![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Dior, Guerlain, Chanel, Borghese, Ziaja, Garnier, SVR... Dla każdego coś dobrego ;-)NIEAKTUALNE Założyłam nowy wątek, bo do starego ponadrocznego
(mimo całkowitego odświeżenia i odpowiedniej reklamy ![]() mało kto zaglądał ![]() Nie wymieniam się na siłę - by nie gromadzić znów nie potrzebnych rzeczy... Będę (czasami) wybredna. Wybaczcie ![]() Na tą chwilę chętnie przygarnę: ---> Flos-Lek żel ze świetlikiem i herbatą pod oczy (tylko nowy) ---> pędzelek do rozcierania, w tym stylu http://4.bp.blogspot.com/_R_ILVvB-TF.../inglot6ss.JPG ---> zawsze chętnie - sztyft Carmex wiśniowy lub tradycyjny smak (nowy) --->SVR Rubialine lekki krem do cery mieszanej na naczynka lub (nawet chętniej przyjmę) Pharmaceris N ACTIV CAPILARIL Krem kojąco-wzmacniający do twarzy a także na zapas: * płyn micelarny Bioderma Sensibio *Pasta Blanx do wrażliwych zębów * chusteczki dla dzieci Nivea Toddies * żel z pompką Babydream * olejek do kąpieli Babydream * Lactacyd Femina żel do higieny intymnej ......... I coś tam pewnie (na pewno) jeszcze... ![]() Na szaro będę zaznaczać już nieaktualne. Wszystko do wymiany jest na 1-szej stronie (1 i 2 post)Paczki wysyłam POLECONYM PRIORYTETEM odpowiednio zabezpieczone. Przesyłam Ci też nr nadania przesyłki. Proszę - napisz jak dotrze (bym się nie martwiła) i wystaw przekupkę. ![]() ![]() DOKŁADKA 24.08. - Kerastase Reflection Chroma Termique, termo-shine - odżywka termiczna do modelowania włosów farbowanych. Zużycie nieznaczne, zaznaczyłam na zdjęciu. Pojemność wyjściowa 150 ml. Będę marudzić ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32398-opis-Kerastase-Reflection-Chroma-Thermique-Mleczko-termiczne.htm dusia65 - pędzle Sunshade Minerals - Long Handled Kabuki ----> leci do desti i mini kabuki, jedynie maźnięte, nie prane ani razu, - Glo minerals, róż w kolorze Innocent. Nie wiem jak ocenić ubytek, mam spore wgłębienie. Poj wyjściowa 3,4 g. http://www.amazon.com/dp/B000H8ULFE/...E&linkCode=asn - Benefit BAD gal - czarna, gruba kredka. Nowiusia. 1,4 g. http://www.benefitcosmetics.com/gp/p...1&bcBrand=core DOKŁADKA 19.08. - Clarena Raspberry hand yoghurt - krem do rąk, 200 ml. Użyłam 2 razy. Dopiero otworzony. Data wazności: 07.04.2012, palau - Estee Lauder DayWear Plus. Mini krem spf 15 do cery normalnej/mieszanej. Została ok. połowa z 15 ml. Z wymiany. Kod B59 - Galenic Aquapulpe NOWY krem nawilżający do skóry suchej, 15 ml - Galenic Aquapulpe NOWA maseczka błyskawicznie nawilżająca do wszystkich typów skóry, 15ml, - Avene NOWY łagodny peeling oczyszczający, 5ml, - Revlon ColorStay with Softflex SPF 6, do skóry mieszanej/tłustej, 110 Ivory. 30 ml - ubytek nieznaczny, - MaxFactor masterpiece - cień do powiek z aplikatorem, Pearl Beige, 8ml, użyłam kilka razy ZAPACHY: - Chanel Chance EDT- pierwotnie 50 ml, zostało tyle ile widać na zdjęciu - najchętniej na inny zapach, aczkolwiek nie koniecznie ![]() PIELĘGNACJA: - Ziaja Sopot - bursztynowa opalenizna, balsam brązujący relaksujący, poj.wyjściowa 200ml. Jest około/ponad pół tuby (widać trochę na zdjęciu)CIAŁO: - Bielenda przyśpieszacz opalania - poj. wyjściowa 200 ml, użyłam 2 razy (skromnie ![]() - Bielenda -afrodyzjak piżmo i jaśmin,balsam do ciała NOWY 250 ml Data ważności: 06.2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27586,aromasensat ion-balsam-do-ciala-afrodyzjak.html - Yves Rocher - Spa vegetal - nowy peeling do ciała, 150 ml. Data waż.: 02.2012 - Veet - krem przeciw wrastaniu włosków, po depilacji. Użyłam raz na łydki. Poj.wyjściowa 100ml, ubytek nieznaczny. - Borghese - bagno di vita, mydełko z pompką 250 ml. Umyłam raz dłonie. - Różowa myjka Yves Rocher ![]() - Venus Bikini Trymer - nowiuśki opakowany. TWARZ: - Ziaja calma HLC - peeling enzymatyczny. Nowy, 60ml. Data waż.10.2011, - Garnier mleczko do demakijażu do skóry normalnej i mieszanej. Raz użyte - ubytku nie widać, 200ml, - Bielenda ogórek&limonka, dwie maseczki (po 5g) do skóry mieszanej i tłustej. 