|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Poużalajmy się nad sobą - część II
Wątek jest kontynuacją tematu : Poużalajmy Się Nad Sobą...
Proszę o wypowiedzi tutaj
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poużalajmy się nad sobą - część II
meri artroskopia <to się jakoś inaczej pisze, ale nie chce mi sie sprawdzać jak> to laparoskopia stawu xD
hotgirl cieszę się za nas dwie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Benito-kciuki się przydały-weszłam.
Tylko jego tam nie było..
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
łoooo nowy wątek mamy
to tu sie teraz poużalam ledwo co poznałam tż-ta a już wyjechał do pracy na miesiąc
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, mogę się do was przyłączyć ?
Moja mama jest w piątym miesiącu ciąży (właściwie niedługo zacznie się szósty). Ostatnio mam wrażenie że zaczynam być mniej ważna... wiem,że jak dziecko się urodzi to ono będzie najważniejsze. Nie mam z tym żadnych problemów, cieszę się że będę miała rodzeństwo. Tylko że rodzice traktują mnie jakbym mogła już się z domu wynosić Czasami czuję się jak jakby mi łaskę robili że jestem ich córką i z nimi mieszkam ![]() Do
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Tatoo, u mnie jest to samo ostatnio, tyle, że mama nie jest w ciąży, tylko ma rozpieszczone dziecko autystyczne :/
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Laparoskopia stawu...hmm...
--tez mi to wiele nie tlumaczy![]() a tak wogole to opisze wam powod mojego dzisiejszego rozgniewania--- otoz...kiedys zawinelam swoje wczesniej wklejone zdjecie na forum "kto sie odwazy pokazac w kostiumie" ,zauwazylam ze inne dziewczyny zabieraja swoje zdjecia(stare-na ktore juz i tak nikt nie bedzie patrzyl) pozatym moje zdjecie bylo zbyt ciemne i i tak niebylo na nim nic widac... a tu dzis otrzymuje wiadomosc ze dostaje za to ostrzezenie!!!!! i to jeszcze z grozba ze moglabym dostac 2 ale dostaje 1....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ale sie rozzloscilam.... ![]() wiem ze niewolno zabierac swoich zdjec z forum ale moje bylo naprawde niewidoczne i do |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Raczej happy.
Ale steskniona troszke już. :/
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Meri ale ktoś komentował twoje zdjęcie ? Bo w regulaminie jest że nie można zmieniać treści posta jeśli potem wypowiedzi innych użytkowników tracą sens...
W sumie też bym się wkurzyła :/
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie nikt tego zdjecia nie skomentowal bo na nim nic nie bylo widac...
tylko jedna wizazanka prowadzila ze mna dyskusje na temat kostiumow z jednego sklepu...poniewaz umiescilam w swoim poscie (wtedy) link do kostiumu ktory zamierzalam kupic...i tylko tyle. ale nie pisalysmy nic o moim kostiumie
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po 1 rodzeństwa, wiem, że w nocy będzie przypał jak będzie ryczeć czy coś, ale tak poza tym to będziesz mogła sobie chodzić na spacerki czy się bawić lub oglądać bajki ![]() A po 2 to tego, że rodzice się Tobą nie przejmują. Chciałabym żeby nikt nie pytał czy zjadłam obiad, gdzie wychodzę, gdzie byłam itp A przecież nie jestem już dzieckiem
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz,ale to nie o to chodzi... oni nie są tacy jak Grażynka i Rysio z Klanu
![]() Tyle że mam wrażenie że im zawadzam...
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj pojechałam po buty. Bardzo mi się podobały, przynajmniej wczoraj, ale jak w domu się nasłuchałam, że przepłaciłam, i że są tandetne i okropne, to żałuję, że je kupiłam...
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż wiem, jak takie komentarze potrafią zadziałać.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie to samo powiedziała mi koleżanka xD. Tylko, że to jest nieco dołujące, a ja jestem chyba wyjątkowo podatna na czyjeś sugestie... Nawet zastanawiałam się czy w poniedziałek nie jechać i je wymienić. To już może głupota, ale całą noc śniły mi się baletki. Coś ze mną chyba nie tak
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
to może i ja się poużalam nad sobą
ehhh ciężki przypadek ze mnie... mam chłopaka od ponad 1,5 roku, jestem z Nim cholernie szczęśliwa, ale ciągle mi wszystko nie pasuje a najbardziej jego siostrzyczka, która spędza sobie ze swoim boyem całe wakacje albo u niego we Włoszech albo tutaj... a my nawet nigdzie pojechać razem nie możemy i na dodatek choćbym nie wiem jak starała się polubić siebie to i tak uważam, że jestem gruba a jakby tego wszystkiego jeszcze było mało to zbliża mi się okres i smęcę godzinami ratunkuuuu
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Soya, nie przejmuj się opiniami innych, chodź w tym co ci się podoba
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
jest mi straszliwie smutno ;( becze, rycze.... mój TZ powiedział mi ze jestem za gruba...a to jest mój najczulszy punkt
od zawsze sie boje, ze facet mnie rzuci dla innej, ładniejszej, szczuplejszej. kurde ale nie jestem jakas otyła... waże 50kg przy 160cm wzrostu ( a moze jednak to za duzo) ;( ;( ;( mateńko... jak on mógł... po jakiego grzyba mówił ze mnie kocha... co on moze wiedziec o prawdziwym uczuciu skoro tak wazny jest wyglad? ;( obiektywnie patrząc cały mój problem to jakas błahostka ale nie dla mnie... zawsze sie tak czuje ze wszsytkie dziewczyny są lepsze.. ładniejsze. wszytkie wszsytko mają tylko nie ja. nie moge zniesc tego wszsytkiego.
