|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś posiadaczką/em Focusa? | |||
TAK jeżdżę Focusem i nadal zamierzam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 33,33% |
TAK jeżdżę Focusem ale zamierzam zmienić auto |
0 | 0% |
NIE jeżdżę Focusem i nie zamierzam |
3 | 33,33% |
NIE nie jeżdżę Focusem ale chciałabym mieć to Auto |
3 | 33,33% |
Mam wątpliwości, nie mam zdania |
0 | 0% |
Głosujący: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Focus dla maniaczek i nie tylko ;)
Witam
![]() Jestem szczęśliwą posiadaczką autka z tematu. Focus I, 1,6 Zetec 100KM manual , rocznik 1999, hatchback 5D Wątek zakładam ponieważ jestem bardzo ciekawa czy na forum są Panie (i Panowie?), które miały z Focusem kontakt albo jeżdżą nim sobie aktualnie. Jak wrażenia? Ja jestem zauroczona. Mimo tego, że w tej chwili wywiało mnie z rodzinnej miejscowości i autkiem szaleje moja Rodzicielka, teraz nadal pozostaje wierna sprawdzonej marce i poruszam się z Moją Mężczyzną jego Focusem ST 170. Jeżeli macie ochotę podzielić się wrażeniami, przygodami, zapytać jak coś wymienić albo gdzie szukać kawałków do autka. Zapraszam ![]() Ach! Zapomniałabym, toż to kobiece forum! Moja Foczka jest śliwkowa, a ST-ek grafitowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Focus dla maniaczek i nie tylko ;)
witam
z TŻ jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Foki kombi '99 ![]() nasza jest koloru Pacific Green - zielona 1,8 l Zetec: 115 KM benzyna + gaz póki co jeździ bezawaryjnie, wymieniane drobiazgi jakieś które się zużywają jak się dorobię to kupię sobie własną tylko że hatchback ![]() uwielbiam ten samochód ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() Witam ![]() Bardzo się cieszę, że zawitałaś i gratuluje autka! Trochę zazdroszczę zieleni bo zawsze mi się marzyła... Dla nas combi jest trochę za duże na razie, bo mamy siebie i kota ![]() U mnie z tą bezawaryjnością to było cudnie dopóki w jednego ignoranta, co się przede mną bezczelnie zatrzymał, nie wjechałam... tak troszkę ![]() Jak będziesz szukać swojej Foczki mam dobre miejsce żeby zapytać co i jak. Czy nie oszukane, że nie stukane (jak z drugiej ręki) itd... Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Fajna sprawa autko na miasto, eleganckie i zwrotne teraz tylko dobrać dobre ubezpieczenie i można śmigać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Foka byla moim pierwszym aukiem po zdaniu prawka, takze trochę ją "dojezdzilam"
![]() Porysowana z kazdej mozliwej stony, blotniki powginane, poduszki wystrzelone... Juz od paru miesiecy jej nie ma, ale nadal czuje sentyment jak widze takie autko na ulicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
shiava.... Wystrzelone poduchy? To takie lekkie bum nie było...
Jak już nie ma to teraz trzeba kolejną Foczkę zdobyć i dalej śmigać ![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolejna foczka to nie - mam teraz swojego wymarzonego kabrio, i nie zamierzam na razie zmieniac ![]() Moze za 2 lata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
delikatna ta foczka
![]() albo tylko egzemplarz ... póki co u nas nie było okazji tego sprawdzić i niech tak zostanie cos TŻ mowił dzisiaj że kontrolka ABSu się świeci no i czuje jego brak ... czyżby pierwsza konkretna awaria ? można jeździć bez ![]() ![]() na jutro jest umówiony u znajomego mechanika. podłączą foczkę pod komputer i może wyjdzie o co chodzi .. oby nic kosztownego ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
kaszkasz ciekawe co z tym ABS-em? Powodów może być mnóstwo. Czujniki przy kołach, moduł, pompa... Oby okazało się, że to coś błahego
![]() Na szczęście ( nie wiem jak u Was) u mnie zimy i lodu na ABS jak na razie nie ma ![]() shiava mnie też marzy się cabrio, ale Focus ![]() Co prawda w kolejności i tak na pierwszym miejscu jest RS 500, zielony RS i dopiero Cabrio ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
melduje sie! focus combi 2003
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Czad
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.