|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() WROCŁAW- tani manicure
Mam pytanie do wszystich mieszkanek wrocławia czy znają może jakas tanią kosmetyczke bedz salon kosmetyczny który potrafi tanio i dobrze zrobic manicure ? szukłam w bazie ale nic takie nie moge znaleźć. dziekuje bardzo z górki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: WROCŁAW- tani manicure
Niedaleko gimnazjum na ul.jantarowej jest dobra manicurerzystka (? )tak to się pisze?) tj na przeciwko bramy do podwórka i jeszcze na ul. parynickiej taki czerwony zakład kosmetyczny i tam moim zdaniej jest najlepiej i tanio (5-15 zł zdobienia a manicure 5-10 nie wiem dokładnie)! Zawsze ide tam malować pazurki! Polecam!
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
aha, jak bd miała dokładny adres salonu to ci napisze. PZDR
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moze jeszcze ktoras z was chodzi do jakiejs manicurerzystki, ktora jest godna polecenia? gdzieś blizej centrum ?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
odswieżam.
podzielcie się proszę znajomością fajnego i taniego salonu manicure we wrocławiu ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
przed ślubem byłam koło hotelu Campanile, ale potem wyprowadziłam isę do Wawki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a może jednak
![]() odświeżam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Robię manicure koleżankom z pracy i są zadowolone
![]() Proponuje kupić jakiś podręcznik (w każdym znajdziecie wskazówki odnośne manicure, czy to książka o zdobieniach, czy o przedłużaniu....); jak poćwiczycie to same będziecie robić sobie piękny manicure, co więcej: tylko za cenę materiałów! ![]() Wystarczy płyn do skorek i jakieś narzędzie do ich odsuwania (popularne są patyczki z drzewa różanego), cążki do skórek, pilniki i lakiery ![]() Chyba że chodzi o niewypowiedzianą przyjemność jaką jest moment, w którym ktoś nas dopieszcza ![]() To inna sprawa ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
eh, sama sobie nie umiem tak slicznie zrobic... ale za to namietnie poszukuje dobrej kosmetyczki, ktora potrafi czary zrobic z pazurkami. na razie szukam i nie jestem zachwycona efektami, oj nieee! dlatego podpisuje sie pod prosba o wskazywanie dobrych miejsc
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
wiem że na placu grunwaldzkim jest dobry salon ale nei pamietam dokładnego adresu, moja mama i ciotka tam chodzą i mają zawsze świetnie zrobione paznkocie, jest też dobry salon na Klecinie, facet potrafi wyczarować naprawde genialne wzorki
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A znacie jakiś tani salon w zachodniej części Wrocławia?
![]() ![]() Liczę na sugestie ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam pytanie odnosnie manicuru. Nie znacie może jakiejś pani która chodzi na wizyty domowe tanio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.