![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Partnerka na studniówkę - od zaraz!
Witam, jestem w beznadziejnej sytuacji i szukam pomocy już nawet na damskich forach internetowych... moja partnerka na studniówkę wczoraj raczyła mi powiedzieć (a raczej napisać), że nie może pójść. 6 dni przed studniówką.. nie muszę chyba dodawać, że dawno opłacone zostały 2 miejsca. Koleżanka z którą miałem iść była ostatnią możliwością - wszystkie inne znajome są albo zajęte, albo nie mają czasu, albo po prostu nie chcą iść.. dlatego w tej chwili nie obchodzi mnie czy będzie to ktoś nieznajomy, po prostu nie chcę żeby wpłacone pieniądze przepadły w błoto, nie chcę zepsuć sobie zabawy...
Pomóżcie, czasu jest naprawdę mało! Edytowane przez potrzebna_pomoc Czas edycji: 2012-02-12 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Partnerka na studniówkę - od zaraz!
chętnie bym pomogła, ale to już kolejny semestr i pewnie nie dam rady czasowo. Trzymam kciuki, popytam koleżanek z Gdyni i nakieruję na Twój wątek.
Powodzenia ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź! czekam na wiadomości. mam nadzieję że się uda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie czepiaj się go
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
matko jak ja bym poszła jeszcze raz na studniówkę ! ale niestety mam do ciebie jakieś 14h pociągiem
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez potrzebna_pomoc Czas edycji: 2012-02-06 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam. Achh i coś mam wrażenie, że jesteś zbyt wymagający i dlatego żadna, nawet koleżanka, nie chciała iść z Tobą na studniówkę... Bo ja bym wolała iść z niską dziewczyną (będąc facetem), miłą niż wcale i szukać jej na forum... Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2012-02-06 o 12:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kurde, ale zaluje, ze to tak daleko
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Charlotte... nie przesadzaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja bym poszła, policytuję się z koleżanką wyżej - ale mam 10h pociągiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja tylko swoje zdanie wyrażam. Przecież mogę. No nie? Noo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do drugiej części tego co napisałaś : nie oceniaj ludzi zbyt szybko, bo o pewnych rzeczach nie masz pojęcia. Tyle ode mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zajmij się lepiej kolego szukaniem partnerki na studniówkę i obyś znalazł, nie za niską, nie za brzydką, a nie pouczaniem starszych od siebie osób. To też tyle ode mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
za wszelką cenę musiałaś się o coś do mnie przyczepić, ale nie do końca się udało, więc na koniec morał i bye bye.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Lux Mundi
|
Studniówka
![]() Mam 'jedyne' 4 godz ciapągiem do Cię ![]() Ale za to w sb imprezę, na której muszę być... Niemniej jednak życzę Ci, abyś jak najszybciej znalazła Fajną Dziewczynę, z którą wybawisz się za wsze czasy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, ale co to za desperacja żeby szukac KOGOKOLWIEK po całej Polsce byleby tylko z kimś iść?
