|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
PILNE przedłużanie włosów KRAKÓW
Dziewczyny ratujcie,sprawa bardzo pilna
przedłużyłam włosy jakiś czas temu metoda racoon,tragedia ,jeden wielki kołtun,pasemka wypadają razem z moimi włosami,większośc się już trzyma na kilku włoskach więc pewnie zaraz wyleci,muszę zdjąc to dziadostwo(totalnie nieumiejętne założenie)i założyć inną metodą, tylko jaka?prosze doradźcie cokolwiek,jak macie namiary na kogoś kto dobrze zakłada włosy w Krakowie to dajcie cynka,bo zależy mi na czasie napiszę jeszcze, że przedłużam od kilku lat,zawsze zajmowała się taka dziewczyna moją głową, teraz zrobił to kto inny gdyż ona nie pracuje już w zawodzie i jedna wielka kicha. dlatego nie mam nic do metody tylko to samej roboty HELP liczę na Waszą pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: PILNE przedłużanie włosów KRAKÓW
Cytat:
Nawet jesli teraz pracuje na poczcie, nie "odumiala" sie chyba robienia wlosow? Nie ma co experymentowac z nowymi kosmetyczkami/fryzjerkami - trzymac sie jednej ktorej jestesmy pewne. Jesli chodzi o zaklady w Krakowie - http://www.glamour-hair.pl/ Nie bylam osobiscie, ale tesciowa i kolezanka przedluzaja tam od paru dobrych lat. Ich wlosy wygladaja super, wiec moge polecic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no własnie nie ma opcji jeśli chodzi o kobitke więc szukam na gwałt czegos innego byle szybko
bo sama mysl, że z moich włosów już mi niewiele zostało na głowie boli najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dziewczyny pomocy !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
cześć, jeśli z włosów zrobił się kołtun to nie były to włosy naturalne, ale jakaś chińska podróba,w każdym razie na pewno nie są to włosy firmy "racoon", musisz zdjąć te włosy jak najszybciej bo zniszczysz sobie swoje , po prostu próbując rozczesać to ścierwo szarpiąc uszkadzasz własne włosy . Ja robię włosy tylko dziewicze i nie mam żadnych tego typu problemów , tylko ze koszt jest dosyć wysoki, ale suma sumaru i tak wychodzi taniej niż zakładać chiński chłam. W Krakowie masz na Dobrego Pasterza dobry salon gdzie zakładają włosy dziewicze,- w necie znajdziesz ich stronkę, jeśli nie stać Cię na taki wydatek załóż słowiańskie, trochę tańsze, ale masz pewność że nic złego z włosami się nie stanie. No i klej racoona to też nie jest najlepszy pomysł, jak dla mnie był za słaby, włosy wyczesywały się dosyć mocno. Teraz mam założone włosy na jakimś materiale - nie znam nazwy, ale łączenia są bardzo malutkie i nic się z tym nie dzieje a nie cackam się z kudłami jakoś specjalnie, sprawdz, na pewno Ci coś doradzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się w 100 % z beti122. Musiałaś trafić na jakąś chińszczyznę i takie są tego efekty. Ja robiłam właśnie w women's time i jestem bardzo zadowolona. Mają tam naprawdę dobrej jakości włosy, które pielęgnuje się w normalny sposób i nic się z nimi nie dzieje. Nie ma mowy, żeby powstawały jakieś kołtuny. Trzymam za ciebie mocno kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon Colette. Robiłam wcześniej zgrzewy i nie byłam zadowolona też włosy się kołtuniły. Teraz robię na silikonowych tasiemkach i są o niebo lepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Odradzam Wam dziewczyny salon na ul Dobrego Pasterza w Krakowie(Womens Time Studio).
