|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czyżby same kobiety??
z tego co zauważyłem to forum zostało zdominowane przez kobiety, a co mężczyźni nie chodzą do kosmetyczek albo do masażysty?? Sam teraz jestem w studium medycznym o profilu technik masażysta i wydaje mi sie że coraz więcej jest facetów a tu taka cisza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: czyżby same kobiety??
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
调解人
|
Jest tu paru "rodzynków".
Ooo, choćby Złosiu- wystarczy spojrzeć na avatar, by wiedzieć, że niemal nie opuszcza salonu kosmetycznego ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
paru mężczyzn to my tu juz mamy!!
a jakże!! i calkiem fajnych.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
pewien nasz czytelnik plci meskiej zwrocil uwage na to, ze wizaz nie uwzglednia za bardzo mezczyzn czasami. zgadzam sie, czesto rozne frazy formulowane sa w ten sposob, ze uwzgledniaja tylko kobiety, np. rzucajaca sie w pierwszej kolejnosci nazwa forum "zrob to sama".
nie chce sie czepiac, ale mimo wszystko troche mnie to razi, bo uwazam, ze szerzenie stereotypow ("kosmetyki i wizaz to sprawa kobieca, samochody to sprawa meska" itp itd) to nic dobrego. np gdybym interesowala sie samochodami i wybralabym sie na forum samochodowe i wszystkie sformulowania dotyczylyby tylko i wylacznie mezczyzn, to nie podobalo mi sie to... w koncu kto powiedzial, ze tylko faceci maja sie interesowac samochodami? ze tylko kobiety moga gadac godzinami o kosmetykach? oczywiscie, spoleczenstwo jest tak skonstruowane, ze pewnie w najblizszym czasie panowie beda wciaz rodzynkami. aczkolwiek mysle, ze powinnismy ich uwzgledniac mimo wszystko ![]() nie wiem, moze sie czepiam, moze napiszecie, co o tym sadzicie? kiedys juz poruszylam ten temat, ale odzew byl zerowy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
![]()
Ze statystyk wynika, że miesięcznie na 300 tys. userów wizażu, 20% to mężczyźni. Masz rację Vanilla_sky, że chyba za mało uwagi poświęcamy płci przeciwnej.
Myślę, że coraz więcej panów korzysta z usług kosmetyczek, masażystów, fryzjerów stylistów, ale na forum przewinęło się do tej pory chyba z kilkanaście wątków, gdzie pytania i wątpliwości natury kosmetycznej mieli mężczyźni. Pewnie dlatego tworząc forum i jego formy, zapominamy troszkę o tej "brzydszej" ![]() MOże powinno się pojawić na wizazu więcej publikacji na te tematy? Hmmm temat ciekawy. Muszę się nad tym zastanowić. Może sami Panowie będą mieli jakieś uwagi i sugestie? Pozdrowionka ![]() AgaZ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Tak tak! Zgadzam sie z Vanilka! Czepiamy sie, ze jestesmy przez facetow wrzucane do roznych szufladek, a same to robimy z nimi
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Eeeeeeee ................ no akurat "zrób to SAMA" to zdaje się moja wina
![]() ![]() ![]() Ale nie wydaje mi się, żeby panowie byli dyskryminowani na forum - świadczy o tym chociażby dział KWC dotyczący kosmetyków męskich, takie kosmetyki pojawiają się też w nowinkach ![]() ![]() Zresztą jest chyba kilku panów, którzy całkiem dobrze radzą sobie na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie tutaj jest sporo facetów,aaaaaaale ukrytych pod babskimi nickami. Faceci, bądzicie odważni UJAWNIJCIE SIĘ!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze niektore z was mysla podobnie. ja tez nie spodziewalam sie, ze az 20% to mezczyzni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to wychodzi an to, że tylko 20% wizażanek ma swoją drugą połowę ![]() ![]() Wydało się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To jednak o 20 % za dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Pewnie dlatego tworząc forum i jego formy, zapominamy troszkę o tej "brzydszej"
![]() AgaZ[/QUOTE] Wypraszam sobie, jaki to trzeba mieć tupet i być beszczelnym żeby nas mężczyzn nazywać "brzydszą połową populacji". Gdzie tu równouprawnienie?? Moze Currie Skłodowska też była kobietą?? a tak na poważnie to mam zamiar sie wypowiadać w co poniektórych tematach ale na niektóre nie mam zielonego pojęcia ale jako masazysta będe mówił conieco o środkach do masażu itd. :P hihi. a w przyszłości miłym forumowiczkom będe robił masaż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
To ja sie pierwsza zgłaszam na ochotniczkę! Jestem bardzo miła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
No to nie ma problemu, tylko wiesz, ja dopiero ucze sie masażu, a nie twierdze że nie umiem bo juz prawie koniec roku więc
![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mogę robić za królika doświadczalnego tzn króliczkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]()
a moze pomasujesz moje klientki? no u mnie to troche duzo roboty by bylo z masazem, to tez zeby nie pzreciazac masazysty kupilam se fotel masujacy... :
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
a gdzie te klientki miałbym masować?? Masz jakis zakład kosmetyczny?? No wiesz jak narazie jeszcze dyplomu nie mam ale umiem masować i to nie będąc skromnym :P uważam że dosć dobrze mi wychodzi
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a mam wlsne studio
![]() www.studiograzyna.prv.pl moze kiedys zajrzysz. duzo wizanaek juz bylo u mnie wiec moze i Ciebie poznam zwlaszzca ze z Gliwic jestes nie, zaraz przypomnilalam sobie kilku Wizażykow tez poznalam ![]() bardzo milo bedzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
no z miłą checia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.