|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś są Twoje Imieniny?:)
WSZYSTKIM Agnieszkom-malym i duzym- nie jestem pewna, czy Pani Naczelna też dziś obchodzi?
naprawde cudownych Imienin oraz w dniu zwyczajnym- stałej karty pobytu na "wyspach szczęsliwych"![]() Duzo ulubionych kwiatów, puchatych maskotek,zastraszającej ilosci markowych kosmetyków, uśmiechu i szczescia ![]() Ola-Agentka
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Re: Dziś są Twoje Imieniny?:)
Tak, dzisiaj sa imieniny Naczelnej [img]icons/icon10.gif[/img]
Agus, [img]icons/1roza.gif[/img] i [img]icons/1cmok.gif[/img] od wiernego Zlosliwka! |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
i [img]icons/1cmok.gif[/img] od weteranki [img]icons/icon12.gif[/img]
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak tez mi sei cos zdawało
Mi nigdy ikonki, nie wychodziły < głupia, mała blondyna > więc sie nie porywam za to, zyczenia są szczere i z glebi serduszka Wydaje mi sei (moze tylko? ze duzo na wizazu Agnieszek Wiec wywaliłam tego posta, coby wiedziały, ze sie o Nich pamieta![]() Buziam
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
również przyłączam się bardzo bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkie Agnieszki [img]icons/icon25.gif[/img]
i życzę spełnienia marzeń [img]icons/1roza.gif[/img] |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!!! [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
[img]icons/icon33.gif[/img]
wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń i samych radości [img]icons/1cmok.gif[/img] wszystkim wizażankowym Agnieszkom |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Droga Agnieszko,
z okazji imienin spełnienia marzeń, zdrówka, miłości, pozytywnego spojrzenia na otaczającą rzeczywistość, a przede wszystkim nieustającego zapału do pracy, która dała i daje wiele szczęścia niejednej duszyczce oraz powodzenia w dalszym realizowaniu wizażu. Lila
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja takze sie przylaczam do zyczen dla wszystkich Agnieszek, z Szefowa na czele [img]icons/icon7.gif[/img]
Radosci, slonca (nawet w te pochmurne dni), szczescia i checi do robienia czasem szalonych rzeczy. A ja 21ego stycznia doskonale pamietam, bo raz, ze dzisiaj Dzien Babci ( o wlasnie sa na wizazu jakies babcie? ) a dwa to ja mam na drugie Agnieszka i tylko dlatego, ze urodzilam sie "w Agnieszki". Dzisiaj wlasnie koncze 23 lata [img]icons/icon10.gif[/img] pozdrawiam świętująco [img]icons/icon40.gif[/img] |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Booooze, jaka ja jestem stara
![]() wszystkiego dobrego xanuś w urodziny
|
|
|
#11 |
|
Gość
|
Ja też się dołączam!
Dużo uśmiechu, wytrwałości w kopenhaskiej [img]icons/icon12.gif[/img] i jak najlepszych efektów! [img]icons/1roza.gif[/img] Asieńka |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
I ja również chcę życzyć wszystkim Agnieszkom samych cudownych dni, uśmiechu od rana do wieczora i spełnienia wszystkich wielkich jak i tych malutkich marzeń [img]icons/icon10.gif[/img]
A w swoim i, w imieniu wszystkich wizażowych Agnieszek, dziękuję pięknie za tak miłe i serdeczne życzenia [img]icons/icon29.gif[/img] Pozdrawiam gorąco AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Ola napisał(a):
> Booooze, jaka ja jestem stara ![]() eeee gadasz, babcia chyba jeszcze nie jestes? [img]icons/icon12.gif[/img] > wszystkiego dobrego xanuś w urodziny ![]() dziekuje [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
prawie
72 latka do setki
|
|
|
#15 |
|
Rzabbocop
|
Dołączam się dozyczeń. Wszystkiego naj naj naj... Solenizantkom i Jubilatkom [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] Olu! Nie załamuj mnie. Też mam tyle lat co ty, ale czuję się całkiem młodo. Czuję, że moge robić wszystko, co zechcę [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia- wyglupiam sie
![]() Ostatnio słyszłam w TV o uroczym Uniwerku dla osób na emeryturze- pocieszyłam sie, ze jak bede miala 80 lat, to skoncze drugi fakultet-wreszcie ![]() ..tak dzis slicznie na dworze- wiosennie ze jakas głupawka mnie bierze, stad te " smieszne inaczej"teksty o wybaczenie prosze, jesli kogos urazilam![]() [img]icons/icon7.gif[/img] pozdrawiam cieplutko
|
|
|
#17 |
|
Rzabbocop
|
Też się dzisiaj świetnie czuję [img]icons/icon10.gif[/img] i też mam głupawkę [img]icons/icon12.gif[/img]
Właśnie myślę jaki numer komu wykręcić [img]icons/icon10.gif[/img] To chyba nie jest zachowanie "starszej babki koło trzydzieski" [img]icons/icon12.gif[/img] (to nie moje określenie- ale to cała historia) A tak wogóle, jak ktoś się pyta ile mam lat, to zawsze musze policzyć, bo inaczej wyrywam się z jakimś 23 [img]icons/icon10.gif[/img] Również pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkim takiej pogody ducha, jaka teraz panuje aura na zewnątrz [img]icons/icon7.gif[/img] |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
[img]icons/icon7.gif[/img] jestem obrzydliwie naiwną optymistką i..życze sobie dzis, zeby mrozy juz nie wróciły
tesknie za wiosną..ps. a mi ciagle sie telepie, ze mam 20
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
dołączam się do wszystkich życzeń, Agnieszkom oraz babciom życzę wszystkiego naj, a naszej Naczelnej Agnieszce pociechy z pociechy. [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
I ja się przyłączam do życzeń. Dużo słoneczka, mało smutków, spełnienia wszystkich marzeń no i ........ zawsze pięknej cery.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dziekuję wszystkim Wizażankom za życzenia.
I wszystkim imienniczkom życzę dziś spełnienia marzeń. [img]icons/1roza.gif[/img] pozdrawiam - Aga |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Cóż pozostaje mi do dodania ?
Chyba nic, więc po prostu: Kochane Solenizantki, czujcie się kochane, piękne i szczęśliwe !!! [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img]
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

naprawde cudownych Imienin oraz w dniu zwyczajnym- stałej karty pobytu na "wyspach szczęsliwych"