|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
urodziny za granicą
Zastanawiałam się czy zabrać moje dwie najbliższe przyjaciółki za granicę świętować moje 8naste urodziny. Bilety lotnicze bym im zafundowała, a mieszkanie miałybyśmy za darmo, ponieważ mieszkałybyśmy u mojego taty. Urodziny się zbliżają, a ja nie wiem czy to dobry pomysł.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Interleukina Druga
|
Dot.: urodziny za granicą
Jeżeli Cię stać (albo twoich rodziców, którzy się na to zgadzają) to nie widzę przeszkód dlaczego nie zorganizować takiego wypadu. Z tym, że musiałabyś powiadomić przyjaciółki wcześniej i liczyć się z ich zdaniem oraz ewentualną odmową - może będzie im głupio przyjąć taki prezent, może ich rodzice będą mieli obiekcje, jeśli nie skończyły jeszcze 18 lat i nie mają wyrobionego paszportu to nigdzie nie polecą.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Inez
|
Dot.: urodziny za granicą
Myślę, że może być problem ze zgodą rodziców dziewczyn. Moi rodzice w tym wieku na pewno nie pozwoliliby mi samej lecieć samolotem do koleżanki, a jak dziewczyny są niepełnoletnie to już w ogóle. Oprócz tego licz się z tym, że wyrobienie paszportu chwilę trwa, a nie wiadomo czy koleżanki mają.
Pomysł fajny, tylko musisz liczyć się z odmową. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.