![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Moje subskrybcje
Witam!
Od jakieś tygodnia zauważyłam ze wszystkie wątki które są w moich subskrypcjach nie otwieraja mi sie i nie wyswietla mi sie pod nimi ile maja stron... Wszystkie inne wątki na forum normalnie mi sie otwieraja, jedynie te ktore mam zasubskrybowane ogole nie chca sie włączyc. Czym to jest spowodowane? Co robic? ![]() z góry dziękuje za pomoc Edytowane przez hammie Czas edycji: 2008-11-22 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Moje subskrybcje
Daj mi linka do przykładowych wątków proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Z tego, co widzę, to wątki działają prawidłowo, subskrypcja podaje prawidłowe linki.
W takiej sytuacji zostało nam wyczyścić Twoją*przeglądarkę ze śmieci internetowych ![]() - usuń wszystkie pliki cookies i koniecznie pliki tymczasowe - zamknij wszystkie okienka przeglądarki - wejdź tutaj, zaloguj się i sprawdź subskrypcję ponownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzieki wielkie, wreszcie wszystko działa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CraftMod
|
Dot.: Moje subskrypcje
Mam problem z subskrypcjami. Nie odświeża mi się lista subskrybowanych wątków, czyli w tej chwili w panelu użytkowanika pokazuje mi, że ostatnie ostatnie odpowiedzi zostały napisane tuż po północy. Oraz, że jest poniedziałek 23 grudnia
![]() ![]() Wyczyściłam ciasteczka, pliki z temp, zalogowałam sie ponownie i dalej ta sama historia. Korzystam z opery, na IE wszystko normalnie działa subskryp.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
chwilka, dopadlam swiateczny sernik
![]() ![]() nirshya.dwbh uaktualnij Opere do nowej wersji, ciasteczka i temp te w Opera, zwieksz przy okazji pamiec podreczna do 20 MB Opera-> narzedzia-> preferencje -> historia zobacz czy po prawej stronie na dole monitora nie miga Ci pomaranczowa ikonka z napisem "Update Java" jesli tak to uaktualnij ( Ostatnio miga kazdemu ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
No i proszę, na Aniołku jak na Zawiszy można polegać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam zaznaczonych kilka subskrypcji, z dziennym powiadamianiem na e-mail. Dostaję powiadomienie, ze w wątku są nowe odpowiedzi i odnośnik do tego wątku. Za KAŻDYM razem otwiera mi się pierwsza strona wątku. Muszę wtedy kliknąć w "Pokaż pierwszą nieprzeczytaną wiadomość". Dlaczego nie przekierowuje mnie od razu do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości? Czasem sie zdarzy, że na pierwszej stronie nie ma wogóle tego napisu "Pokaz pierwszą nieprzeczytaną wiadomość". Wkurza mnie to przełączanie na pierwszą stronę wątku. Nie zawsze mam czas i ochotę szukać miejsca, w którym ostatnio zakończyłam czytać temat.
Tylko w jednym subskrybowanym wątku nie ma problemu i od razu zostaję przekierowana do pierwszej nie przeczytanej wiadomości. Może muszę coś, gdzieś zaznaczyć w ustawieniach? Szukałam, ale nic nie znalazłam.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie można wejsc w subskrypcje
jak w temacie nie moge wejsc w swoje zasubskrybowane watki wizaż sie ładuje po czym pojawia sie okienko z komunikatem:
Your submission could not be processed because the token has expired. Please push the back button and reload the previous window. Nie wiem o co biega czy moge kogoś prosić o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: nie można wejsc w subskrypcje
Zamknij proszę okienko przeglądarki i załaduj stronę jeszcze raz. Program odnowi token i będziesz mogła spokojnie ustawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Złosiu nic to nie daje juz cudowałam pare razy i ciagle nic stronka z subskrypcjami pojawia sie na sekundkę i zaraz wyskakuje ten komunikat nawet nie mozna zdazyc zeby kliknac miedzy czasie w ktorys z watków, wylogowywałam sie juz pare razy logowałam spowrotem i ciagle nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Usuń cookies i pliki tymczasowe z przeglądarki, może coś się jej w główce poplątało
![]() Ewentualnie spróbuj wejść w subskrypcje inną przeglądarką. Jeśli wtedy nie zadziała, to oznacza, że jakiś admin Twojej sieci spartaczył ustawienia proxy/w3cache i system podszywa się pod Twoją przeglądarkę, a mój system mówi, że mu się to nie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się porobiło
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Wylogowałam się, wyczyściłam komputer, wyłączyłam, zalogowałam się od nowa i są odpowiedzi do tych wątków, na które odpisałam, ale jak weszłam w ustawienia, to znowu nie ma jak mi ktoś odpisał ![]() Są widoczne dopiero po wylogowaniu i zalogowaniu od nowa, a nie na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Administrator
|
Firefox, sprawdz czy masz najnowsza wersje, proponuje jeszcze przywrocic Firefox-a do ustawien domyslnych:
Start -> Mozilla Firefox -> Tryb awaryjny -> zaznacz opcje przywrocenia do ustawien domyslnych. IE to integralna czesc windows, warto tez miec wersje 8 Start-> windows update ( jesli zdecydujesz ja miec ) lub jakas inna awaryjnie aby czasem sprawdzic poprawnosc wyswietlania w innej przegladarce na tym samym komputerze. aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a czy mój problem opisany tu to tez wina Firefoxa?
bardzo uciążliwe, gdy po wejściu w wątek ten znika z subskrybcji i pojawia się dopiero, gdy ktoś napisze jakąś nową wiadomość.. edit: kilka wizażanek w wątku Nowy program KWC - informacje o zmianach, zgłoszenia bugów też się na to skarżyło ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-01-19 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nie dziwiłabym się, ale do tej pory tak nie było
![]() ![]() ale ok, dobrze wiedzieć, że to normalne, a nie błąd który wystąpił tylko u mnie ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-01-20 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Teraz oznaczamy dokładniej takie zdarzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja też muszę zgłosić swój problem z subskrypcją wątków. Od kilku dni obserwuję zmiany w subskrypcjach i zaczynają mnie coraz bardziej denerwować.
W " ustawieniach" zawsze miałam kilka aktualnych wątków, teraz mam tylko starsze. Nie widzę wątków nowych które np. założyłam, ani też tych w których ostatnio brałam udział. Dlaczego teraz nastąpiły takie zmiany? Poza tym "wizaż" strasznie , że tak powiem muli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- No i właśnie napisałam ostatni post tutaj w wątku, weszłam w ustawienia i nie ma tego wątku w subskrypcjach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Mogę przywrócić poprzednie ustawienia subskrypcji, bazujące na plikach cookies. Jednak wtedy większość z Was narzekała, że NIE ZNIKA pomimo, że przeczytałam.
Teraz narzekacie na to, że ZNIKA. Jako facet pozwolę sobie na chwilę zadumy nad tym zjawiskiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.