![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek- cz. IVWitamy w IV części wątku dla przyszłych, obecnych i przeszłych (czyt. tęskniących za jazdami ![]() ![]() link do III części wątku: KLIK ![]() Jeśli masz w planach rozpoczęcie kursu na Prawo Jazdy, jesteś w jego trakcie lub już ukończyłaś kurs to ten wątek jest dla Ciebie ![]() Jeśli jesteś w trakcie kursu i potrzebujesz wsparcia duchowego to ten wątek jest dla Ciebie ![]() Jeśli lubisz dzielić się wrażeniami ze swojego kursu z innymi osobami to ten wątek jest dla Ciebie ![]() Jeśli odczuwasz niezrozumienie ze strony bliskich jeśli chodzi o kurs to ten wątek jest dla Ciebie ![]() Jeśli masz problem ze zdaniem Egzaminu i jesteś zrezygnowana to ten wątek jest dla Ciebie ![]() Jeśli jesteś niepocieszona, że Twój kurs skończył się tak szybko i z chęcia wróciłabyś do eLki to ten wątek jest dla Ciebie ![]() I jeszcze wiele wiele innych "jeśli" ![]() JAK ZDAĆ EGZAMIN (wg. madzior22) 1. Rano wstać, wypić herbatę - można zjeść ale ja na pusty żołądek lepiej myślę to nie jadłam nic ale w końcu ja miałam na 8:15 2. Nie rozmawiać ze zbyt dużą ilością osób - przyjąć ewentualne życzenia z bladym uśmiechem 3. W drodze do mordu wyglądać jak trzy ćwierci do śmierci ale powtarzaćsobie w głowie wszystkie zasady i idąć przez miasto "symulować" sobie sytuacje w różnych miejscach 4. Nie zasypywać swojego instr. smsami "a jak włączyć światła" - to nie pomoże a pogłębi nasz stres 5. Najlepiej nie gadać z innymi ludźmi - takie rozmówki też nie pomagają 6. Starać się stres przemienić w skupienie 7. Gdy nas wywołają podejść z uśmiechem na twarzy i od początku wywoływać dobre wrażenie 8. Na łuku - skupić się, patrzeć na linie (!) i kontrolować sprzęgło, pamiętajcie że nawet jak na początku auto będzie się wyrywać to nie przesądza sprawy 9. Na wzniesieniu i łuku panuje jedna zasada. BEZ POŚPIECHU ! 10. Na mieście: MAKSYMALNE skupienie - macie być tak skupione żebyście latające muchy widziały za szybą. 11. Jeżeli zrobicie jakiś błąd NIE PODDAJEMY SIĘ, tylko myślimy "ja ci jeszcze pokażę, już mnie nie usadzisz nigdzie" 12. Jeżeli egzaminator jest gburem patrz punkt 11 13. Staramy nawiązać jakąś nić porozumienia z egzaminatorem, jak nam nie wychodzi: patrz punkt 11 14. Jeździmy DYNAMICZNIE czyli na granicy dozwolonej prędkości ! 15. Pod nosem komentujemy jakieś zdarzenia np przy gaśnięciu auta możemy napomknąć o stresie lub próbować rozmawiać z otoczeniem. Jezeli egzaminator nam to uniemożliwia: patrz punkt 11 16. Po zdanym egzaminie pięknie ściskamy pana egzaminatora i mówimy mu że jest najlepszym egzaminatorem jakiego znamy (niech pan/pani też się motywuje ![]() 17. Cieszymy się naszą słodką chwilą szczęścia A na podsumowanie najważniejsze: 18. ANI PRZEZ CHWILĘ NIE WĄTPIMY W SWOJE UMIEJĘTNOŚCI w wypadku zwątpienia: patrz punkt 11 ![]() Lista Dziewczyn będących w trakcie kursu: - princeseczka - milvunia83 - agniesikk - PannaDelikatna - niunia-ona - Trinuo8 - Magda9876 - roxaneczka - _gatinha_ Lista Dziewczyn oczekujących na Egzamin Państwowy: ![]() - Liwiusz 1 luty 2011r. [Kraków] - matyldaaaa 3 luty 2011r [Katowice] - Kingulina2901 9 luty 2011r. - 3mw 15 luty 2011r. [Warszawa] - Aurealia 7 marzec 2011r. - sylwiszon757 17 marzec 2011r. [Katowice] Lista Dziewczyn będących pełnoprawnymi kierowcami: ![]() - kaszkasz- Egzamin zdany 2.10.2010r. Prawko odebrane 8.10.2010r. ![]() - mrofka- Egzamin zdany 2.10.2010r. ![]() - mala zmiana- Egzamin zdany 4.10.2010r. Prawko