Serio u Was w szkole to takie fest ważne żeby mieć partnera na studniówce? Nie wiem czemu takie spiny w związku z tym.. Tym bardziej się cieszę, że moje liceum jest bodaj jednym z niewielu w Polsce gdzie jest zakaz zabiera osób towarzyszacych na studniówke ![]() ![]()
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() btw: ja nie wiem co to za czasy, ze samemu nie wypada na studiowke isc bo "co ludzie powiedza" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32112220]Dobrze prawisz
![]() btw: ja nie wiem co to za czasy, ze samemu nie wypada na studiowke isc bo "co ludzie powiedza" ![]() bardziej takie czasy, że szkoda tych 150 zł za osobę towarzyszącą i okazji do zatańczenia poloneza razem z całą klasą... a "co ludzie powiedzą" - postaw się w mojej sytuacji, sami chłopacy w klasie, wszyscy z towarzyszącymi.. Edytowane przez potrzebna_pomoc Czas edycji: 2012-02-12 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rozpaczalam, ze co ludzie powiedza, ze moze mysla, ze mnie ktos wystawil etc etc. Chcialam isc sama to poszlam. Bawilam sie dobrze, bo bylam w grupie znajomych. Zreszta koniec koncow nie tylko ja byla sama. Bardzo sie ciesze, ze poszlam wtedy sama. Czas uplynal naprawde milo a studniowke wspominam dobrze. ------------------------------------ Moim zdaniem za bardzo martwisz sie tylko, co powiedza inni. Stwierdzenie, ze nie wyjdziesz z dziewoja o wzroscie 1,6 m brzmi naprawde szmiesznie. Z Twoim nastawieniem idac nawet z Jessica Alba bedziesz sie kiepsko bawil. To nie Bal Debiutantek, ale studniowka. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-02-06 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A JA MAM 163 CM WZROSTU i czuję się postawą autora oburzona, bo kobieta mojego wzrostu nie jest jakoś rażąco niska, tym bardziej, że na takie imprezy zazwyczaj ubiera obcasy. Ale taką to mamy dziś hedonistyczną młodzież.
Moim zdaniem gościu, odpuść sobie zdjęcia, bo jak się chcesz dobrze bawić to Ci się to uda nawet z brzydkim kulawym karakanem, a z twojego opisu wynika, że laseczka musi Ci przede wszystkim wizualnie odpowiadać bo inaczej się z nią nawet nie spotkasz, więc raczej masz chętkę się "pokazać" z jakąś dziunią. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A nie boisz się, że kompletnie nieznana Ci osoba narobi Ci wstydu na studniówce? Np upije się?
Moim zdaniem po krótkim spotkaniu nie jesteś w stanie tego wykluczyć ani stwierdzić kim dana osoba jest. Ja bym nie ryzykowała, ale powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
nie czepiajcie się już takich szczegółów.. bo napisałem że chciałbym się przed studniówką spotkać z zainteresowaną dziewczyną, to wcale nie znaczy że jestem wybredny, nie szukam 'dziuni' ani nie martwię się że ktoś obrobi mi tyłek.. tak samo nie mam zamiaru krytykować czyjegoś wyglądu, nie bierzcie każdego słowa tak do siebie. z tym wzrostem podałem tylko jako argument na jeden post, że urządzam sobie 'casting' .. chodziło mi o to że przy moim wzroście (ponad 1,85) dziwnie tańczyłoby mi się z partnerką która ma np. 1,55 m i myśle że ona sama nie czułaby się najlepiej. (bez urazy) nie dorabiajcie historii do każdego słowa..
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
"musi Ci przede wszystkim wizualnie odpowiadać bo inaczej się z nią nawet nie spotkasz" iggio212, postaw się w mojej sytuacji i wyobraź sobie taki przykład (przejaskrawiony, ale tylko chcę pokazać przykład): pisze do Ciebie 30-letni facet z dużym brzuchem, który wygląda mniej więcej tak: http://i.hityczykity.pl/uploads/tx_h...nki/hhhhhh.jpg Mając do studniówki 5 dni, umawiałabyś się z nim na spotkanie, które i tak nic nie da? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
o matko dziewczyny
![]() chłopak pomocy szuka a wy tylko na niego jedziecie ![]() No a poza tym on ma racje, szkoda tej kasy jak jakas dziewczyna moze isc za darmo na impreze. A nóż wiedelec bedzie to moze milosc zycia?? ![]() no i też sie nie dziwie, że chcesz ja spotkac, chcby dowieddzie sie jak wyglada bo potem w zamieszaniu mozna jej nie poznac albo i nie znaleźć ![]() Sama bym poszła z toba jak umiesz tanczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Niestety za daleko mieszkam bo bardzo chetnie bym poszła na studniówke, swoją bardzo miło wspominam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
przywracacie mi wiarę w ludzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.