![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co powinnam zrobić? Pomocy...
Jak wszyscy dobrze wiemy, dwa dni temu był Sylwester. Zostałam zaproszona na domówkę, znałam tylko kilka osób, ale poszłam. Dzień przed Sylwestrem, zaprosiłam na tę imprezę mojego chłopaka, bo jego plany nie wypaliły. Niestety na kilka godzin przed imprezą dowiedziałam się, że go nie będzie.
Wypiłam za dużo. Całowałam się z trzema innymi facetami. Niby do niczego innego nie doszło, ale źle mi z tym. Wiem, że przesadzenie z alkoholem nie jest żadnym usprawiedliwieniem, ale jest mi z tym źle.. Nie wiem czy powiedzieć o tym chłopakowi. Jesteśmy razem prawie pół roku... Nie chciałabym tego zepsuć, ale też ciężko mi jest z nim rozmawiać od kąd to zrobiłam... Nie potrafię go okłamywać... Zżera mnie sumienie, wiem, że nie powinnam niczego robić.. nie powinnam dawać ponieść się chwili. Kochane, co ja mam zrobić? Powiedzieć mu, przemilczeć? Naprawdę nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co powinnam zrobić? Pomocy...
to wygląda jak jakaś prowokacja.
![]() ale jeśli nie, to gratuluję. stwierdzenie "Niby do niczego innego nie doszło" rozwaliło mnie na łopatki. powiedzieć! wolałabym znać gorzką prawdę niż słodkie kłamstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak to do niczego nie doszło???? Z 3 facetami wymieniłaś płyny ustrojowe, to nic??
Też myślę, ze to prowokacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Żadna prowokacja. Po prostu chciałabym, żeby ktoś rozjaśnił mi trochę umysł. Może wszystkie wyrażenia w wiadomości, którą napisałam nie są odpowiednie, ale myślę, że łatwo zrozumieć o co mi chodzi... I za błędy stylistyczne/ortograficzne przepraszam, pisałam na szybko...
Edytowane przez HeartKiller Czas edycji: 2011-01-02 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to, to, to.. dokładnie... Powiedz mu, a nie.. Lepiej niech się dowie od Ciebie, a nie od ludzi "życzliwych" . Jak Ci wybaczy, to się ciesz i głupot nie rób, jak nie wybaczy, no to cóż... piwa nawarzyłaś, piwo trzeba będzie wypić.. Jeśli mu nie powiesz, będziesz się męczyć, a on widząc to będzie się zamartwiał, bo będzie myślał, że to jego wina...
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
no to zaszalałas nie powiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A jak się całowałaś to miałaś zaćmienie czy jak ? . Zostaw go. Jeśli języka w buzi nie umiesz utrzymać przez kilka godzin to co będzie po kilkunastu?
Gdybym była Twoim facetem to bym od razu powiedziała " pa pa ". |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Nie chcę Cię dobijać, ale Ty już to zepsułaś. Gdyby Ci zależało na tym konkretnym facecie i związku, to na pewno nie całowała byś się z innymi facetami. Po prostu nie chcesz być sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
do niczego nie doszło, tak, dobre
nie chciałabyś tego zepsuć? ty już wszystko zepsułaś ![]() dlaczego od razu nie planowaliście spełnić sylwestra razem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czuję się z tym fatalnie, mam to głupie uczucie w brzuchu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie baw sie w bohaterke ponad czasy i nie mow! Szczerosc jest bardzo wazna ale prawda bywa czasami niepotrzebna. Jesli chlopakowi powiesz ze ma rogi to wcale cie nie oczysci i nie uratuje. TO SA TWOJE wyrzuty sumienie i ty sobie z nimi radz, to taka kara i pokuta ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-01-02 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może to związek bardziej otwarty niż przeciętny? co masz zrobić, powiedzieć mu.
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- chociaż Krakovianka też ma rację. to jest dylemat. ja bym powiedziała bo wiem że by mnie raczej nie zostawił i po latach pokuty w końcu odbudowałabym zaufanie. ale każdy związek rządzi się własnymi prawami :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jeżeli wiesz, że nikt inny mu nie powie, to mu tego nie mów. Zawsze mnie to wkurza w tych wszystkich serialach, wyznawanie zdrady.
Jeżeli to już zrobiłaś, to trudno. Nawarzyłaś piwa, to je teraz sama sobie wypij, ale koniecznie musisz się z nim tym dzielić? Jeżeli mu to powiesz, to ze sobą skończycie, a jeśli nie to może i będziecie ze sobą do końca żywota. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
W pierwszym poście piszesz, że wiesz, iż alkohol to złe wytłumaczenie (dla mnie denne wręcz), ale cały czas go wskazujesz jako głównego "winowajcę". Dorośnij, serio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
O mamo! Kobieto, ja bym na Twoim miejscu w zyciu wiecej nie tknela alkoholu! Przemizialas trzech facetow, ktorys pewnie sie wygada, nawet jesli nie dojdzie to do Twojego chlopaka, to ludzie beda mieli przez jakis czas niezly ubaw. I ja sie w cale nie dziewie. Masz nauczke na cale zycie, przynajmniej ja czulabym sie straszliwie upokorzona, swoim wlasnym zachowaniem.
A chlopakowi nie mow, zaryzykuj, moze plotka do niego nie dojdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, prosze napiszcie mi PO CO ma mu to powiedziec?
Co to da? Przeciez ona go tylko dodatkowo zrani! Przeciez to ona nosi ten wyrzut sumienia, ktory ma jej przypominac ze tak sie nie robi! Czemu jego meska duma ma jeszcze ucierpiec? TAKA PRAWDA JEST NIEPOTRZEBNA!!! Dziewczyna nosi na ramieniu ta wine i pewnie nauczy sie z nia zyc, ale nie zapomnie nigdy. On nie musi wiedziec. Ja bym nie chciala wiedziec...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak to możliwe, że Sylwestra spędzaliście osobno? co to za para?! chyba jesteście ze sobą krótko i na razie miłości nie ma, tym bardziej że ty się całowałaś z innymi, a on niewiadomo co robił ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po 2 to, że skoro przelizała się z 3ma różnymi facetami na 1 imprezie to na pewno ktoś to widział i ubaw będą mieli z niej niezły, a może facet nie chciałby, żeby ktoś życzliwy dnia pewnego się go spytał 'jak to jest być z taką puszczalską? jak ty jej wybaczyłeś?' ![]() i po ostatnie to, że JA nie chciałabym być z facetem, który mnie okłamuje. ale może innym to nie przeszkadza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
czyli co gdyby się przespała z facetem to też ma mu nie mówić, bo go to zrani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A tobie zycze zebys sama sobie wybaczyla kiedys. Przyzwyczaisz sie kiedys do tego niemilego uczucia, ale nie zapomnisz nigdy. Wiec milcz jak deska grobowa i pokutuj sobie sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zapewne jest jakaś racja w Twoich słowach... Też bym nie chciała. Jednak nie wiem czy chcę go ranić jeszcze bardziej mówiąc mu o tym.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tu nie o to chodzi ze beda plotki. Oni zyja dla siebie a nie dla sasiadow ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-01-02 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.