|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
gabinet kosmetyczny ?
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: gabinet kosmetyczny ?
Witaj,
właśnie zalogowałam się na tym forum i spostrzegłam, że szukasz gabinetu kosmetycznego. Mogę polecić Ci gabinet na ul. 3 Maja w Katowicach, (wejście do bramy tuż przed salonem Idei). Kosmetyczka nazywa się Iwona. Ja chodzę do niej od dwóch miesięcy, więc stosunkowo niedługo, za to często (1x w tyg.). Stwierdzono u mnie trądzik różowaty, mam problemy z ciągłym rumieniem na twarzy, do tego mam cerę tłustą o podłożu suchym (cokolwiek to znaczy!) i "całe życie" zmagam się z trądzikiem, który mimo mego dojrzałego bądź co bądź wieku wciąż mi doskwiera. P. Iwona stosuje doskonałe kosmetyki bez konserwantów i innych składników żle wpływających na cerę wrażliwą, oferuje szeroką gamę zabiegów i chyba jest niezła, choć ja - z natury sceptyk - wciąż ją obserwuję. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: gabinet kosmetyczny ?
a myslicie ze w gabinecie kosmetycznym pomoga cos na nawracajace wysypki??? tak czytalam na jednym forum ze oze moje wysypki sa spowodowane glodem sterydowym (2 lata na diprosalicu) a nie alergenem,
sama studiuje na studium kosmetycznym ale to pierwszy semstr i jeszcze sie nie znam a a naszych pracowniach nauczycielkom jakos nie ufam mimo ze sa kometyczkami juz parenascie lat jak myslicie? moze w gabinecie cos pomoga moze jaks odnowa by sie przydala dla tej skory po sterydach ciekawe ile to kosztuje?bo sie przyznam ze w zyciu u kosmetyczki nie bylam sama sobie jestem kosmetyczka heheh ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.