|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sklep stacjonarny scrapbooking Warszawa
Witam serdecznie,
poszukuje sklepu stacjonarnego z artykulami do scrapu w Warszawie, nie jestem ze stolicy ale chętnie bym odwiedziła jakiś dobry sklepik. Tyle tylko ze nie wiem czy szykać w papierniczych czy hobbystycznych wiec pytam wszystkiem warszawskie scrapki czy mogą mi jakiś polecić?? Szykam szczegolnie materialów do embossingu, tuszow pudrow ![]() Dziękuję wszystkim łaskawym osobkom za wskazówki miłego dnia! Edytowane przez niuta Czas edycji: 2011-03-25 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sklep stacjonarny scrapbooking Warszawa
1) Jest wątek o zakupach, powinnaś spytać tam; może moderator naprawi
![]() 2) Z tych które ja znam to internetowe z odbiorem w siedzibie w Warszawie: Świat Pasji - trochę różności m. in. do scrapbookingu (w tym embossing ale nie za duży wybór raczej) Lemonade - papiery i stemple Galeria Papieru (nie w Warszawie ale b. blisko) - tylko papiery właściwie ![]() Gatto Arte, Na Strychu i Scrapki.pl też są chyba z Warszawy ale jeszcze nie kupowałam w nich więc nie wiem jak z odbiorem Poza tym niektóre Empiki; Sklepy plastyczne - kilka przy ul. Szkolnej i Mazowieckiej, ale nie wiem na ile znajdzie sie coś bardziej hobbystycznego bo kupowałam tam głównie farby, pędzle... Chyba tyle jestem w stanie wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.