|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Milvane
nie wiem czy był juz taki temat... mam nadzieje,że nie, ale jeśli był to z góry przepraszam...
dziś ginekolog przepisał mi tabletki Milvane ( miałam bardzo blesne miesiączki) chciałam zapytać, czy któraś z Was je brała i co możecie o nich powiedzieć?? Oczywiście wiem, ze każdy organizm reaguje inaczej, ale chcialabym poznać Waszą opinię na temat tych właśnie tabletek.... Pozdrawiam i licze na Wasze odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Milvane
widzę, że nikt nie zna tego leku.... szkoda, myślałam, że coś mi doradzicie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej biorę tabletki Milvane już od 5 lat. Są to tabletki trójfazowe i ponoć są dla kobiet starszych, a przynajmniej dla tych, które urodziły dziecko. Ja jeszcze nie rodziłam. Lekarz je mi przpisał bo średnio po 10 miesiącach brania innych dostawałam plamienia. Nie występują u mnie żadne efekty uboczne. Jestem z nich bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź ja biorę dopiero drugie opakowanie jutro idę do ginki, ale myslę że wszysko jest oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja właśnie zaczęłam brać, ale po przeczytaniu ulotki jestem troche przerażona efektami ubocznymi.
mam nadzieję, że żadnych takich nie będzie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą milvane. Czy w przypadku pominięcia tabletki zasady dalszego brania są takie same, jak w przypadku tabletek jednofazowych? Zgubiłam ulotkę i nie mogę znaleźć informacji w necie. Z góry dziękuję za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
proponuje isc do apteki i poprosic o przeczytanie ulotki z nowego opakowania
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Czy jest mozliwe, ze dostaje nerwicy od tabletek milvane? Moze któraś z Was miała takie doswiadczenia..
Rozumiem, ze tabletki antykoncepcyjne moga wplywac na nastroj, ale to, co się ze mna dzieje chyba wykracza poza ramy "zwyklego" poddenerwowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.