|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mobilizacja TŻ
Mam problem,który już mnie drażni. Mój TŻ ma problem z dotrzymywaniem słowa. Za każdym praktycznie razem, gdy coś obiecuje mówi etc nie dotrzymuje słowa. Przykład ze wczoraj: rozmawiamy przez telefon i On oczywiscie musi kończyć, bo ma zadania do zrobienia na uczelnie etc. Oczywiście niech robi, bo uczelnia jest ważna. Powiedział,że napisze sms na dobranoc. Więc ja tak czekam i czekam na tego smsa. Aż w końcu totalnie wymiękłam i usnęłam. Rano wstaje esa dalej brak. Zaczęłam się martwić, że może coś się stało , bo na dzień dobry też brak smsa. Ale czekałam spokojnie. No i odezwał się, 3 godziny po przebudzeniu. Pytałam co się stało, że się nie odzywał. a on napierw , że zapomniał ( ;/ zapomnieć do dziewczyny na dobranoc napisać - ciekawe ) . Lekko mnie to zdenerwowało, ale ok. No i potem za kilka godzin dzwonie, bo chciał, a on mówi , żebym się nie gniewała bo On napisał mi tego smsa ,ale sie nei wysalal, bo mu sie smsy skonczyly. i nie miał jak. Jak mu powiedziałam, że przeciez kilka godzin twierdzil, że zapomnial napisać to się wielce oburzył, że on tak nie mówił. A ja mu mowie, ze przeciez mam na pismie bo mi smsem napisał ;/. A on zaczal sie na mnie drzec ze z niego debila robie i , ze o co mi chodzi . Powiem Wam , że się rozłączyłam bo to pod chamstwo już podchodziło .
Przykład z dzisiaj nr 2 : Przez cały tydzień mówi, pisze , że za mną bardzo tęskni itp itd. Że jak się zoabczymy ( spędza u mnie weekandy bo ma wtedy blisko na uczelnie) to miło spędzimy czas, poleżymy, odpoczniemy etc. No i co ? Miał byc dzisiaj u mnie o 17. I go nie ma do tej pory. Ani be , ani me, że się spóźni, że mu coś wypadło , zero. Dzwoni kilka minut temu. I mówi, żebym mu pomogła zadania robić , bo ma 3 do zrobienia ( oczywiscie cąły tydzien robi te zadania ) . Ja mam jedno przepisywac, a on będzie robił reszte. Zatkało mnie. Bo myslalam, ze dzwoni ,zeby przeprosic, i powiedziec, ze juz jest blisko. Powiedziałam ,ze musze konczyc bo juz mi bylo totalnie przykro. a on tylko non stop : To pomozesz czy nie? No mowie do Ciebei, tak trudno odpowiedzieć ? " Jestem przewrażliwiona ? Bo on mi ciągle zarzuca , że się czepiam i ciągle obrażam. A mi jest tylko przykro bo ciąglę się zawodze na człowieku, ktory ponoc mnie bardzo kocha, ktormeu na mnie ponoc bardzo zalezy. Ale nic nie robi, zeby cokolwiek pokazac i udowodnic. Mówi ,ze jest romantyczny, ale gdzie ta romantycznosc. Dodam, ze mielismy ustalenia, ze zadania robi w domu,a jak do mnie przyjezdza to spedzamy czas RAZEM. Ale widocznie zapomnial. i jeszcze dodam jedna informacje. jestemy razem 2 lata ( rozeszlismy sie na 3 miesiace, bo już zniesc tego nie moglam, ale wrocilismy do siebie i jest jeszcze gorzej. Chodzi dumny jak paw, ze jest taki super bo do niego wrocilam ;/ ) Wypowiedzcie się, bo nie wiem, moze ja robie jaki błąd albo faktycznie przesadzam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mobilizacja TŻ
W życiu liczą się czyny a nie słowa. To, że ktos opowiada jak bardzo kocha, że w przyszlosci bedzie zarabiał miliony i mieszkał w domu z basenem jest tylko zlepkiem słów niczym więcej. Myślę również, że osoby które naprawdę działają, nie skupiają sie tak bardzo na słowach tylko wlasnie na czynach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Widać niepotrzebnie do niego wróciłaś bo teraz jaśnie paniosko myśli że mu wszystko można.
