłam je na ryby. Moj obiadek to np. brokóły z kaszą gryczaną. Ja poprosu ograniczyłam się do takiej ilosci zeby przezyc <lol>, nie zartuje- zaczełam zdrowiej się odżywiać i w mniejszych ilościach.....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 17:28   #8
froggy1
Przyczajenie

a jadłas pieczywo ? jakies jogurty czy cos takiego ? ja jem mieso gotowane (piersi z kurczaka) ale za rybami nie przepadam... i te 150 brzuszkow dziennie dało ci tyle ze zgubilas pare cm w tali i ogolnie na brzuchu? czy jeszcze cos? ostatnio brak mi motywacji.. ;/
froggy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 18:05   #9
xxx13madzia13xxx
Przyczajenie

Pieczywa też nie jadłam, a z tymi brzuszkami to moze tak przez pierwszy miesiąc. Ja uwielbiam ryby, robiłam sobie takie w filii aluminiowej w piekarniku pokropione cyryną i czasem z przyprawami- uwielbiam je A wracając do ćwiczen to brzuszki robiłam w domu ale miałam jeszcze 4 godziny WF w szkole plus siatkówka więc dodatkowe cwiczenia
Stary 2010-07-04, 18:14   #10
xmbx
Przyczajenie

GG do xmbx

Przez jakiś okres czasu robiłam bruszki,jeździła z folią i pasami na rowerze, a mimo to nie widze różnicy to jest takie demotywujące. Nogi oki ujda dupa też a tu bęć opona nie brzuch nooo
xmbx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:53   #11
mara87
Przyczajenie

Talking Dot.: Odchudzanie.Zmagania z wagą.

Hej Ja mam 160 cm wzrostu i waze 58 kg. Chcialabym wazyc 53 i mam nadzieje ze mi sie uda. Przez ostatnie pol roku schudlam 10 kilo bo juz bylo 68 i w nic nie wchodzilam wzielam sie za siebie ale dalej mam brzuszek i mi przeszkadza co jakis czas wlasnie mam gorszy dzien i zjem wiecej czy napije sie piwka i do tego chipsy a brzuch rosnie. postanowienia sa i moze sie uda.. Razem razniej
mara87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 13:13   #12
kajawe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mara87 Pokaż wiadomość
Hej Ja mam 160 cm wzrostu i waze 58 kg. Chcialabym wazyc 53 i mam nadzieje ze mi sie uda. Przez ostatnie pol roku schudlam 10 kilo bo juz bylo 68 i w nic nie wchodzilam wzielam sie za siebie ale dalej mam brzuszek i mi przeszkadza co jakis czas wlasnie mam gorszy dzien i zjem wiecej czy napije sie piwka i do tego chipsy a brzuch rosnie. postanowienia sa i moze sie uda.. Razem razniej
u mnie dokladnie to samo,bo jeszcze 8mcy temu bylo 68kg,a teraz 57kg i jakos nie moge zjechac.2tygodnie zdrowo sie odzywialam w ilosci dla rybeki kilogram zjechal(wlasnie z 58kg)a na wadze 58 to juz z 2mce bylam i nic nie pomagalowiec teraz od jutra(dzis spisuje na straty bo sniadanie bylo malo dietetyczne)znowu piekna dietka i duuuuuuuuuuzo zupek ktore zapychaja.dzis juz ugotuje smietnik warzywny z duza iloscia kapusty,kalafiorka i cebuli na kostkach warzywnych i moze piersi chudziutkiej z kurczakazeby miesko obie poskubac tez
podobno jak ogranizm dotrze do wagi prawidlowej dla siebie to cieeezko nizej zjechac i ja po sobie to widze bo jak sie moj uprze to stoi w miejscu z waga i za cholere nic nie pomagaa i mam ooooooooooogroooooooomny problem z celulitem na pupie i udach!!!!!!!!!!!!!