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem potwornie chora.
Zyc mi sie odechciewa. Nie mam apetytu- ciagla goraczka mimo lekow.(Bylam u lekarza) Nie moge jesc mowic nawet oddychac przez angine Jestem drazliwa i teraz podczas choroby kazdy mnie wkurza ![]() Niech wszyscy sie odczepia. Poklocilam sie z Tz-etem przez to i rodzicami. Nie moge oddychac bo mam tak zapuchniete gardlo
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nawet nie chodzi o to, ze wage masz idealna jak na swoj wzrost, ale nawet jakbys wazyla 10kg wiecej uwazam, ze nie ma prawa w taki sposob sie odzywac do swojej dziewczyny![]() nie darowalabym, moze to i blahostka, co innego gdyby obrócił to w żart, delikatnie zasugerowal, ale tak prosto z mostu to chamówa
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zła , ponieważ miała dzisiaj gdzies wyjść wieczorem ale nie wypaliło . Pozatym podoba mi sie jeden facet , ale kompletnie nie wiem jak zacząć z nim rozmowe i pokierowac ja tak żeby coś z tego było , bosz jaka ja jestem tępa . A facet którego traktuje jako kolege , a może jednak coś więcej , chyba zaczyna mnie podrywać tyle ze jest starszy odemnie o 11 lat
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Nie no jestem w szoku ja waże 1.67 i waże 60 kg wiem że do szczupłych nie należe ale wkońcu muszę wziąć się za siebie bo w lustro nie moge patrzeć.
Ale nie wyobrażam sobie żeby mój tż tak powiedział ''gruba jesteś''Ja też dziś ponarzekam-okropny mam dziś humor, przyszła @ ,byłam u dermatologa i nie dość że mam leczyć przebarwienia to jeszcze mam początki trądziku różowatego. Całe 7 lat conajmniej walczyłam z syfami teraz z ich pozostałościami.MAM DOŚĆ-czemu nie mogę mieć pięknej cery?![]() ![]() p.s.przepraszam że się tak nad sobą użalam. |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknię a nie powinnam
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Dołaczma się do Was ;]
Włosy wypadają mi jak szalone, mam okropną cerę i skórę na łydkach, tęsknię do mojego ex tżta, który podoba mi się bardzij niż jak byliśmy razem, skończyła mi się kasa a mam iść na grilla, będe miała okres, mam na głowie sprzątanie dwóch mieszkań i gotowanie obiadów (mama wyjechała za granicę), moja przyjaciółka jest od 2,5 tygodnia w sanatorium, jestem nałogowym wyciskaczem pryszczy, siedzę wieczorami w domu bo nie mam odwagi wyciagnąc kogoś na spacer. A 3 września zaczyna się druga klasa LO i już sama nie wiem, jak ja sobie z tym wszystkim poradzę... Ech. Ja chcę do ex tżtaaa!!!! No na Jana Chrystiana Andersena! Co za ch**nia :\
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Cdz- cham z niego
Katalinka- moja cera też pozostawia wiele do życzenia p.s. od tego jest ten wątek ![]() Mam siebie dość. Swoją wredność akceptuję, a nawet lubię, brzydotę jakoś znoszę, z chamstwem staram <i tylko staram> się walczyć, ale nie moge znieść mojej nijakości. Ostatnio spotkałam koleżankę mojej kumpeli. Jest w moim wieku, słucha metalu, ma czarno-blond włosy, mówi co chce. Chociaż taki styl mi nie bardzo przypada do gustu, to cholernie jej zazdrościłam, bo ona wiedziała czego chce, co lubi i miała gdzieś czyjeś zdanie. A jA? Słucham prawie wszystkiego, noszę to, w czym mnie nie wyśmieją, zanim cokolwiek zrobię/powiem, pytam innych o zdanie... Cała jestem do dupy...
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie jestem teraz szczęśliwa
Tż wraca już w sobote, mam jeszcze miesiąc wakacji, zbliża sie jesień, moja ulubiona pora roku chociaż jestem troche chora i nie wiadomo co mi jest ( leżałam nawet w szpitalu) to mam nadzieje że będzie dobrze
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko mi się wali
tż ma doły, nie umiem go pocieszyć, babcia mnie wnerwia i nic mi się nie chce
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Ja też sie podle czuje
Oblałam egzamin na prawo jazdy po raz 3 i wydaje mi sie że jestem beznadziejna ,po co w ogóle zaczynałam to. .Bardzo chciałabym mieć to prawko
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
- jest brzydka pogoda (ciągle pada)
- nie mam kasy na zakupy - a tyyyylllle potrzeb - chyba się zauroczyłam w najmniej odpowiednim chłopaku jakiego tylko mogłam spotkać na swojej drodze ... życie jest okrutne
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

--tez mi to wiele nie tlumaczy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i na dodatek choćbym nie wiem jak starała się polubić siebie to i tak uważam, że jestem gruba
a jakby tego wszystkiego jeszcze było mało to zbliża mi się okres i smęcę godzinami 
Całe 7 lat conajmniej walczyłam z syfami teraz z ich pozostałościami.MAM DOŚĆ-czemu nie mogę mieć pięknej cery?