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moja mowa będzie krótka ..pogoń go,bo będziesz zawsze sama z problemami.Niech ktoś inny się z nim męczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robisz błąd w dalszym ciągu będąc z tym burakiem. Facetowi chyba średnio na Tobie zależy, bardziej traktuje Cię jako podbudowę swojego męskiego ego i wszelkiego rodzaju pomoc niż dziewczynę, którą kocha. Jest w stosunku do Ciebie chamski, nie szanuje Cię, nie szanuje Twojego czasu ani Twoich uczuc. W dodatku jest mega interesowny, tylko bierze, nic nie dając w zamian. Piszesz, że po powrocie jest jeszcze gorzej niż przed rozstaniem, a on w dodatku traktuje Cię jak głupią cizię co wróciła do wielbienia pana i władcy. Nad czym tu się jeszcze zastanawiac?
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Ty przesadzilas, kazdemu moze sie zdarzyc zapomniec o czyms. Nie rob z siebie bluszcza. 2. Masz racje, to bylo przegiecie. Mial Ciebie i to co czujesz totalnie gdzies. Zero zainteresowania. Najwazniejsza jego dupcia i zrobione zadania. Podsumowanie. Jezeli Ci takie zachowanie nie odpowiada, a on nie robi nic, zeby bylo lepiej, to pogon go w diably. Skoro zdecydowaliscie sie ponownie byc razem i mimo to nic sie nie zmienilo, wrecz przeciwnie, na gorsze, to po co sie topic w tej samej rzece? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Dziewczyny za wypowiedzi. Jest tak jak myslalam, i tak jak mi mówiła rodzina. Szkoda, będę musiała się nad tym wszystkim zastanowić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kwestia tego, że tu się nie ma nad czym zastanawiac. Rozstaliście się raz, dałaś mu szansę. A on co? Zamiast się starac to jeszcze chodzi dumny, że do niego wróciłaś (jak mniemam w jego pojęciu zrozumiałaś swój błąd i pan pozwolił ci wrócic do łask). W dodatku piszesz, że jest gorzej aniżeli przed rozstaniem.
Tu się nie ma nad czym zastanawiac. Tu potrzebne jest definitywne cięcie.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Błąd zrobiłaś jeden: taki, że to kogoś takiego wróciłaś. I tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Jak dla mnie to jest jakaś parodia a nie związek. Ale może ja się nie znam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mojemu też się zdarza zapomnieć wysłać sms na dobranoc-czasem uśnie i nie widzę w tym nic dziwnego...
Jednak zdenerwowałoby mnie spóźnienie i to tak duże. Bo można nawet nei dzownić, ale wysłać sms-co sie dzieje itd. Pogadaj z nim poważnie, powiedz że Cię to denerwuje itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja jestem zdania, że jak się do kogoś wraca, to zrozumiało się błędy, wyciągnęło wnioski i teraz staramy się, aby było jak najlepiej. Tu tego zabrakło. Pewnie pomyślałaś, że jak wróciłaś, to on zrozumiał i teraz już nie dopuści do takich zaniedbań. Niestety, jemu rozstanie nic nie dało.
Moim zdaniem powinnaś zakończyć związek. Jeszcze możesz próbować rozmawiać, ale ja sądzę, że to jest kwestia czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
No bo jak wróciła, to chłopczyk pewnie nadął się jak paw i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziwię się, że mu nie wygarnęłaś przez telefon co myślisz o tej sytuacji. Ja bym się chyba nawet do dziadygi pofatygowała osobiście i wytłumaczyła w czym rzecz. To jakiś skończony padalec. Daj spokój. Tym razem odejdź i nie wracaj. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-01-14 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Szkoda Twego czasu ,energii , po co brnąć w coś co i tak się skończy ! Kochana to nie wielkie love....
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.