|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prosba o dobranie perfum
Witam,
ostatnio kolezanka prosila mnie o dobranie jej zapachu na podstawie listy perfum, ktorych kiedys uzywala. Niestety jak zobaczylam ten jej spis to ciut spanikowalam - ja preferuje zapachy orientalne, ciezkie i mocne natomiast ona wrecz odwrotnie. Nie znam ani nie kojarze zadnych perfum a tym bardziej nawet nie wiem jakie moglabym jej zaproponowac. Moze Wy mi pomozecie? ![]() Donna Karan, DKNY Be Delicious Shine EDP Gucci, Eau de Parfum II Hugo Boss, Boss Woman Davidoff, Cool Water Giorgio Armani, Idole d'Armani EDP Ponadto podobaja jej sie rowniez meskie takie jak: Bvlgari, Aqua Marine EDT Azzaro, Chrome EDT Issey Miyake, L'eau D'Issey Homme Giorgio Armani, Emporio Homme Pewnie sie zastanawiacie dlaczego kumpela prosila mnie o pomoc, szczegolnie iz tak perfumeryjny gust to dwie rozne bajki - jakos zgadalysmy sie ze mam fiola na punkcie zapachow, i ze mase ich wyszukuje na podstawie skladu, badz opisow z KWC ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosba o dobranie perfum
Może Iseey Miyake L'eau?
Miss Dior Cherie L'Eau? Benefit Eva Armani Aqua di Gioia Bvlagari Omnia Jade ta zielona A może Truth CK?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej innaczka, myślę że spróbujemy coś zaradzić
![]() myślę że twojej znajomej mogłyby przypaść do gustu: dkny be delicious klasyk - chyba to trochę inny zapach niż shine ale jeśli się mylę to... ralph lauren ralph marc jacobs daisy marc jacobs daisy eau so fresh dior j'adore d&g light blue |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziekuje pieknie dziewczyny! jutro przesle te typy mojej kolezance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Envy me Gucci
Marry me Lanvin Especially Escada Clinique Happy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Be Delicious, Envy Me, L'Eau par Kenzo, D&G The One
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
mexx ice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.