![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
owlosiony facet - problem nie do "przelkniecia"?
otoz zastanawiam sie nad taka sprawa.
jesli poznalybyscie fajnego, interesujacego, zadbanego, przystojnego faceta to czy jego spore owlosienie byloby dla Was duzym problemem? mocny zarost, sporo ciemnych wlosow na klatce i brzuchu (przycietych maszynka do wlosow do 1cm), wlosy w miejscu intymnym tez przystrzyzone na pare mm, i troche zarastajacy kark i gorna czest plecow (na razie jasne pojedyncze wloski, ale dosc dlugie, pewnie bedzie ich wiecej) licze na powazne odpowiedzi, bo 99% dziewczyn deklaruje, ze nienawidzi wlosow na klatce a tym bardziej plecach, stad tez moje pytanie czy jesli facet okazalby sie naprawde fajny, to czy mocne owloseinie mogloby o czym przesadzic. Edytowane przez chaz00 Czas edycji: 2011-01-25 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: owlosiony facet - problem nie do "przelkniecia"?
Wiesz o gustach sie nie dyskutuje ale zazwyczaj mówią to te dziewczyny ( w moim środowisku) które takiego faceta nigdy nie miały. Mój Tż pasuje do twojego opisu i mimo wszystko nie wyobrażam sobie życia przy kimś innym. Pamiętaj, jesteś z nim a nie jego owłosieniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mi by nie przeszkadzało, szczególnie, ze jak piszesz - facet zadbany
![]() ma "bujne owłosienie", ale już sam fakt, ze o nie dba, czyli na klacie przystrzyże itp. jest dla mnie na plus ![]() gorzej by było, jakby o siebie nie dbał ....
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dla mnie nie do przyjęcia.Ale są gusta i guściki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hmmm... a że tak się pozwolę spytać: Co ma piernik do wiatraka? Czyli jaki związek istnieje pomiędzy świetnym facetem, z którym lubisz spędzać czas, który jest zabawny, odpowiedzialny, wymarzony, a jego owłosieniem?
Przyznam, że ten temat mnie rozbroił. Niedługo nikt nie przedstawi się nieznajomemu, dopóki ten dokładnie nie obejrzy mankamentów jego ciała z bliska, by się nie musiał zastanawiać, że jest fajna, ale coś tam... Albo się chce z kimś być, bo ta osoba jest wyjątkowa, albo się chce być z jej wyglądem zewnętrznym... Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Facet owłosiony-bardziej męski....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24600365]Facet owłosiony-bardziej męski....
![]() jakoś nie zauważyłam takiej zależności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Sprawa indywidualna .Rozumiem ,że może to przeszkadzać,chyba każdy człowiek ma jakieś fobie/fixy/schizy
![]() Mnie pełna kamizelka czyli klatka i plecy owłosione tez by przeszkadzały ale mozna sie wydepilować. Dlatego polecam randkować latem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiście lubię włosy na klacie u faceta (oczywiście bez przesady, sweter już seksowny dla mnie nie jest
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
skoro przycina i dba o siebie to nie ma problemu
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jesli facet bylby strzalem w 10, zupelnie by mi to nie przeszkadzalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nie lubię kłaków na plecach, ale jeśli bym się zakochała to raczej by mi to nie przeszkadzało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadmiernego owłosienia nie toleruję. ps. (to nie jest reklama!) na Grouponie są często duże zniżki na depilację laserową |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Nie moge czegoś zrozumieć a dokładnie tego cytuję twoje słowa autorko:
licze na powazne odpowiedzi, bo 99% dziewczyn deklaruje, ze nienawidzi wlosow na klatce a tym bardziej plecach, stad tez moje pytanie czy jesli facet okazalby sie naprawde fajny, to czy mocne owloseinie mogloby o czym przesadzic. Robiłas jakąś ankietę że sądzisz, że 99% dziewczyn nie lubi włosów na klacie ?? W jakim w jeku te dziewczyny są?? Mówisz, że jakby facet z owłosieniem ci pasował czy mogło by to w czymś przeszkadzać ale tobie czy koleżanką które nie lubią owłosionych facetów ?? Ty musisz wiedzieć czy ci nie będzie to w nim przeszkadzało. Ja bym w tym problemu nie wiedziała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
astro-loszka
|
Dla mnie to nie problem, bo akurat lubię owłosionych
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Mi się kompletnie nie podobają owłosieni faceci. Nie umówiłabym się z takim z prostej przyczyny - zwyczajnie by mi się nie podobał. Tak samo jak ktoś preferuje wysokich, blondynów lub szatynów, ja nie lubię nadmiaru włosów i tyle
![]() Włosy na klatce piersiowej? Jestem na nie. Nie wspominając o innych rejonach ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale stwierdzenie bardziej owłosiony=bardziej męski, jest zgodne z prawdą
![]() Tacy faceci zazwyczaj mają wysoki poziom testosteronu (większa płodność, męska sylwetka, duże libido, pewność siebie itd., ale też niestety szybsze łysienie na głowie ![]() I jeszcze dodam, że uwieeeelbiaaaam owłosionych facetów! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Mój TŻ nie ma z tym problemu, jednak bardzo lubię kiedy TŻ ma kilkudniowy zarost i robi się tak misiu
![]() Moja koleżanka zakochała się w facecie, który był naprawdę owłosiony i to dla niej był główny atut...
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Trochę włosów na klacie -
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ja osobiscie zawsze byłam anty włochatym facetom. mój obecny wybranek ma mnóstwo włosów wszędzie nawet na dole pleców ale jakos wogóle mi to nie przeszkadza. mysle że kiedy przychodzi uczucie, takie rzeczy schodzą na dalszy plan.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24600365]Facet owłosiony-bardziej męski....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ma włosy na klacie ale już się przyzwyczaiłam i nigdy to dla mnie nie było aż tak wielkim problemem ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
facet facetem, a co powiedzieć o kobiecie owłosionej dosłownie wszędzie pupa, plecy, brzuch itd itp??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Co powiedzieć? Poradzić wizytę u endokrynologa, bo zapewne to problemy z hormonami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd takie statystyki hmm? ![]() Ja tam nawet lubię owłosionych facetów ![]() ![]() A nawet jeśli bym nie lubiła to myślę że jeśli facet byłby idealnym kandydatem na partnera to trochę włosów nie zmieniłoby tego, no ale to może być tylko moje zdanie bo nie przywiązuje dużej wagi do tego czy facet ma trochę więcej czy mniej tych kłaczków, mam inne fetysze ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Bardziej męscy? Jakoś z trzech owłosionych których miałam szansę poznać dwóch było raczej bardziej delikatnych niż typowy " średnio"owłosiony, a nawet szli w kierunku pantofla, więc mit padł
![]() Rozumiem jednak że dla pań których TŻ jest mocno owłosiony osobnik jest najbardziej męski na swiecie ![]() Dla mnie wszystko jedno czy ma nadmiar włosów czy jest normalnie owłosiony, ważne zeby futro prał, bo jednak podejrzewam że więcej sie poci itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.