1szy krok-maseczka głęboko oczyszczająca, 2gi krok maseczka intensywnie nawilżająca. Data ważności: 03.2012 STOPY: - acerin - krem do stóp przeciwpotny NOWY 75 ml, w kartoniku. Data waż: 11.2010 http://www.*******/apteka/p12624-Ace...ciwpotny_75_ml INNE: - iWear - komplet 30 par soczewek jednodniowych -0,75. Jedynie otworzone pudełko tekturkowe. Żadna z soczewek nie naruszona. Dostałam próbne do ćwiczeń i na tym się skończyła moja przygoda z soczewkami ![]() - Vizotrin super plus (suplement diety) - z ekstraktem z borówki i jeżyny + luteina - wspomaga regenerację komórek oka, wspomaga ostrość widzenia. Ilość wyjściowa kapsułek 30, pozostało 27 - jedynie 3 zdołałam przełknąć ![]() miniprodukty: - Head&Shoulders - szampon przeciwłupieżowy z odżywką; 2w1; 75ml, - La Roche-Posay - Anthelios AC, 30 SPF; 3 ml tubka, - NUXE creme fraiche - emulsja nawilżająca do skóry normalnej, nieotwierane 5 ml. - NUXE contour des yeux prodigieux - przeciwzmarszczkowy pod oczy, tubeczka nieotwierana 2 ml, - Avene Antirougeurs -emulsion legere, dwie nowe nie otwierane tubki po 5 ml=10 ml, Data:07.2011 - SVR spirial creme - antyperspirant w kremie, tubka 5 ml Data: 10.2011 Ranka Edytowane przez justysd Czas edycji: 2011-01-15 o 23:42 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Guerlain, Chanel, Borghese, Ziaja, Garnier, SVR... Dla każdego coś dobreg
KOLORÓWKA:
TWARZ: - Dior - DIORBLUSH - nr 919 Paradise Glow, kod: 9Z01. Niestety nie trzymałam w welurku (który oczywiście mam)i kod z puzderka się wytarł ![]() Najchętniej na inny róż - mocniejszy ![]() http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2169585 - SVR 50 compact - odcień Beige Sable, data ważności 10/2010. Z wymianki z Tompolą ;-) Użyłam dwa razy - jednak za ciemny.. ![]() - Guerlain Parure Extreme SPF 25, odcień niedostępny w Polsce 01 BEIGE PALE; poj.wyjściowa30ml - ubytek jedynie kilku pompek - niemal cały. Kod: 9Q01 Próbowałam go pokochać na nowo ![]() Podsumowując-używany przez około tydzień ![]() - Revlon ColorStay - podkład do cery normalnej/mieszanej, odcień ciemny dosyć - 330 Natural Tan, poj.wyjściowa 30 ml - jest 3/4 butelki. Data się wytarła od "biegania" po kosmetyczce ale nie tak dawno był kupiony a zużyć go należy 24 miesiące po otwarciu, - Mary Kay - mineral powder foundation,poj. 8 g-jedynie testowany, kolor beige1, Data: 04.2011 OCZY: - Dior 5 couleurs - 390 mystic jade, ubytek nieznaczny, kod 7G02E. Jest welurek, kartonik. Za coś super, hiper, czadowego. Będę marudzić ![]() - Fraulein - paleta 88 cieni niemieckiej firmy - tylko "pomacane" niektóre ![]() - Fraulein - zestaw pędzli - 21 elementów, "nie tykane" ![]() włosie naturalne, - Inglot AMC - czarny cień do powiek #64, maźnięty tylko, - Inlot NF - cień granatowy - double sparkle 2g, ze dwa razy maźnięty ![]() - Sephora - cień peach beige No.13, j.w., - Manhattan - multi effect eyeshadow - white satin, j.w. - Clinique - mini cienie - Mochaberry, zużycie minimalne ;-) Kod:K87 USTA: - Clinique - pomadka 20 rose spectrum, NOWA Kod: AA8 Edytowane przez justysd Czas edycji: 2010-08-27 o 10:41 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior, Guerlain, Chanel, Borghese, Ziaja, Garnier, SVR... Dla każdego coś dobreg
Już można?