Zapraszam na mój wątek pazurkowy

Everybody has a dirty, little secret....
kajawe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 14:20   #13
mara87
Przyczajenie

no ja tydzien temu mialam 57,5 kg ale pojechalam nad jezioro i tu gril do tego piwko no i tak wyszlo :/ zaczelam dzis diete bialkowa, mowia ze pomaga i ze jest dobra, sie okaze. wlasnie zmierzylam sie tentymetrem i w pierwsze fazie podobno najwiecej sie zrzuca wiec za tydzien zmierze sie znow i sie pochwale jesli bede miala czym jak narazie razem razniej to probujemy

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

aha jestem tu nowa, od dzis.. jak zrobic te minki z waga?? ze schodzi z 68 do 53?? dzieks
Stary 2010-07-05, 15:02   #14
Ukryta321
Przyczajenie

Hej wszystkim Ja swoje zmagania zaczęłam w styczniu jako postanowienie noworoczne Nie wiem czy wszyscy tak mają czy tylko ja, ale im dłużej na diecie tym im ciężej Jak sobie przypomnę jaką wtedy miałam motywację i w ogóle to aż sama sobie zazdroszczę!! Teraz niestety moja waga stanęła w miejscu a ja jakoś sobie coraz bardziej odpuszczam W styczniu waga wskazywała 80kg dziś 68, ale moim marzeniem jest 57-60kg Jeszcze teraz są wakacje i siedzę w domu! W roku szkolnym jakoś sobie tak organizuję czas żeby się nie nudzić a teraz mam go nadmiar i wykorzystuję go na jedzenie
Ukryta321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 15:40   #15
mara87
Przyczajenie

Hejka wiem co to znaczy ja mam podobnie , na poczatku super motywacja a teraz dupa , od jednego kawalka pizzy przeciez sie nic nie stanie a brzuch jak balon a byl ju ztaki plaski :/ jak moj chlopak wyjezdza i nie mam co robic to wlasnie wtedy zeby zabic troszke czasu ide na szybkie spacery, robie brzuszki, skacze na skakance( najlepiej spala tluszcz) no i tak czas leci a coraz ladniej sie wyglada Gratuluje wyniku z 80 kg bardzo duzo spadlas pozdrawiam
Stary 2010-07-06, 12:23   #16
bigboob
Raczkowanie

Ja też większość wakacji spędzam w domu, ale u mnie jest przeciwnie - mnie to bardziej motywuje do odchudzania!
Przygotowuję sobie zdrowe posiłki, co sprawia mi wiele radości, w końcu mam na to czas. Planuję sobie jadłospisy, szukam ciekawych przepisów na zdrowe przekąski, ćwiczę, jeżdżę na rowerze (jak brzydka pogoda to na rowerku stacjonarnym, przed telewizorem - polecam zamiast chrupania chipsów do filmu ). W ogóle nie mam ochoty na słodycze, sama nie wiem, jak to się stało przede mną jeszcze duuuużo czasu na diecie, ale jak na początek, to zapowiada się bardzo dobrze. Wiem, że jeszcze zdążę mieć momenty zawahania lub porażek, ale dopóki jest dobrze, postaram się to wykorzystać jak najbardziej Życzę wam powodzenia dziewczyny, na pewno wszystko się uda, potrzeba tylko czasu... Ja kiedyś próbowałam bezskutecznie schudnąć... w końcu przeszłam na zwyczajnie zdrowe odżywianie, wykluczyłam i możliwie zminimalizowałam jedzenie słodyczy, chipsów, tłuszczy i jakiś niezdrowych przekąsek. Nie liczyłam kalorii ani posiłków, po prostu jadłam mniej, Co prawda zajęło mi to dużo czasu, ale w przeciągu roku schudłam naprawdę bardzo dużo. Później znów miałam rok niezdrowego jedzenia, zupełnie niczego sobie nie odmawiałam... No i teraz planuję schudnąć 20 kilo! strasznie żałuję tego roku, w którym znów bardzo dużo przytyłam, ale teraz planuję na stałe zmienić swoje odżywianie, nawet po diecie ograniczać słodycze i fastfoody

