|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
potrzebna pomoc!!!
witam po raz kolejny
![]() niedawno uświadomiłam sobie, że najwyższy czas wybrać sukienkę na Bal Gimnazjalny. ![]() ![]() i tu się pojawia problem. a mianowicie nie wiem jaki krój, wzór wybrać. według artykułów internetowych wyszło mi że jestem rożkiem, ale nie wszystko się tam zgadza: mam wyraźne wcięcie w talii, ale za to szerokie ramiona. i o to właśnie chodzi żeby dobrać coś do mojej figury. niedługo wybieram się połazić po sklepach, ale najpierw chciałam się trochę przygotować( na co zwracać uwagę, czego unikać). nie chcę żadnej sukienki z rękawkami ani pod szyję, bo nie chcę wyglądać jak Babcia ![]() bardzo podobają mi się bez ramion, ale one raczej odpadają bo chcę troszkę zamaskować moje ramionka. dodam że jestem raczej szczupła( trochę tłuszczyku ma każdy ![]() ![]() bardzo podobają mi się sukienki w tym stylu: https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Maki...ar-mala-czarna jak ją ujrzałam to się poprostu zakochałam ![]() ![]() ![]() ![]() pomóżcie ![]() P.S. Bal za miesiąc więc muszę się sprężać :P Edytowane przez imaginatiooo Czas edycji: 2010-12-13 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: potrzebna pomoc!!!
Jesteś pewna,że to ta aukcja?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem ta sukienka nie jest odpowiednia dla dziewczyny w twoim wieku.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
proszę o linki albo zdjęcia ![]() wydawało mi się że będzie pasować, u nas bal jest bardzo elegancki i zawsze są super kreacje. jak taka nie pasuje to dajcie jakieś propozycje ![]() Edytowane przez imaginatiooo Czas edycji: 2010-12-13 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
404 Not Found
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
sukienka bardzo ładna ale chyba nie na moją figurę
![]() jeszcze poszukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no i kupiłam
![]() jest śliczna i wszyscy mówią, że mi pasuje. może później wstawię zdjęcia. teraz jeszcze tylko mi zostały buty i tu jest problem :/ może macie jakieś propozycje butów? ogólnie to jest duży wybór, tylko że bardzo wysokich, a ja jak wspomniełam to jestem wysoka i to bez butów, więc musiałyby być jakieś niższe( tym bardziej że mój partner w polonezie jest niewiele wyższy ode mnie). proszę was o propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.