|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kierunek studiow : Taniec
czesc wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kierunek studiow : Taniec
Nie studiuje tego, ale napewno musisz zdać WOT, czyli wiedzę o tańcu... Dla mnie matura z tego przedmiotu jest bardzo trudna, jeżeli człowiek nie miał wcześniej do czynienia z każdym stylem tańca, ani nie interesował się jego historią itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
a gdzie chciałabyś studiować?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Zastanow sie nad realnymi mozliwosciami znalezienia po tym pracy... Ja zaluje bo jestem po pedagogice...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja wiem ze w opolu jest studium animacji kulturalnej i tam jest kierunek: taniec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kierunek taniec jest na WYŻSZEJ SZKOLE UMIEJĘTNOŚCI w KIELCACH.Współpracują z Kieleckim Teatrem Tańca
tu masz link http://www.wsu.kielce.pl/index.php/k...cjackie/taniec Ps. nie chodziłam tam i niestety nie znam opinii.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jeśli naprawdę chcesz studniować taniec to nie idz na animatora kultury ze specjalnością taneczną, bo wiele się nie nauczysz i nie będziesz mieć żadnych uprawnień do nauki tanca potem. Ja skończyłam taki właśnie kierunek w Lublinie i niewiele mi to dało. W ciągu dwóch lat specjalizacji jesteś tylko w stanie "liznąć" różne style taneczne. Jeśli myślisz o tańcu poważnie to tańcz w szkołach tańca a potem możesz zdawać egzamin państwowy na nauczyciela, albo tanczyć dalej w coraz to lepszych szkołach. Nie wiem czy są w Polsce uczelnie, które kształcą tancerzy, tak jak np, akademie muzyczne muzyków.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
może to Cię zainteresuje http://www.amuz.lodz.pl/index.php?op...d=485&Itemid=1
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja np. jestem na drugim roku zarządzania. Studiuję zaocznie i w międzyczasie rozglądam się za pracą.
Przyznam szczerze, że zauważyłam, że mój kierunek 'produkuje' wykształcone osoby bezrobotne. Nie polecam. ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Taniec jest na AHE w lodzi /moze w innych osrodkach dydaktycznych tez/ wejdz na ich strone ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.