|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak 'zejść' z koloru ?
Witam Wizażanki !
![]() Mam następujące pytanie: mój naturalny kolor to mysi brąz, a obecny taki sprany, ciemny brąz(widoczny na załączonym zdjęciu), uzyskany poprzez użycie Garnier Color&Shine 'ciemny brąz', włosy wcześniej były przyciemniane zazwyczaj szamponami, ale efekt nie był tak intensywny i długotrwały, jak po użyciu wyżej wspomnianego. Już mi się znudził i chciałabym coś zmienić, bo jak wiadomo kobieta zmienną jest ![]() ![]() ![]() Za każdą podpowiedź z góry dziękuję ![]() Edytowane przez XxToxicDiamondxX Czas edycji: 2011-01-30 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Jak 'zejść' z koloru ?
Witam Wizażanki !
![]() Mam następujące pytanie: mój naturalny kolor to mysi brąz, a obecny taki sprany, ciemny brąz(widoczny na załączonym zdjęciu), uzyskany poprzez użycie Garnier Color&Shine 'ciemny brąz', włosy wcześniej były przyciemniane zazwyczaj szamponami, ale efekt nie był tak intensywny i długotrwały, jak po użyciu wyżej wspomnianego. Już mi się znudził i chciałabym coś zmienić, bo jak wiadomo kobieta zmienną jest ![]() ![]() ![]() Za każdą podpowiedź z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak 'zejść' z koloru ?
rozjaśniacz z joanny w sprayu, albo kąpiel rozjaśniająca ale tak na chwilkę, żebyś nałożyła tak na 5-10 min i zmyła.
albo mycie sodą oczyszczoną + szampon przyspiesza wymycie farby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale czy to chodzi o to,żeby kolor wypłowiał,czy o to,żeby go rozświetlić?
Jeśli to drugie to myślę,że jednak najlepsza będzie wizyta u fryzjera ![]() Co do objętości - mi osobiście się ona zwiększa, gdy używam szamponu bez silikonów - np. BabyDream dla dzieci (do kupienia w Rossmannie). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jest takie podforum fryzjerka
tam Ci pomogą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jest takie podforum fryzjerka
tam Ci pomogą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.