|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaki makjaż na co dzień?
Jak powinnam malować się na co dzień? Tusz do rzęs i błyszczyk to na pewno, a poza tym coś jeszcze? Lepiej używać na co dzień kredki czy może delikatnego cienia do oczu? Jak sądzicie?
Mam 16 lat. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki makjaż na co dzień?
Jeżeli nie masz problemów z cerą to tusz i błyszczyk wystarczy w zupełności, na drobne wypryski możesz użyć korektora. Natomiast co do drugiego pytania to ja wybrałabym cień do powiek w delikatnym pastelowym kolorze. W takim wieku najlepszy jest minimalizm
Na przygodę z makijażem masz jeszcze dużo czasu a po co się oszpecać. Oczywiście nie mówię tu o specjalnych okazjach takich jak np impreza - wtedy można zaszaleć
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. zgadzam się z wypowiedzią poprzedniczki
ale jeśli już to kredka brązowa (broń panie Boże czarna... to zostaw EWENTUALNIE na większą imprezę ) albo jakiś pastelowy cień do powiek. jeśli chcesz, żeby cień się dłużej trzymał to koniecznie do tego bazę pod cienie
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=G86y5eOYKZI |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

Na przygodę z makijażem masz jeszcze dużo czasu a po co się oszpecać. Oczywiście nie mówię tu o specjalnych okazjach takich jak np impreza - wtedy można zaszaleć
) albo jakiś pastelowy cień do powiek. jeśli chcesz, żeby cień się dłużej trzymał to koniecznie do tego bazę pod cienie