Po niecalym tygodniu musialam zdiac wlosy,poniewaz: -wlosy ciagnely mnie, bolala skora glowy,swedziala,odzielaly sie pasma zalozonych wlosow co nadawalo efekt stucznosci. Musialam udac sie do innego salonu po pomoc, okazalo sie,ze: -mialam podrazaniona,czerwona skore glowy z powodu nieumiejetnego zalozenia wlosow,zbyt duze pama wlosow uzutych do przedluzenia w stosunku do moich.Nalozone zbyt blisko skory, niedbale.Dowiedzialam sie , ze gdybym poczekala jeszcze pare dni,doszlo by do silnego mechanicznego uszkodzenia cebulek wlosow. Nie bylo by co pozniej ratowac. -Wlosy mialam zalozone gdzie popadnie,np na koronie glowy gdzie bezwzglednie wlosow nie mozna zakladac.Skora na tej czesci glowy jest bardzo wrazliwa i slabiej ukrwiona.Obciazenie cebulek wlosowych w tej partii z regoly powoduje trwaly ubytek wlosow.Po rozczesaniu wlosow i zrobieniu zdjec zobaczylam, ze mam dziury bez doczepionych wlosow, wygladalo to fatalnie. - pani twierdzi, ze uzywa wlosy dziewicze, bzdura.Wlosy sklejaly sie w pasemka, dajac efekt sztucznosci.Po kilku dniach czesc moich wlosow przybrala inny kolor. -pani w czasie nakladania wlosow rozmawiala przez telefon i robila sobie przerwy na papieroska. Nie dajcie sie dziewczyny partaczom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
do "syrin"- coś jest nie halo z tym Twoim przedłużaniem, w życiu w to nie uwierzę , bo ile razy prosiłam p. Kasię żeby mi grubsze pasemka założyła - bezwzględnie odmawiała bo zbyt duże obciążenie, to samo tyczy się rozmieszczenia pasemek, robi równiutko w rządkach nigdy na koronie głowy ani nad uszami bo mówi że za bardzo wrażliwa skóra tam jest chyba że jak kobieta się uprze to na własną odpowiedzialność, więc wierzyć mi się nie chce żeby mogła to tak zrobić jak piszesz, po drugie skoro ci coś nie pasowało to mogłaś po prostu podjechać i powiedzieć co ci nie pasuje. Robię włosy u tej kobiety już od dawna i dzięki niej zaczęły mi wreszcie moje włosy rosnąć i moje dwie kumpele też tam chodzą i nigdy żadnych problemów nie było ,więc nie uwierzę w to co piszesz. No chyba że to wpis jej konkurencji to by tłumaczyło wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W innym miescie znalaznam profesjonalny, gabinet, gdzie zajmuja sie rowniez analiza trychologiczna skory glowy oraz leczeniem lysienia.Pani zajmujaca sie nie tylko przedluzaniem wlosow ale rowniez trychologia, siedziala ze mna po godzinach, do 23 zdejmowala mi te grube stronki. To wlasnie od tej Pani dowiedzialam sie jakie niewybaczalne bledy zrobila mi na glowie kobieta z womens hair studio.Opisalam je w poscie powyzej. Dalysmy odpoczac skorze glowy tydzien czasu, po czym zalozylysmy wlosy.Pani Agnieszka uzyla prawie 2 razy wiecej czasu do zalozenia tej samej ilosci wlosow, robila to z precyzja i delikatnie, nie jak kobieta na dobrego pasterza przezucajaca wlosy jak siano.Pasemka sa 2-3 razy ciensze, kamufluja sie z moimi dajac efekt naturalnosci.Nic nie boli, nie swedzi -jestem b.zadowolona.Maz mowi ,ze mam ladne wlosy a nie straki z wolnymi wyrwami jak wczesniej.Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
nie trzeba wymieniać nazwy konkurencji zeby robić komuś na złosc i wystawiac takie opinie zwlaszcza ze osoba która jest laikiem i po raz 1 miala robione ta metoda wlosow nie jest w stanie tak szczególowo opisac problemów po zlym przedłuzeniu wlosów co zapisała sobie pani na kartce wszystko co tamta rzekomo profesjonalistka pani powiedziala??bo nie uwierze ze ma pani tak doskonałą pamiec....nóż mi sie w kieszeni otwiera jak czytam takie bzdury o p. Kasi .... pozatym umówmy się że gdyby tak fatalnie robiła nie miałaby tylu stałych klientek które przyprowadzają co raz to nowe klientki i juz dawno by zbankrutowała wiec prosze przestac wypisywac takie kłamstwa bo to zwykłe pomówienia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja przedłużam włosy w salonie Glamour o którym wcześniej wspominała shiava i jestem strasznie zadowolona. Pierwszy raz wychodząc od fryzjera uzyskałam efekt jaki oczekiwałam, a jestem dość wymagającą klientką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Polecam Panią Ulę z Pękowic (ul. Ojcowska - 5 minut drogi od ul. Łokietka).
Bardzo fajny salon, miła atmosfera, a przede wszystkim pełen profesjonalizm. Super założenie i bardzo dobre gatunkowo włosy. Pani Ula wykazuje się wielką cierpliwością i zawsze dostosowuje się do życzeń nawet najbardziej wybrednych klientek (do takich sama się zaliczam). Zakładam włosy od pięciu lat w jej salonie. Gorąco polecam!!! Marta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jeżeli jesteście zainteresowane japońską metodą przedłużania włosów to przeczytajcie! Moja koleżanka tą metodą przedłużała włosy na ul. Ariańskiej w Krakowie w studiu Glamour. Jak zobaczyłam jej fryzurę to o mało nie zemdlałam. Z tyłu głowy są widoczne doczepy, które powinny być maleńkie, a u niej to warkoczyki prawie na centymetr.Po prostu taka fuszerka,że ręce opadają. Zapłaciła za to grubo ponad tysiąc zł. Ostrzegam przed tymi "specjalistkami". Może najpierw idźcie zrobić kilka pasemek na próbę, zanim oddacie się w "takie" ręce. Zaznaczam,że nie jestem z konkurencji,nikomu bezpodstawnie nie chcę zaszkodzić i nikogo też nie reklamuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.