|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak odzyskać hasło?
Hej,
Mam problem z odzyskaniem hasła do poczty. Jakiś czas temu założyłam sobie konto na interii, żeby mieć oddzielną pocztę na sprawy studenckie (notatki, skany itp). Ustaliłam hasło i włączyłam automatyczne zapamiętywanie... No i kilka dni temu chciałam się dostać na to konto, bo mam tam ważne notatki ![]() ![]() Problem w tym, że przy zakładaniu konta nie wpisałam ani swojego nr telefonu (gdybym go wpisałam mogłabym odzyskać tak hasło), a ni alternatywnego maila, ani co gorsza nie pamiętam co wpisałam w odpowiedzi do pytania pomocniczego ![]() ![]() Próbowałam dziesiątki haseł wpisywać, co mi przyszło do głowy i nic.., Czy jest jakiś sposób, żeby odzyskać to hasło? Sesja za pasem, a tam tyle rzeczy było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak odzyskać hasło?
a nie masz jeszcze tamtego komputera? wtedy weszłabyś przez to zapamiętane tam hasło i ewentualnie skopiowała wsyzstkie notatki albo ustaliła nr kom albo coś w tym stylu i wtedy mogłabyś dostać się do niego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
to może jest tam (na interii) jakiś administrator albo no nie wiem, ktoś do kogoś można napisać w tej sprawie.. Chyba, że masz od kogo teraz wziąć i np przeskanować notatki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
napisałam już na maila do nich, zobaczę co odpiszą...
część notatek spróbuje wziąć od kogoś, ale były tam też skany książek potrzebnych mi do pracy zaliczeniowej ehh..specjalnie zrobiłam to wcześniej, żeby potem się nie martwić ![]() może ktoś miał podobny problem z hasłem? może jakoś da się go odzyskać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie interia może to jakoś załatwić, może przez zweryfikowanie wszystkich danych podanych w formularzu....ale mam wrażenie, że nikłe szanse na to są. Zostaje Ci poprosić osobę, która ma dostęp do tamtego komutera o podanie Ci hasła.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A ja Twoim miejscu zamiast kombinować z samym hasłem kombinowałabym odpowiedzi przy pytaniu pomocniczym.
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ja w tych formularzach nie podawałam swoich danych, bo to miało być takie chwilowe konto, tylko do notatek, więc nawet nie pamiętam co tam wpisywałam. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ojej to myślę, że klamka zapadła. Zostaje Ci liczyć na pomoc interii ale wątpię, żeby oddali hasło tylko po adresie e-mail
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
chyba, że oni mogą jakoś wejść na to konto i jakoś po zawartości samych maili się dogadacie.. w sensie powiesz im co tam masz, oni to spr i może oddadzą hasło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.