|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Psycholog, psychitara -Leszno,wielkopolska:(
Witam.
Zwracam się do Was z ogromną prośbą. Podejrzewam u swojej mamy nerwice. Nie znam się na tym ale wiem, że nie jest z nią dobrze. Stąd proszę o informację. Poszukuję dobrego lekarza z Leszna lub okolic którego mogłybyście polecić. Najlepiej gdyby był to lekarz przyjmujący na kasę chorych. Jeśli możecie pomóc proszę o każdą informację... Z góry dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Psycholog, psychitara -Leszno,wielkopolska:(
Również jestem z Leszna
![]() Polecam Panią, która przyjmuje na ul.Marcinkowskiego, obok Straży Miejskiej. Jednak tam przyjmuje prywatnie. Ale przyjmuje również w szpitalu na kasę. Jednak nie pamiętam, jak się nazywa. W najbliższym czasie idę na plac Metziga na kasę chorych, jednak jaki tam psycholog będzie, to nie mam pojęcia..
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() jeśli mogę Cię prosić daj znać jak na tej wizycie na metziga... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Za pierwszą wizytę prywatną płaciłam bodajże 100zł a przy kolejnych 80zł.
Jeśli tam tylko jedna przyjmuje, to pewnie ona. ![]() ![]() Byłaś tam luknąć? Dam znać, jednak dopiero w poniedziałek idę zanieść tam skierowanie.. ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. Edytowane przez 0nasty0 Czas edycji: 2010-11-27 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Onastyo byłaś może na tej wizycie na Metziga? odświeżam wątek dopiero teraz ponieważ tyle czasu zajęło mi namówienie mamy na wizytę.
Znalazłam w Lesznie coś takiego:"EMPATIA" Zakład terapii nerwic i innych zaburzeń psychicznych. Zapisałam mamę na 24 lutego. Ale chciałabym żeby przyjęto gdzieś wcześniej żeby już zacząć leczenie. Wyczytałam że na Matzigu przyjmuję dr Mirosława Wieczorek-Stachowicz. I że jest dobrym lekarzem.Przyjmuje prywatnie i na fundusz. Podobno po pierwszej wizycie prywatnej która kosztuje 100 zł przepisuje na kasę chorych. Wiesz coś może na ten temat? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.