Pozdrawiam
bigboob jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 15:22   #17
mara87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bigboob Pokaż wiadomość
Ja też większość wakacji spędzam w domu, ale u mnie jest przeciwnie - mnie to bardziej motywuje do odchudzania!
Przygotowuję sobie zdrowe posiłki, co sprawia mi wiele radości, w końcu mam na to czas. Planuję sobie jadłospisy, szukam ciekawych przepisów na zdrowe przekąski, ćwiczę, jeżdżę na rowerze (jak brzydka pogoda to na rowerku stacjonarnym, przed telewizorem - polecam zamiast chrupania chipsów do filmu ). W ogóle nie mam ochoty na słodycze, sama nie wiem, jak to się stało przede mną jeszcze duuuużo czasu na diecie, ale jak na początek, to zapowiada się bardzo dobrze. Wiem, że jeszcze zdążę mieć momenty zawahania lub porażek, ale dopóki jest dobrze, postaram się to wykorzystać jak najbardziej Życzę wam powodzenia dziewczyny, na pewno wszystko się uda, potrzeba tylko czasu... Ja kiedyś próbowałam bezskutecznie schudnąć... w końcu przeszłam na zwyczajnie zdrowe odżywianie, wykluczyłam i możliwie zminimalizowałam jedzenie słodyczy, chipsów, tłuszczy i jakiś niezdrowych przekąsek. Nie liczyłam kalorii ani posiłków, po prostu jadłam mniej, Co prawda zajęło mi to dużo czasu, ale w przeciągu roku schudłam naprawdę bardzo dużo. Później znów miałam rok niezdrowego jedzenia, zupełnie niczego sobie nie odmawiałam... No i teraz planuję schudnąć 20 kilo! strasznie żałuję tego roku, w którym znów bardzo dużo przytyłam, ale teraz planuję na stałe zmienić swoje odżywianie, nawet po diecie ograniczać słodycze i fastfoody

Pozdrawiam
Czesc Jestesmy z Toba, przynajmniej ja bo cos tu malo dziewczyn zaglada.. ja jestem 3 dzien na diecie bailkowej i wcale nie jest ciezko, jedyne czego mi brakuje to piwka no ale cos na wakacje sie napije;D czasem mamy taki okres w zyciu ze sie nie da inaczej, wazne ze wzielysmy sie za siebie i chcemy schudnac raz na zawsze i wierze ze nam sie to uda .. ja schudlam i mam we wrzesniu wesele ze strony chlopaka, powiedzial ze ladnie wygladam ale zebym sie nie spasla do wrzesnia, oczywiscie zzartem ale jest wrazliwa i pamietam to, patrze na to jak chce mi sie jesc i wszystkim udowodnie i pojde w rozmiarze 36 albo moze i 34 na to weslee i bede slicznie wygladac a wszystkim szczeny opadna i tak ma byc damy rade pozdrawiam M.
Stary 2010-07-07, 18:46   #18
kajawe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mara87 Pokaż wiadomość
Czesc Jestesmy z Toba, przynajmniej ja bo cos tu malo dziewczyn zaglada.. ja jestem 3 dzien na diecie bailkowej i wcale nie jest ciezko, jedyne czego mi brakuje to piwka no ale cos na wakacje sie napije;D czasem mamy taki okres w zyciu ze sie nie da inaczej, wazne ze wzielysmy sie za siebie i chcemy schudnac raz na zawsze i wierze ze nam sie to uda .. ja schudlam i mam we wrzesniu wesele ze strony chlopaka, powiedzial ze ladnie wygladam ale zebym sie nie spasla do wrzesnia, oczywiscie zzartem ale jest wrazliwa i pamietam to, patrze na to jak chce mi sie jesc i wszystkim udowodnie i pojde w rozmiarze 36 albo moze i 34 na to weslee i bede slicznie wygladac a wszystkim szczeny opadna i tak ma byc damy rade pozdrawiam M.
popieram i trzymam kciuki mocnoja jade za miesiac do Polski i tez chce tak z 8kg zrzucic,bo po ciazy troche zostalo jeszcze i niby nikt az tak nie mowil ze za duzo waze ale kilka uwag ze 'przybralam tam w Anglii' slyszalam wiec che tym 'dobrym duszyczkom'pokazac!!!