odebrane 15.10.2010r. ![]() - kolorowymaj- Egzamin zdany 14.10.2010r Prawko odebrane 3.11.2010r. ![]() - madzior22- Egzamin zdany 10.11.2010r Prawko odebrane 24.11.2010r ![]() - jomic- Egzamin zdany: 18.11.2010r Prawko odebrane 25.11.2010r ![]() ![]() - eyo- Egzamin zdany 23.11.2010r Prawko odebrane 9.12.2010r. ![]() - Martolek- Egzamin zdany 24.11.2010r. Prawko odebrane 6.12.2010r ![]() - kar0link4- Egzamin zdany 26.11.2010r Prawko odebrane 20.12.2010r ![]() ![]() - LunatyczkaBB- Egzamin zdany 14.12.2010r Prawko odebrane 29.12.2010r. ![]() - ewazraju- Egzamin zdany 16.12.2010r. ![]() - dottoressa- Egzamin zdany 27.12.2010r. Prawko odebrane 3.01.2011r. ![]() - nancy822- Egzamin zdany 30.12.2010r. ![]() - Haylee- Egzamin zdany 5.1.2011r ![]() - Kamilka54 - Egzamin zdany 11.1.2011r. Prawko odebrane 20.1.2011r. ![]() - Eroll- Egzamin zdany 14.1.2011r. ![]() - catttt - Egzamin zdany 14.1.2011r. ![]() ![]() - gkruk- Egzamin zdany 26.1.2011r. ![]() - Areti- Egzamin zdany 26.1.2011r. ![]() - mooonik- Egzamin zdany 28.1.2011r ![]() "Na tym forum można się: cieszyć, śmiać, radować, smucić, płakać, narzekać, marudzić i robić wiele innych rzeczy ale nigdy nie można się tu PODDAWAĆ !" [madzior22] a tutaj jeszcze link do ciekawego artykułu ![]() Samica Kubica ZAPRASZAMY
![]()
![]() Edytowane przez Martolek Czas edycji: 2011-01-31 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek- cz. IV
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
melduję się!
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
szukała, szukałam a w tym czasie przeprowadzka. Melduję się
![]() Napisane przez madzior22 ![]() Na tym forum mozna się: cieszyć, śmiać, radować, smucić, płakać, narzekać, marudzić i robić wiele innych rzeczy ale nigdy nie można się tu PODDAWAĆ !
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() dobra, idę przekopać wątek nr 3 w celu wydobycia bardzo ważnych informacji na Wasz temat ![]() oki zaraz to dokleimy ![]()
![]() Edytowane przez Martolek Czas edycji: 2010-12-23 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4 ostatnie "jeśli" to moje "jeśli"
#7 |
Zadomowienie
|
Jupi!
![]() ![]() Witam! ![]() Martolek, gdybyś mogła poprawić- mój nick pisze się przez 0 (zero), a nie o ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
haha ja myślałam że to jest o a nie zero
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki, czy życzycie "Wesołych Świąt" instruktorom?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja już złożyłam w środę, dziękowałam mu i przy okazji życzonka złożyłam
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ad częsć III
princeseczka, masz rację - ty rezygnowałaś z kursu, ja z egzaminu a magda stawiała nas do pionu. Z tą propozycją to nam nie wyszło, bo ja nie chciałam jechać sama i tracić mojego czasu na jazdę z miasta do miasta i po mieście. Trochę szkoda mi było godzin. A nie znalazł się nikt chętny, zeby ten czas ze mną podzielić. Po co jeździć z tramwajami, skoro u nas nie ma?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
witam w kolejnej części...
![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tak siezastanawiam,. bo dzisiaj chodziłam i myślałam i pamiętałam i zrobiła się 22. Trochę późno jak na wiad dla obcego faceta
![]() Padam na pyszczek i zaraz uciekam. Wykończyła mnie ta przeprowadzka wątkowa ![]()
#14 |
Zadomowienie
|
Również się melduję!
Tak długo pisałam poprzedni post, że nawet nie zauważyłam a tu już nowy wątek ![]() Dobrej nocy!
