|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Metamorfoza kobiety niezaleznje? Czy można tak to nazwać?
Witam,
ostatnimi czasy miałam dość przykrą sytuację z swoim partnerem mianowicie zdrada... nie zamierzam wybaczać ale żałuje że tak późno sie o tym dowiedziałam. Stąd moje pytanie do Was kobiet... przyszedł mi do głowy pewien pomysł i własnie go rozkręciłam... mianowicie "Kobieta Pułapka" czyli to co tak popularne i znane w Angli jako "Honey Trapper". Byłybyście zainteresowane taką usługą by sprawdzić swojego partnera, a może macie podejrzenia że wasz partner nie do końca jest fair? 1. Odbierając telefon udziela krótkich i zdawkowych odpowiedzi, rozmawiając często wychodzi z pokoju. 2. Kasuję historie na komunikatorach i przeczytane sms-y. 3. Zostaje dłużej w pracy, niż dotychczas. 4. Zaczyna go wszystko w Tobie irytować, szuka powodu do kłótni. 5. Bardziej dba o siebie i swój wygląd. 6. Stał się przesadnie miły, współczujący, zasypuje Cię prezentami. 7. Będąc przy Tobie jest nieobecny duchem, zamyśla się. 8. Przestał angażować się w wasz związek, spędzając wspólnie coraz mniej czasu. 9. Brak ochoty na seks, wieczne wymówki. 10. Ciągła krytyka z jego strony. Czy znajdujesz się w przełomowym momencie życia? Chcecie zdecydować się na dziecko, razem zamieszkać lub planujecie wspólną przyszłość? Piszcie swoje opinie na ten temat |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza kobiety niezaleznje? Czy można tak to nazwać?
głupia reklama/pisanie artykułu/jakiejs pracy/badanie rynku albo coś w ten deseń
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Metamorfoza kobiety niezaleznje? Czy można tak to nazwać?
Co ten cały post ma wspólnego z tematem? Ja nie widzę w tej wiadomości żadnej 'metamorfozy kobiety niezależnej'.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.