![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ostre cięcia i metamorfozy ;)
Czesc
![]() Ostatnio w TV mozna znalezc wiele programow z metamorfozami. Wlasnie to dalo mi impuls do zalozenia tego watku - pokazmy swoje metamorfozy, ale takie naprawde radykalne i zaskakujace ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Ostre cięcia i metamorfozy ;)
i jak się czułaś? nie brakowało Tobie tych długich włosów? ja po dość drastycznym - jak na mnie - ścięciu włosów rozpaczałam przez kilka miesięcy... po prostu uważam, że krótkie włosy są dla dziewczyn bardzo pewnych siebie, zdecydowanych itp. a ja taka do końca nie jestem... no i miałam za bardzo odsłonięta twarz... już nie mogłam się "schowac"
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja podobnie jak "przedmówczyni" pozbierać się nie mogłam
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jestes sliczna dziewczyna, wiec dobrze Ci w kazdych wloskach. Jak dla mnie jednak Twoje dlugie wloski byly super! Najbardziej podobasz mi sie wiec na pierwszym zdjeciu. Ale jesli o wiele lepiej czujesz sie w krociutkich to scinaj! Najwazniejsze jest, zeby fryzurka wspolgrala z Twoja osobowoscia i sprawiala, ze dobrze i komfortowo sie w niej czujesz!
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, pisanie pisaniem ale wklejcie troche Waszych metamorfozowych zdjec w dlugich wlosach i po obcieciu. Ja tez jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
elos
![]() ![]() ![]() ![]() pZdR ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
a ja teraz trochę żałuję, że nie udokumentowałam zdjęciami swoich fryzurowych zmian
![]() A jeśli chodzi o długość włosów to wydaje mi się, że im krótsze włosy tym rysy twarzy wydają się ostrzejsze a im dłuższe - delikatniejsze...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
heh, tez przezylam cos takiego
![]() zawsze mialam dlugie wlosy takei po pas, mam nigdy nei pozwalala mi ich sciac, bo sztywne, proste, ciezkie i trudno sie ukladaja, ale wkoncu 3 lata temu obcielam ![]() wogole nei zalowalam, nic a nic, nareszcie moglam miec krotkie ![]() i tak obcinalam je przez 3 lata, zawsze po powrocie od fryzjera bylam zla, bo fryzjer nei zrozumial slowa "podciac" "tylko centymetr, gora dwa" ale ostatnio przesadzil i znow zapuszczam heh, przez pierwszy tydzien mocno trwalam w postanowieniu zapuszczania, a teraz juz sie zastanawiam, gdzie tym razem obicinac ech, gdyby tak mogly byc znow dlugie w miesiac bo szczerze powiedziawszy to bym sobie przez chwilke znow dlugie ponosila, jakiez pozniej maja miny znajomi, gdy nagle z dlugich wlosow robia ci sie krociotkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Watek stworzony dla Mnie akurat :d
ojjj ja to eksperymentuje z wloskami :d Mialam kiedys dlugi blond naturalne wloski ale ciotka przyjechala no i sobie robila wisniowe wloski to i ja sobie takie zorbilam a co :d wtedy byalam w pierwszej klasie liceum i nauczyciele nie za bardzo byli zadowoleni -kiedys bylo inaczej w skozlach teraz mozna chodzic w czym sie chce ![]() no ale wisnia misie znudzila to postanowilam ze wloski soebie blond zrobie i takmialam do 3 klasy pozniej na ciemno ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Pokaz foteczki, prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
wklejam wklejam
![]() A wiec dla poparcia tego co napsialam wyzej ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
nastepne
![]()
![]() |
#13 |
调解人
|
Nie no dziewczyny jestem pod wrażeniem.
Jedno jest pewne: jeśli zależy nam na zaskakującej i widocznej zmianie, to włosy sa najlepszym "materiałem"! Żałuję, że mam nieodpowiedni do krótkich fryzurek kształt czaszki. Jesteście dowodem na to, że w krótkich włoskach tez można wyglądać kobieco!
