|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nieżelowe poduszki do butów
Niedługo przyjdzie wiosna i czas wyjąć wiosenne buty z szafy, kilka par mam na wysokich obcasach, w których dłużej jak godzinę nie daję rady, stosowałam już zelowe wkładki ale one nic nie dają a z sandałków wypadają. Znalazłam takie poduszeczki jak na zdjeciu. Jedne z schoola za ok 10 zł a drugie za 3 zł w sklepie internetowym. Czy ktoś cos takiego używał? Producent pisze: zapobiegają odczuwaniu pieczenia i kłucia w przedniej części stopy , bardzo miękkie, przynoszą natychmiastową ulgę. Czy nie są za grube? I jak to wygląda jak się zahacza o palec to uszko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nieżelowe poduszki do butów
nie wiem jak sprawują sie te ze zdjęć, ale ja mam takie na pietę z gąbki
(albo czegoś podobnego, białe i miękkie) i na tym jest skórka i te wkładki mają klej pod spodem i się wkleja w buta nie zwróciłam uwagi czy są takie na przód stopy, ale moje są ok kupione w obuwniczym, chyba ccc za ok 7-10zl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nieżelowe poduszki do butów
Włąsnie chodzi mi o takie na przód stopy, ponieważ bardzo mnie bola i pieką w tym właśnie miejscu. A te gąbki chyba sa miekkie, więc może faktycznie nie ma tego bólu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.