![]() - Yves Rocher - Spa vegetal - nowy peeling do ciała, 150 ml. Data waż.: 02.2012 - Garnier mleczko do demakijażu do skóry normalnej i mieszanej. Raz użyte - ubytku nie widać, 200ml, - Head&Shoulders - szampon przeciwłupieżowy z odżywką; 2w1; 75ml, Poza wątkiem mam chyba Carmex (nowy), ale musiałabym sprawdzić jutro (jestem poza domem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Witam, tak się przypatruję Mystic Jade
![]() Jaki one mają kod na kasetce? ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() a jakich perfum szukasz? interesowałoby mnie chance ale nie wiem czy mam coś coby Cię zainteresowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
hej, coś u mnie?
![]() - Yves Rocher - Spa vegetal - nowy peeling do ciała, 150 ml. Data waż.: 02.2012 - Bielenda ogórek&limonka, dwie maseczki (po 5g) do skóry mieszanej i tłustej. 1szy krok-maseczka głęboko oczyszczająca, 2gi krok maseczka intensywnie nawilżająca. Data ważności: 03.2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
- Bielenda -afrodyzjak piżmo i jaśmin,balsam do ciała NOWY 250 ml Data ważności: 06.2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27586,aromasensat ion-balsam-do-ciala-afrodyzjak.html - Yves Rocher - Spa vegetal - nowy peeling do ciała, 150 ml. Data waż.: 02.2012 miniprodukty: -- NUXE creme fraiche - emulsja nawilżająca do skóry normalnej, nieotwierane 5 ml. - NUXE contour des yeux prodigieux - przeciwzmarszczkowy pod oczy, tubeczka nieotwierana 2 ml, - Avene Antirougeurs -emulsion legere, dwie nowe nie otwierane tubki po 5 ml=10 ml, Data:07.2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za piatki diora/ chanel chance?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za podkład guerlain?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Fajna nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Niestety nic ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Masz fajny wątek, ale na tą chwilę nic dla siebie nie widzę za podkład
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Ale niestety nic dla siebie nie widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za chance i różne miniprodukty? i może coś jeszcze?
mam ysla korektor, nowy, nieużywany, ale tester - bez pudełeczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
czy widzisz cos u mnie?
mi sie podoba Chance i Parurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie interesuje mnie Parure.Znajdziesz coś w zamian?
![]() |
#21 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Jakoś nic nie mogę znaleźć dla siebie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hmm, no to jeszcze mi się podoba (kolejność dowolna)
- Bielenda -afrodyzjak piżmo i jaśmin,balsam do ciała NOWY 250 ml Data ważności: 06.2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27586,aromasensat ion-balsam-do-ciala-afrodyzjak.html - Yves Rocher - Spa vegetal - nowy peeling do ciała, 150 ml. Data waż.: 02.2012 -Borghese - bagno di vita, mydełko z pompką 250 ml. Umyłam raz dłonie. - Ziaja calma HLC - peeling enzymatyczny. Nowy, 60ml. Data waż.10.2011, - Bielenda ogórek&limonka, dwie maseczki (po 5g) do skóry mieszanej i tłustej. 1szy krok-maseczka głęboko oczyszczająca, 2gi krok maseczka intensywnie nawilżająca. Data ważności: 03.2012 - Vizotrin super plus (suplement diety) - z ekstraktem z borówki i jeżyny + luteina - wspomaga regenerację komórek oka, wspomaga ostrość widzenia. Ilość wyjściowa kapsułek 30, pozostało 27 - jedynie 3 zdołałam przełknąć [IMG]file:///C:/Users/SFERIS/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]Data: 07.2011 miniprodukty: - Head&Shoulders - szampon przeciwłupieżowy z odżywką; 2w1; 75ml, - La Roche-Posay - Anthelios AC, 30 SPF; 3 ml tubka, - Avene Antirougeurs -emulsion legere, dwie nowe nie otwierane tubki po 5 ml=10 ml, Data:07.2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Veet - krem przeciw wrastaniu włosków, po depilacji. Użyłam raz na łydki. Poj.wyjściowa 100ml, ubytek nieznaczny. - Garnier mleczko do demakijażu do skóry normalnej i mieszanej. Raz użyte - ubytku nie widać, 200ml, - Fraulein - zestaw pędzli - 21 elementów, "nie tykane" włosie naturalne, ??
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może za Chance chciałabyś niemal 100 ml Vera Wang Princess Flower ?
![]()
![]() |
#26 |
Kici kici miau miau
|
dolozylm zapachy do watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No.no ![]() Proszę powiedz czy to na pewno nr 01 i podaj jeśli możesz kod - bo ja wrażliwiec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze cos u mnie za chanel chance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jasne, podam Ci numerek jutro
![]() Jest nowy, nietestowany, pędzelek ma nadal biały, nietknięty ![]() Co do wyceny, to nie wiem, ile kosztuje normalny w pudełeczku, ale taki pewnie niewiele mniej. Odezwę się jutro z numerkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mariolu toż ja bym Ci w życiu takiej butli nie zabrała ![]() ![]() Ranko cały czas o Tobie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.