#15 |
Zakorzenienie
|
jomic: napisz rano
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() Zadurzyć się we W.I.? niemożliwe, zgadzam się absolutnie ( i nie dlatego, ze kosmiczny, o niee) Dziękuję za życzenia
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-23 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
A jednak
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja z moim instruktorem życzyliśmy już sobie na koniec ostatniej jazdy, tzn. tydzień temu, ale też mnie korci, żeby wysłać jeszcze sms-a ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam! jutro napisze do I. przy okazji pochwalę się terminem egzaminu
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zaraz się okaże, ze wszyskie pożyczyły a ja nie. Taka biedna nieszczęsliwa, zagubiona... Do OSK wyślę maila (nim spr będzie styczeń).
#20 |
Zadomowienie
|
milvunia83, dziękuję za piękne życzneia, jak i za kliknięcia
![]() Ja jednak po chwili namysłu postanowiałam nie pisać już do pana Marka. Nie będę namolna, skoro już sobie składaliśmy życzenia, chociaż z drugiej strony na pewno byłoby Mu miło. A i przy okazji mogłabym pochwalić się nowym autkiem ![]() Ale nie, to bez sensu ![]() Odezwę się po nowym roku, z resztą 3. stycznia rozpoczyna się nowy kurs w mojej szkole, który będzie prowadził pan Marek, także wtedy się z Nim nawet zobaczę ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ja uciekam
![]() ![]()
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny jak coś to proszę sprawdźcie czy dobrze napisałam... padam na twarz, idę spać
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki, wpadłam złożyć Wam życzenia i widzę że tyyyyle naklikałyście, ale już nadrobiłam zaległości
![]() ![]() Ale do rzeczy - życzę Wam, drogie Wizażanki, radosnych, spokojnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt, a w nadchodzącym 2011 - spełnienia tych mniejszych i większych marzeń, odwagi i wytrwałości w dążeniu do celu i żebyście nic a nic się nie zmieniały, bo super z Was babeczki ![]() P.S. Któraś z Was pytała o wysyłanie życzeń do instr. - ja mam zamiar wysłać. To taki czas w roku, że każdemu będzie miło, jeśli dostanie jakieś życzenia, a poza tym mój instr. jest istnym cudotwórcą i nie mogę nie wysłac mu życzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ja życzyłam (wtedy jak do mnie dzwonił ze złą nowiną)
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- milvunia i ewazraju-dziękuję bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witam w wigilijny poranek,
zacznę od snów: 1. na forum pojawił się W.I. milvuni i tłumaczył się że nie jest kosmitą (ale nick miał jakiś kosmiczny) 2. spotkałam instr i ucieszyłam sie, ze mogę mu pożyczyć Wesołych Świąt osobiście, 3. jechałam samochodem (nie wiem jaskim, ale fajny był), szybciutko (220km/h - na 4 bo piątki nie mogłam wrzucić ![]() ![]() Teraz trzeba wstać i zabrać się do pracy. Śledzie czekają- reszta już jest. Ale i tak będę tu zaglądać Martolek - bardzo podoba mi się pierwszy post
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co tramwajów-dobre pytanie ![]() w razie potrzeby wyjazdu do takiego miasta zgłoszę niedyspozycję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
princeseczka gdybym ja została z moim kursem sama to pewnie do tej pory płakałabym w tej eLce. Odwoływała jazdy, nie chodziła na egz, a najlepiej odłożyła to do wiosny. Bo przecież wszystkim jakoś idzie a tylko mi nie wychodzi, bo ja się nie nadaję itp, itd. O "pocieszycieslkich" umiejętnosciach mojej rodziny juz wiecie. To forum to była najlepsza grupa wsparcia jaka mogla mi się trafić.
Marzą mi się tramwaje i nic na to nie poradzę ![]() Teraz mogę tu siedzieć bezkarnie, bo wątek ma nową nazwę
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no i melduję się i ja
![]() I do robootyy... Nie lubię świąt przez te przygotowania....
#29 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() ![]() ![]() a ja sie delektuję kawką, ale zaraz muszę iśc sprzatac łazienkę...
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Nie było mnie tu wieki... Miałam taki młyn, że szok! Ale w końcu wolne aż do nowego roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eroll tak mi przykro, że Ci się nie udało. Kurcze, może ten nasz MORD wcale nie jest lepszy od tego na Koszykarskiej ![]() Wszystkim które zdały gratuluje ![]() ![]() ![]() aaaa zapomniałam Kar0linka gratuluje własnego autka!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.