Zapraszam na mój wątek pazurkowy

Everybody has a dirty, little secret....
kajawe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 21:37   #19
mara87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kajawe Pokaż wiadomość
popieram i trzymam kciuki mocnoja jade za miesiac do Polski i tez chce tak z 8kg zrzucic,bo po ciazy troche zostalo jeszcze i niby nikt az tak nie mowil ze za duzo waze ale kilka uwag ze 'przybralam tam w Anglii' slyszalam wiec che tym 'dobrym duszyczkom'pokazac!!!
wlasnie zeby sie zdziwili i powiedzieli, wow jak Ty schudlas ja schudlam 10 kilo i bardzo malo osob mi powiedzialo a jak bede szczypior to powiedza wlasnie to zdanie i o tym marze dzis mnie jakos dziwnie suszy i pije non stop wode i balon z brzucha mi sie robi i nienawidze tego bo byl juz prawie plaski hehe. Fajnie tak podtrzymywac sie na duchu, jade w delegacje ale bede miala neta wiec tu wpadne do zggadania

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
aha, powiesz jak robi sie te ikonki ze mialas 75 teraz masz 57 a darzysz do 50 ?? nie umiem bo jestem nowa..

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
dazysz chcialam napisac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 14:02   #20
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

powinnas wazyc pomiedzy 56kg a 72kg wtedy twoje BMI jest prawidlowe

Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu:
Wyniszczenie: poniżej 43.1 kg Wychudzenie: od 43.4 kg do 50.3 kg Niedowaga: od 50.6 kg do 56.1 kg Waga prawidłowa: od 56.4 kg do 72 kg Nadwaga: od 72.3 kg do 86.4 kg I stopień otyłości: od 86.7 kg do 100.9 kg II stopień otyłości: od 101.2 kg do 115.3 kg Otyłość kliniczna: powyżej 115.6 kg
myslę że to ci pomoże

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-08, 18:17   #21
aam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
powinnas wazyc pomiedzy 56kg a 72kg wtedy twoje BMI jest prawidlowe

Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu:
Wyniszczenie: poniżej 43.1 kg Wychudzenie: od 43.4 kg do 50.3 kg Niedowaga: od 50.6 kg do 56.1 kg Waga prawidłowa: od 56.4 kg do 72 kg Nadwaga: od 72.3 kg do 86.4 kg I stopień otyłości: od 86.7 kg do 100.9 kg II stopień otyłości: od 101.2 kg do 115.3 kg Otyłość kliniczna: powyżej 115.6 kg
myslę że to ci pomoże
BMI nie jest niestety najlepszym wskaźnikiem ile się powinno ważyć.
Zawsze byłam w dolnej granicy normy wg wskaźnika BMI, mimo że szczupła nigdy nie byłam, ot po prostu niegruba.
Waga zależy również od masy mięśniowej, a że tej u mnie raczej niewiele to BMI wychodzi mi niskie, a brzuch wielki

Tak więc najlepiej patrzeć na wymiary a nie na wagę
aam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-08, 18:28   #22
Szkocka
Raczkowanie

Myslicie że bedzie jakas zmiana przy codziennym bieganiu o 6 ranoo ;>
I czy jesc przed bieganiem czy po bieganiu ;> Narazie jem po bieganiu i jest okej ;>
ale czy nie lepiej spalic to co sie zjadlo... hm wlasnie nie wiem..
Narazie sie odchudzam z dieta 1000 kcal.. ale nie wiem czy to cos da.. Zastanawiam sie nad kopenchadzka ; p

Powalczyć o zgrabne ciałko
Szkocka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-10, 10:39   #23
mara87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Szkocka Pokaż wiadomość
Myslicie że bedzie jakas zmiana przy codziennym bieganiu o 6 ranoo ;>
I czy jesc przed bieganiem czy po bieganiu ;> Narazie jem po bieganiu i jest okej ;>
ale czy nie lepiej spalic to co sie zjadlo... hm wlasnie nie wiem..
Narazie sie odchudzam z dieta 1000 kcal.. ale nie wiem czy to cos da.. Zastanawiam sie nad kopenchadzka ; p
Hej gdzie przeczytalam ze lepiej biegac na pusty zoladek i zjesc jak sie wroci, poza tym jak bedziesz biegac z jedzeniem w brzuszku to bedziesz miala nudnosci, llepiej wiec po owszem bardzo duzo da to bieganie, po tygodniu zobaczysz roznice na ciele polecam skakanke, idealna na boczki i brzuszek by wyskakac tluszczyk nie polecam diety kopenhadzkiej, otoz po 6 dniach trafilam do szpitala z mega problemami z zoladkiem, kawa na pusty zoladek itp. okropne problemy .. 1000 kcal nie stosowalam ale od 6 dni jestem na bialkowej i super sie czuje, jestem w delegacji wiec nie wzielam wagi ale spodnice sa lekko duze;D czuje sie rewelacyjnie pozdrawiam i jestem w kontakcie
Stary 2010-07-10, 12:34   #24
Szkocka
Raczkowanie