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
tylko sie nie wystraszcie bo ja stasznie nie fotogeniczna jestem :|
A tak wygladalam jak mialam 17 -18 lat -dla porownania ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hehe niesttey ja nie ladnie wygladam w krotkich wlosach najlepiej mi wlosach do ramion mocno wycieniowanych ..zdjecie gdzie mam krotkie wlosy jest z boku i nie widac mojej twarzy jak w niej wygladam jak znajde fote gdzie moja twarz ciut lepiej widac to oczywiscie wkleje
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dodaje fotki [troche niewyrazne, ale dlugosc wlosow widoczna
![]() ostatnie 3 fotki - fryzura po ostaniej wizycie u fryzjera i jego odstresowywaniu sie na dlugosci moich wlosow, kompletnie nieulozona fryzura- bo na rano do szkoly trzeba wstac :/ Edytowane przez KasiaKatarzynka Czas edycji: 2006-01-15 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Katarzynka, zdjecie z panem w skorze - sama slodycz
![]() Tyle ze Twoje wlosy nie sa krotkie... One sa prawie ze poldlugie. A moze by tak na krotko? Ale naprawde krotko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
wiem, wiem, ze tak naprawde sa poldlugie, ale jesli zawsze sie mialo wlosy po pas, to taka dlugosc to juz krotkie,
martasia napisał(a): A moze by tak na krotko? Ale naprawde krotko... ![]() nie, nie, nie, nie ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
a to moje metamorfozy w ciagu ostatnich 3lat
![]() 1. z takich wloskow scielam sie na takie jak na zdjeciu nr 2 , potem byla takajak na 3 zdjeciu, przedtem tez mialam jeszcze czerwone pasemka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
No u mnie na glowie to sie dzialo
![]() Szkoda,ze nie znalazlam zdjec wszystkich moich przemian. Zaczely sie chyba w 7 klasie podstawowki. Z dlugich blond wlosow przeszlam praktycznie do braku wlosow.Dokladnie 3mm. To byl szok dla wszystkich.Dla mnie tez.Ryczalam kilka dni i nie patrzylam w lustro.Puzniej sie przyzwyczailam.Kiedy odrosly,tak za ucho (8klasa) zafarbowalam je na koralowa czerwien ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
I w takich jak teraz Ci najlepiej! Do tego te okularki (z tego, co pamietam to nowosc, tak?). Klasa! Juz nic nie zmieniaj
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() za kazdym razem kiedy wybieralam sie do fryzjera mialam nadizeje, ze zrobi na mojej glowie cos takeigo jak masz ty ![]() [twoje wlosy chyba same naturalnie lekko faluja, prawda? ] najbardziej podobaja mi sie fryzurki: z pasemkami blond w rozowej bluzce i w okularkach [sweterek w paski] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jeju, jaka nagla zmiana
![]() widze ze wiekszosc osob przezylo czerwien na swoijej glowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
o rany faktycznie kontrast między pierwszym zdjęciem a drugim poraża... a co się stało że musiałaś tak krótko obciąć włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Kaprys,bunt mlodzienczy,glupota.
Wiem,ze trudno w to uwierzyc,ale ja strasznie chcialam miec tak krotkie wlosy. Zmienilam zanie kiedy fryzjer przejechal mi przez srodek glowy golarka.Ale bylo juz ciut za puzno.. no cuz odrosly ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Perełko, masz piękną cerę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Kasiu Katarzynko, mam lekko krecone wloski, takie falujace ale po myciu ukladam je na okragla szczotke a ta fryzurka jest nastepstwem hodowania wloskow z tej fryrki , a teraz hoduje bo za 3 miesiace wychodze za maz
![]() ![]() w pazdzierniku mialam takie wloski a poprzez hodowanie i tylko raz podciete i wyszla taka w styczniu jak ta ktora pokazalam w rozowej bluzce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
yhym, lilu, bardzo by, prosila o wiecej zdjec tej fryzurki, nawet obu [poczatkowej i koncowe
![]() ![]() ![]() :/ moje wlosy sa proste jak druty, a do tego ciezko ulozyc, ale czego sie nie robi dla ladnej fryzury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
调解人
|
WOW! Zatkało mnie! Co za przemiany! Na każdym zdjęciu "inna kobieta"!
Super wyglądałaś z tymi czarnymi włosami! Nie wiem, może się nie znam, ale w króciuteńkich tez mi się podobasz. Jak widzę dziewczynę, która ma na głowie jeżyka, to z miejsca ją podziwiam za odwagę i "charakterny" wygląd.
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.