|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jak sie nie przejmowac?..
czesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: jak sie nie przejmowac?..
Ja po prostu wychodzę z założenia, że dopóki ja znam prawdę o sobie - to, co mówią o mnie inni, mało mnie obchodzi
![]() Oczywiście gdyby sprawy przybrały poważniejszy obrót, wówczas warto byłoby takiej osobie jasno zakomunikować, że sobie tego nie życzysz. Zawsze znajdą się ludzie, którzy chcą rozstawiać innych po kątach - pocieszające jest to, że najczęściej leczą w ten sposób swoje kompleksy ![]() Z tego co napisałaś wynika, że masz odwagę przedstawiać swoje propozycje - w czym więc problem? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ich jest 2 was jest 4..
zacznijcie je olewać tylko zgrajcie się i prowadzajcie wasze pomysły ![]() ja się nauczyłam olewać takie ą ę przez chusteczkę co to nie one.. codziennie sobie powtarzam że jestem zaYebista i często się śmieję.. i mam w dupce co sobie o mnie myślą inni.. bo przecież dupy mi nie podcierają .. nie jestem od nich uzależniona.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś strasznie przejmowałam się takim czymś. Ale przyszedł dzień, że pewnego dnia się obudziłam i miałam zdanie innych gdzieś
![]() Zostało mi to do dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25380255]ich jest 2 was jest 4.. zacznijcie je olewać tylko zgrajcie się i prowadzajcie wasze pomysły ![]() ja się nauczyłam olewać takie ą ę przez chusteczkę co to nie one.. codziennie sobie powtarzam że jestem zaYebista i często się śmieję.. i mam w dupce co sobie o mnie myślą inni.. bo przecież dupy mi nie podcierają .. nie jestem od nich uzależniona..[/QUOTE] co do tego abysmy razem sie zgrały to nie wiem :/ jakos nie wierze ze tak moze byc, bo czasami mam wrazenie ze im odpowiada taka sytuacja ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() swietna teoria ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jest sporo książek/artykułów o asertywności -nie będę opisywać,ponieważ lepiej będzie jak sama się z nimi zapoznasz.Przyjęcie asertywnej postawy sprawia ,że nie dajemy sobie wejść na głowę a zarazem nie jesteśmy osobami agresywnymi.Widzę,że jakoś sobie jednak radzisz-sama też zgłaszasz propozycje ,nie boisz się odezwać ,więc nie jest tak źle
![]() Plotki-olej. Na krytykę możesz odpowiedzieć -że się zgadzasz z nią lub nie,masz prawo do własnej opinii (tak sami jak one ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25380255]ich jest 2 was jest 4..
zacznijcie je olewać tylko zgrajcie się i prowadzajcie wasze pomysły ![]() ja się nauczyłam olewać takie ą ę przez chusteczkę co to nie one.. codziennie sobie powtarzam że jestem zaYebista i często się śmieję.. i mam w dupce co sobie o mnie myślą inni.. bo przecież dupy mi nie podcierają .. nie jestem od nich uzależniona..[/QUOTE] cały dzien mialam w głowie to zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
miło mi że mogłam pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25401576]miło mi że mogłam pomóc
![]() serio,naprawde zapamietam to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
mi jeszcze pomógł tatuaż ale wiesz.. nie będę Cię namawiała
![]() no i powtarzaj sobie codziennie że jesteś zaYebista ![]() ja kiedyś bym do sklepu po bułki bez makijażu nie wyszła.. a teraz już nawet do szkoły mogę pójść bez makijażu.. bo stwierdziłam że no kurde.. co mnie obchodzi że obcy mi ludzie zobaczą mnie bez makijażu.. przecież oni na dobrą sprawę wgl mnie nie znają.. i nawet nie wiadomo czy kiedykolwiek jeszcze mnie zobaczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
o a jeszcze Ci polecę obejrzeć to
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1zx3puwpDTs |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
haaa mocne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
nie ma sensu przejmowac sie opiniami osob, ktore Cie nie znaja.... a jesli ktos na sile probuje przefosrowac swoje zdania bez wysluchania tego co maja inni do powiedzenia to wystarczy pogratulowac ograniczenia umyslu i wspolczuc, wiec nie ma co sie przejmowac opinia takiej osoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25418779]o a jeszcze Ci polecę obejrzeć to
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1zx3puwpDTs[/QUOTE] niezłe^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
ja właśnie jestem taka,że wszystkim się za bardzo przejmuje i potem to przeżywam całe dnie,ale co zrobić już właśnie taka jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam, że jestem postrzegana jako bardzo przebojowa osoba, która mówi co myśli i się nie przejmuje ale to nieprawda!! Bardzo często mam takie sytuacje, że stresuję się by coś powiedzieć z obawy co sobie inni pomyślą albo żeby komuś nie zrobić przykrości. Bardzo nad sobą pracuję żeby wybudować asertywność i być taką jak mnie widzą inni. Polecam próbowanie - zrób najpierw coś małego i zobaczysz, że się nic nie stanie, potem coś większego i znowu zobaczysz, że się nic nie stanie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.