|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
...
|
Don't trust the b---- in apartment 23 - serial"„Apartment 23” przedstawia perypetie June – dziewczyny z wielkimi marzeniami, która przeprowadza się do Nowego Jorku i zatrudnia się w kawiarni. Jej życie toczy się powoli do momentu poznania Chloe nowojorskiej imprezowiczki z zasadami moralnymi pirata, która znęca się i wpędza w tarapaty June. Jednak Chloe wkrótce przekonuje się na własnej skórze, że może jest naiwna, ale nie głupia i postanawia się na niej zemścić ." zródło: http://hatak.pl/seriale/548/Dont_Tru..._Apartment_23/ Nowa komedia ABC. filmweb IMDb Znajdą się osoby, które już obejrzały? Jak wrażenia?
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Don't trust the b---- in apartment 23 - serial
Nie oglądałam , nawet nie słyszałam o tym ale z chęcią obejrzę by samemu sobie zdanie wyrobić bo ciekawie się zapowiada
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam w zasadzie przez przypadek 1 odcinek. Aktorzy w miarę znani, atutem chyba ma być James van der Beek grający samego siebie. Ale szczerze mówiąc jakiegoś mega wrażenia na mnie nie zrobił. Ot kolejny sitcom. Pewnie obejrzę jeszcze drugi i trzeci odcinek, żeby sobie zdanie wyrobić, ale nie sądzę żeby mnie wciągnął
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam oglądać, zapowiada się fajnie, chociaż główna bohaterka w pierwszym odcinku jest straszna, okropnie płytka. Chodzi mi o to, że jest taka typowa, jednoznaczna, taka płaska postać
![]() Ale tytułowa, ekhem, zołza jest świetna. Nie dość, że aktorka przepiękna, to bardzo mi się ta postać podoba, jest nieprzewidywalna. I dlatego będę oglądać |
|
|
|
|
#5 |
|
...
|
Pierwszy odcinek zaciekawił, ale po piątym stwierdzam, że to nie to czego oczekiwałam.
Z odcinka na odcinek coraz gorzej, Krysten Ritter świetna, uwielbiam jej mimikę, ale za to Dreama Walker... Wieczna mina otwartych ust jako reakcja na cokolwiek Chloe zrobi/powie "niestosownego" mnie męczy.
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dosc slaby. Ritter ma przyjemny glos, jest zabawna.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Brzmi ciekawie - nie oglądałam jeszcze ale wygląda na coś lekkiego w sam raz na wieczory po pracy. Postaram się obejrzeć przynajmniej kilka odcinków aby sobie zdanie wyrobić.
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

jest świetna. Nie dość, że aktorka przepiękna, to bardzo mi się ta postać podoba, jest nieprzewidywalna. I dlatego będę oglądać