![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Luty :)
W zasadzie to makijaże ze stycznia ale mamy już luty stąd ten tytuł
![]() Beasty Eyes TWARZ- dermacol 212, puder sypki APC nr 1 zmieszany ze skrobią dry-flo, róż Pupy OCZY- paletka do brwi Sephory, biały cień Cantare, czarny cien Bell Planete, brudny róz z paletki Vision, czarna kredka, czarny eyeliner, sztuczne kępki, czarny tusz USTA-podkład, błyszczyk H&M Niestety aparat odmówił posłuszeństwa i zdjęcia są prześwietlone, mało kontrastowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Luty :)
Fioletowo
TWARZ-korektor Magic HR, podkład MK Medium 100, podkład mineralny EDM Olive Fair Itensive, róż Caprice Chanel, rozświetlacz H&M OCZY- paletka do brwi Sephory, biały Cantare, jasny beż IB 15, fiolety z paletki Inglot, czarny cień IB 43, czarny eyeliner, czarny kohl, czarny tusz USTA- szminka Pout Avonu, błyszczyk z paletki Pupy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
W tonacjach fioletu
TWARZ-korektor AAE Clinique #01, podkład Cream Avonu, prasowany puder Sephory, róż Pupy, OCZY- paletka do brwi Sephory, biały Cantare, jasny beŻ IB 15, fiolety i śliwki z palet Inglot, czerwień prasowana i granat IB, pudrowe i brudne róże z paletki Vision, czarna i biała kredka, czarny tusz USTA- błyszczyk Bourjois w kolorze fuksjowo-fioletowym wtarty opuszkiem palca, błyszczyk Pupy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
Kolorowe pastele
TWARZ-korektor Magic HR, podkład Cream Avonu, ziemia egipska, róż sypki i.d., kuleczki Vollare OCZY- biały Cantare, szara konturówka, biała kredka, cienie z palet: Inglot, Vision, prasowany neonowy róż IB, czarny tusz USTA- jakaś próbka Avonu (jaskrawy róż) celowo nie rozcierałam zbyt dokładnie granic poszczególnych kolorów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
okrutnica jakaś... |
Elegancko
TWARZ-korektor AAE Clinique #01, podkład Dermablend Vichy, sypki Cinique #08, róż Cacao Deborah OCZY-paletka do brwi Sephory, biały Cantare, ciemny brąz z TRIO Pierre Rene, śliwka i brudny róż z paletki Inglot,zgaszone róże i fiolety Vision, czarna i biała kredka, czarny tusz USTA-Plum Glaze Avonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okrutnica jakaś... |
Opalizujące fiolety
TWARZ- korektor AAE Clinique #01, podkład MK 100 Medium, sypkie pryzmy Soft White, róż Caprice Chanel OCZY- paletka do brwi Sephory, biały Cantare, czarna kredka, fiolet Lancome, sypki opalizujący fiolet APC nr 9, czarny tusz USTA- bazarkowa szminka w kolorze zgaszonego różu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
okrutnica jakaś... |
Roziskrzony dymek
TWARZ-korektor Magic HR#01 na całą twarz, sypkie pryzmy Soft White, róż Pupy, rozświetlacz platynowy EL OCZY-biały Cantare, czarny prasowany IB 43, brudny róż z brązem Clinique, srebrzysta biel 25 IB, biała i czarna kredka, czarny tusz USTA- wazelina |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
okrutnica jakaś... |
Kreska
TWARZ- korektor AAE Clinique #01 , podkład mineralny Meow Bengal 0 (pampered puss), sypkie pryzmy Soft White, róż Deborah Cacao zmieszany z chłodnym różem Pupy OCZY- paletka do brwi Sephory, biały Cantare, ciemny brąz z TRIO Pierre Rene, zgaszony fiolet i śliwka z palet Inglot, czarny eyeliner, biała kredka, czarny tusz USTA- Iced Coffee Avonu Makijaże raczej nie są wymyślne, nie były robione z myślą o MM. Miłego oglądania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Aga
![]() ![]() Jeszcze sama nie wiem własciwie co napisać, tyle emocji i wrażeń wzbudziły we mnie te makijaże Jesteś Mistrzynią- zarówno w wykonywaniu makijażu, jak i zdjeć. Cudne cieniowanie, niezwykle trafny i z wyczuciem smaku; dobór kolorów, mistrzowskie umiejętności. Wszystkie makijaze sa cudne. Beasty eyes- mroczny, kojarzysz mi się z kobietą-nietoperzem drugi- fioletowo- wyglądasz cudnie, w tym makijażu podobasz mi się najbardziej, tak dziewczęco a zarazem juz tak seksownie. Bardzo mi sie podoba kolor szminki I tak bym mogła opisywać każdy makijaż ale po prostu opiszę wszystkie dwoma słowami Cudo i fachowość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatoreska
|
Wszystkie makijaze jak zwykle piekne. Ale moj faworyt to Beasty Eyes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Obstawiam makijaz nr1 i ostatni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
o ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudo tak z grubej rury walnęłaś , a ja nie wiem na czym oko zawiesić najpierw ! Najbardziej podobają mi się : Beasty Eyes, Roziskrzony dymek i ostatni ! W ostatnim masz piękne włosy ![]() Zdolniacha ![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Beasty Eyes sliczny!! super
![]() chcialabym tak umiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie sa perfekcyjne i sliczne! Ale pierwszy i kolorowy sa po prostu przepiekne! Nie moge sie napatrzec!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Kobieta-nietoperz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no własnie wiedziałm, że to takie mało eleganckie określenie
![]() ![]() ![]() Więc niech bedzie narzeczona Batmana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ś L I C Z N I E...ja też tak chcę...ale ja nie umiem
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Aguś - MISTRZOSTWO.
