|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak malowac takie oczy????
Czesc dziewczyny
Mam taki problem jak mam malowac oczy zdjecia moze slabej jakosci ale mam nadzieje ze mi pomozecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak malowac takie oczy????
nimt mi nie pomoze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
siula jak Ci pomoc jak oczu nie widac
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a teraz
jak wgrac te zdjecia zeby bylo je widac???????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Masz duże oczy z opadającymi zewnętrznymi kącikami i z wyraźnie widoczną ruchomą powieką, a do tego sporo miejsca miedzy powieką ruchomą a brwią. Generalnie skupiaj się na tym, żeby wyciągac zewnetrzny kącik do góry. czy to cieniem ciemniejszym, kreską czy mocno wytuszowanymi rzęsami, zaakcentowanymi najbardziej w tym kaciku... wtedy to trochę uniesie Twoje opadające smutne oczko
![]() nie musisz się bac ciemnej kreski na powiece, bo masz tam sporo miejsca. według mnie, mozesz się wzorowac na makijazach Kim Kardashian, bo masz trochę podobne do niej oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nie widać, bo zdjecia małe i całe je zasłania napis wizaz.pl
![]() ja bym się skupiła na takim makijażu jak na 3 zdjęciu z postu powyżej - jasny cień na ruchomą powiekę, nad załamaniem ciemniejszy, wyciągnięty w stronę skroni, miękko przechodzący w jasny kolor pod łukiem brwiowym. plus kreska nad górną powieką, nieco grubsza nad zewnętrznym kącikiem, można nawet nieco zewnętrzny kącik wyjechać; jeżeli robisz kreskę kredką, rozmaż ją trochę pędzelkiem. no i dolną powiekę można zaznaczyć tym samym cieniem, co nałożony nad załamanie powieki. o tuszowaniu rzęs - jak koleżanka powyżej: nieco mocniej można wytuszować w zewnętrznym kąciku. to tylko jedna sugestia, ale powiem ci, że taki kształt oka daje spore pole do popisu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.