|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Austria, Zillertal
Drogie narciarki i snowboardzistki, potrzebuję pomocy i to jak najszybciej. Chciałabym pojechać w okresie świątecznym na tydzień do doliny Zillertal. Jechałabym ja, średnio zaawansowana narciarka, moi bardzo słabo jeżdżący rodzice i ewentualnie moja koleżanka, średnio zaawansowana snowboardzistka. Marzyłby nam się jakiś w miarę tani pensjonat, posiłki organizowalibyśmy sobie sami. Zainteresowałam się doliną Zillertal, ale szukając informacji na stronach internetowych totalnie się już pogubiłam. Czy ktoś tam był i może polecić gdzie są najlepsze stoki i gdzie warto się zatrzymać?
A jak nie Zillertal, to inne fajne miejsce w Austrii. Ja i koleżanka radzimy sobie na czerwonych i czarnych trasach, rodzice już mniej, więc najlepsze byłoby miejsce gdzie są stoki zarówno dla początkujących, jak i dla zaawansowanych. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Austria, Zillertal
Zillertal - super miejscówka na narty w Austrii.
Mając do dyspozycji samochód można korzystać z kilku ośrodków będących w bliskiej odległości: - zillertal arena - mayrhofen - hinter tux (lodowiec, ponad 3000 m. ) Trasy na każdy stopień umiejętności. Apartamenty możesz rezerwować tu www.tourist-online.de/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Austria, Zillertal
Ja tez nie jeżdżę jakoś super, ale od paru sezonów staram się mieć narty na nogach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.