![]() ![]() Jak to nie są wymyślne makijaże, to ja się nigdy nie zdobędę na odwagę by kiedyś zamieścić siebie. ![]() Całuski. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Wszystkie sa rewelacyjne i wykonanie mistrzowskie
![]() ![]() W Beasty Eyes wygladasz tak mrocznie i klimatowo. Super! W Tonacjach fioletu masz świetne usta, bardzo mi sie podoba kolor. Pastelowy makijaż jest taki letni i śliczne kolory. No i kreska idealna. Najbardziej mi sie podobasz w tym właśnie makijażu ![]() ![]() Na niektórych zdjeciach przypominasz mi Kinge Rusin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.s Makijaże nie są wymyślne? No nie powiedziałabym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Piekne, szczegolnie nr 1
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ahhh, jak zwykle pięknie i perfekcyjnie
![]() Pozwolisz że znów pozachwycam się Twoimi włosami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Aga...jesteś piękną kobietą...cudne makijaze..
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() najbardziej podobaja mi sie te ciemne, mroczne makijaze ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ten Pierwszy Makijaz Cudny I Ten Tęczowy:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No to po kolei (każdy jak zwykle śliczny i staranny, każdy inny i dlatego KAŻDY zasługuje na uwagę):
1. Świetny pomysł z kępkami - oczy wygladają tajemnieczo i uwodzicielsko, choć nieco mrocznie jednocześnie. Bardzo podobają mi się takie usta, jakie masz w tym makijażu ![]() 2. W tym drugim skojarzyłaś mi się z Kopciuszkiem ![]() ![]() 3. Prześliczne cieniowanie ![]() 4. Pastele - piękne! Ja wprost odwrotnie niż Weronika - UWIELBIAM "papuzie" make up'y ![]() ![]() 5. Z wszystkich makijaży przemawia do mnie najmniej, choć sam w sobie jest bardzo ładny. Sama jednak zrobiłaś mu tak silną konkurencję, że przy innych trochę blednie ![]() ![]() ![]() 6. i 7. Obydwa technicznie wydają mi się podobne, ale to może tylko takie złudzenie... Oczywiście nie twierdzę, że to źle ![]() ![]() 8. Najlepsze na koniec ![]() ![]() Jest niesamowicie elegancki, staranny, dokładny...ahhh... No i świetnie wyglądasz w takim uczesaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A mnie najbardziej podobają się odcienie fioletu
![]() ![]() jestem zachwycona również makijażem "na elegancko" i "kreską" ![]() ![]() Podsumowując jest ciekawie i inspirująco ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Właściwie mozna by klikac bez patrzenia i pod wszystkie Twoje makijaze wstawiać same zachwyty. Bez watpienia posiadasz umiejetność zrobienia perfekcyjnego makijazu w kazdej tonacji (szkoda, że brązu ostatnio jak na lekarstwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
matko !!! aż zaniemówiłam
![]() ![]() beasty eyes, elegancki i roziskrzony dymek powaliły mnie na kolana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Aga makijaże są cudowne, ale to jak zwykle. Czym robiłas kreseczkę? Jest idealna
![]() Pieknie modelujesz twarz. taki efekt to moje marzenie, ale chyba nieosiągalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.