ooo ; )) Dzieki za radę ; ***

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

a ile mniej wiecej mam rano biegac? ;>
by byly naprawde efekty?

Stary 2010-07-10, 15:17   #25
mara87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Szkocka Pokaż wiadomość
ooo ; )) Dzieki za radę ; ***

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

a ile mniej wiecej mam rano biegac? ;>
by byly naprawde efekty?
powiem Ci tak... w czasie to nie wiem do konca, zalezy ile dasz rade i ile wytrzymasz.. ja na przyklad nie lubie biegac,poza tym to bardzo obicaza stawy,trzeba miec na prawde bardzo dobre buty i biegac po sciolce w lesie a nie po chodniku.. to co ja robie nie jest zdrowe rowniez ale tak nie obciaza stawow, nie meczy az tak bardzo a rownie dobrze spalaja sie kalorie.. jesli chodzi o moje cwiczenia to na pewno codziennie ide na szybki spacer, marsz przez jakies 30-60 min zalezy ile mam czasu, potem serie w domu: 100 podskokow na skakance i 40 brzuszkow, 100 skakanka i 40 brzuszkow i tak jeszcze raz i to koniec. nie mam boczkocz, mam prawie plaski brzuch a przychodze z marszu i tak upocona, ja polecam nie zdyszysz sie i nie zrazisz do biegania.. Tydzien pobiegasz i koniec, ja juz chyba 3 miechy chodze pamietaj by utrzymac 120 uderzen serca na minute, to tzw cwiczenie aerobowe czyli najlepsze na spalanie tkanki tluszczowej, wiec bierz zegarek i na spacer
Stary 2010-07-10, 16:13   #26
Szkocka
Raczkowanie

okejj : ))

to ja sie pozadnie biore za bieganie i za dietkę ; *
Dziekuje za te wszystkie rady. Pomogły.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

a co proponujesz mi jeść ; >
tak zeby osiągnąc w miare szybkim czasie jakis efekt ; >
2 miesiace , miesiac ?

Stary 2010-07-10, 17:08   #27
mara87
Przyczajenie

a stosowalas kiedys jakas diete?? w ogole ile wazysz, jaki wzrost?/
Stary 2010-07-10, 17:21   #28
Szkocka
Raczkowanie

1.60 i 50 kg : )

no stosowalam diete 1000 kcal. i kiedys kopenchadzka ale ta kopenchadzka raczej dawno temu ;]

Stary 2010-07-10, 20:05   #29
Szkocka
Raczkowanie

za miesiąc jade nad morze..
chodz pare kilo mniej chcialabym : )

ale tez po wakacjach w miare korzystnie wygladac , heh : )

Stary 2010-07-11, 10:51   #30
mara87
Przyczajenie

hej sluchaj ja mam 160 cm i waze 58 takze moim marzeniem jest 53 kg co Ty chcesz gubic??????? w Twoim stanie wystarczy mnie jesc, a przede wszystkim nie jesc na noc i wieczorem pobiegac lub rano i ze dwa kilo pojdzie w dol spoko ja do wakacji czyli tez do 3 sierpnia chetnie zgubie te pare kilo, az ciekawa jestem ile waze teraz mam nadzieje ze we wtorek sie nie zdoluje, wazylam sie w czwartek rano i teraz wroce i zwaze sie we wtorek rano, mam nadzieje ze bedzie z 56:P dam znac pisz jak masz pytania i dopinguj mi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości