![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Razem damy radę.! Zapraszam chętne do walki z własnym ciałem.:)
Hej.
![]() Nie znalazłam wątku, który byłby rozpoczęty w najbliższym czasie o tym temacie, więc postanowiłam go założyć i zaprosić was do wspólnej diety. ![]() piszcie ile macie lat, wzrostu, wagi oraz jakie są wasze cele ![]() 15 lat, 160cm i 60 kg ![]() zawsze byłam bardzo szczupła, ale niespodziewanie zmieniła mi się przemiana materii i tłuszczyk zaczął się osadzać tu i ówdzie ![]() czekam na wsparcie.! ![]()
od 11.12.2010 walka o zgrabne ciałko na lato 2011 ![]() ![]() ![]() brak silnej woli. ![]() Edytowane przez Mania_x333 Czas edycji: 2010-12-11 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem damy radę.! Zapraszam chętne do walki z własnym ciałem.:)
20, 165cm i 65kg zrzucenie 10kg po ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a jak zaczynasz? jakaś specjalna dieta czy ograniczenie niektórych rzeczy ze swoich nawyków?
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hello lejdis
![]() przylaczam sie, jesli pozwolicie! ![]() mam 17 lat.. waze 63 i 175cm. na wadze mi nie zalezy, chialabym pozbyc sie gruuubych ud i oponki na brzuchu:/! bylam w wielu innych watkach lecz umarly smiercia naturalna.. pozdróweczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja również zmagam się z wagą . Chcę schudnąć bo źle sie czuje w moim ciele. Mam 16 lat ,165 cm wzrostu i ok 62 kg. ;/
Pomóżmy sobie wzajemnie ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja głównie walczę z moim tyłkiem, który jest na maksa wystający i byłoby to ok, gdyby nie fakt, że robią mi się powoli rozstępy od wewnętrznej strony ud ;/
no to jak zaczynamy? zero słodkiego, zero opychania się na noc, zero gazowanych napojów? czasami nie potrafię się pohamować i jem słodkie w porażających ilościach, a potem nie jem nic przez dwa dni i czuję się jeszcze gorzej. ;( więc przyda się wspólna mobilizacja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
MalinoweMarzenie - a do jakiej wagi zmierzasz?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się
![]() Wiek: 19 Waga: 52 Wzrost: 157, chyba Może waga i nie jest tragiczna, ale wygląd masakra. Jestem niską osobą więc widać tłuszczyk... Cel: mniejszy brzuszek, pozbycie się boczków i mniej cm w udach. Niestety bardzo marnie mi idzie ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oj tam.. damy radę.
![]() ![]() poza tym super artykuł o tych słodyczach i ich zastępowanych produktach ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dołączam się do Was! Ja zaczynam dopiero od dzisiaj walkę z kilogramami. Mam 20 lat, 169 cm wzrostu i ważę 64 kg. Kiedyś ważyłam 55 kg. i wyglądałam okej, a teraz tak no hm.. mały pączek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1990Marta - chyba mamy zbliżone cele
![]() ![]() trzymam za nas wszystkie kciuki i piszcie na bieżąco co udało się wam osiągnąć. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja piję dużo wody, ale co z tego :P
Od piątku zaczęłam pić ocet jabłkowy. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() A Wy co planujecie robić lub co robicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hello laski.
![]() właśnie przejechałam na steperku 20km i jestem mega szczęśliwa. ![]() ale chciałam się was zapytać, czy macie może sposób albo jakieś ćwiczenia, żeby zgubić zbędne centymetry od wewnętrznej strony ud? w lecie jest to bardzo uciążliwe jak nogi się do siebie przyklejają no i przydałoby się to wyeliminować. ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
wiesz może to nie zmniejszy wew. ud ale na pewno wzmocni. usiądź płasko przed krzesłem nogi wzdłuż (tylko nie obrotowym) i ściskaj kostkami, stopami nogi krzesła.
mam teraz 62,6 kilo chce mieć 55 a jak się da to i 52 (już nie pamiętam kiedy to było), 163 wzrostu, problem brzuch i uda ale się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
uda się uda
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
I ja chętnie się dołączę. Startuję z 54 kg przy wzroście 160 cm. Celem jest płaski brzuch i mniejsze uda. I 48 kg
![]() Postanowiłam nie jeść słodyczy (ew. raz w tygodniu małe co nieco), dużo owoców i warzyw, otręby i dużo wody. I jak najwięcej ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
szybko się uciszyło....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.schudnijzprzyjemnoscia.pr...racja-smiechem pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!!!!! Aneta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hej, hej
![]() również chciałabym się przyłączyć.. mój wzrost: 165cm (chciałabym mieć 170 cm, ale wszystkirgo mieć nie można..) waga to 59 kg. chciałabym schudnąć z 5-6kg. obecnie jem dużo owoców, płatki śniadaniowe, jogurty, ograniczam słodycze..chce się zdrowo odżywiać.. co o tym myslicie? pozdraiwm Wioo ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
I jak Wam idzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a mam do Was pytanie.. znacie moze jakieś ćwiczenia aby zmniejszyć uda? ;o
![]() z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
kup sobie agrafkę na allegro za 10 złotych
![]() ![]() poza tym słyszałam, że abs legs i buns również pomaga, ale dopiero zaczynam więc nie mogę Ci zbytnio nic o tych ćwiczeniach powiedzieć. ![]() a poza tym bieganie, rowerek, steperek i cokolwiek wymyślisz, byle sie ruszać. ![]()
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
ja mam 177 cm i waże 66 kg ;( chciałabym zrzucić tak ok 4,5 kg. Przy moim wzroście nie wyglądam grubo jednakże mój brzuch a w zasadzie to opona na nim mnie strasznie denerwuje i zarazem przytłacza:| codziennie obiecuję sobie dietę ale nie mogę się zmotywować co mnie strasznie nurtuje bo wiem że problem tkwi we mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja bym się z chęcią przyłączyła, potrzebuje stracić jakieś 2 kg ![]() Aktualnie: Wiek: 23 lata Wzrost: 162 cm Waga: 50 kg - ma byc 48 kg Ogólnie kieruje się pięcioma zasadami ![]() Mam nadzieję, że mi się uda :-P Oczywiście też ćwiczę 5 razy w tygodniu, moim problemem jest brzuch - chce mieć płaski i uda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
ja piłam aqua slim.. i chodziłam na aero aczkolwiek efekty były mizerne xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Brzuch i uda to moje zmory. Aktualnie teraz ćwicze na brzuch
![]() Wcześniej chodziłam na siłownię i niestety po ćwiczeniach siłowych moje uda i ramiona są szersze :-P Ja między posiłkami pije tylko wodę i nic więcej, to daje dobry efekt. Herbatę czy soki tylko do posiłków..Chociaż soków nie lubię. Jedząc codziennie w tych samych godzinach w sumie można jeść wszystko i nie będzie się tyć. Tylko trzeba pamiętać, że miedzy posiłkami tylko woda. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Ogólnie moje pięć zasad wygląda następująco: może komuś się przyda 1. Piramida żywienia - według niej komponuje posiłki, codziennie: - produkty zbożowe i ziarna - razowe lub pełne ziarno 2x, - tłuszcz roślinny 3x, - świeże warzywa i soki 3x, - owoce i soki 0-2x, - orzechy 0-1x, - strączki 0-1x, - drób, jaja, ryba 0-1x, - nabiał 0-2x - herbata zielona, ziołowa, biała, czerwona - do każdego posiłku. weekendy: - mięso, - tłuszcz zwierzęcy i smażone, - słodycze i biała mąka, biały ryż, - wino nigdy: - konserwanty - w miarę możliwości, - barwniki, - ulepszacze. Tą piramidę trochę zmieniłam na własne potrzeby. Ogólnie nigdy nie lubiłam śmieciowego jedzenia czyli np fast food. Lubię za to słodycze mniam ![]() 2. Między posiłkami piję tylko wodę mineralną i źródlaną - bez gazu i dodatków. Ogólnie w ogóle nie pije gazowanego. 3. Codziennie te same godziny posiłków: 7, 10, 13, 16, 19 - po 2 tygodniach tylko w tych godzinach jest się głodnym. 4. Posiłki: - 7 śniadanie - warzywa + tłuszcz roślinny + produkt zbożowy, ziarna, skrobiowy, - 10 przekąska - owoce / nabiał / słodycze, - 13 obiad - warzywa + tłuszcz roślinny + białko - wybieram orzechy/strączki/drób/jaja/ryba/mięso, - 16 przekąska - owoce / nabiał / słodycze, - 19 kolacja - warzywa + tłuszcz roślinny + produkt zbożowy, ziarna, skrobia. Do każdego posiłku herbata i zaczynam najpierw od warzywnej sałatki ![]() 5. Ograniczam: - sól, cukier. Jedząc tak zawsze trzymam wagę 48 kg, a posiłki mam naprawde duże. Ostatnio niestety nie trzymałam sie ![]() Pozdrawiam was wszystkie i wiem że się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() chodzę do dobrego liceum i muszę dużo się uczyć, a gdy nic nie jadłam nie mogłam się na niczym skupić ![]() ![]() ![]() wczoraj mi się udało ale było ciężko ![]() ![]() 3majcie za mnie kciuki! ![]() PS. Motywuje mnie fakt że już od 1,5roku nie jem chipsów a kiedyś to było moje uzależnienie ![]() aha i wymiary: mam 167 cm wzrostu,16 lat, ważę 61.7 kg - miałam ostatnio bilans ![]()
Edytowane przez angelaaa94 Czas edycji: 2010-12-19 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja właśnie mam problem z udami.. wie ktoś moze o co chodzi z tą agrafką? proszę o odpowiedź .. ![]() udanej niedzieli !
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.