![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Damy radę! Do wakacji 2011 :))
Cześć ; )
Na początek może powiem kilka słów o sobie... Ta więc.. odwiedzałam już to forum, miałam inne konto... odchudzałam się w zeszłe wakacje... udało się wtedy. Lecz zapuściłam się kompletnie ;(((( Zapomniałam o diecie, ruchu jadłam dużo i źle źle źle ![]() Mam na imię Ola i teraz idę do 1 klasy liceum =) Moim planem <marzeniem!> jest schudnąć do wakacji... Tak więc daje sobie na to cały rok. Myślę, że to rozsądne podejście ![]() Postanowiłam założyć to konto bo wiem, że z wami z waszą pomocą, wsparciem będzie mi łatwiej.. jak również ja z miłą chęcie jak tylko będe umiała mogę pomagać wam ![]() Chciałbym, abyśmy utworzyły grupę wsparcia dzięki, której będzie łatwiej... Moje postanowienia? - zero słodyczy - ciemne pieczywo (grahamki) - warzywa, owoce - co do ruchu to nie wiem jak to będzie bo wiem, że będe miała teraz dużo nauki ale wf w szkole zostaje =) - nie jeść późnymi wieczorami.. Wiem... teraz przydało by się powiedzieć ile waże... ale nie wiem ![]() Nie wchodze na wagę wolę się nie dołować... zrobie to za jakieś 2 miesiące jak będę widziała, że jest mnie 'mniej' Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Damy radę! Do wakacji 2011 :))
chętnie z Toba poklikam jesli będziesz chciała i wymienie sie moimi spostrzeżeniami co do odchudzania
![]() mi idzie dosc dobrze, w 3 tyg 2,5 kg,nie duzo,ale zdrowo,bez głodowania,ruch sredni... ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Gratuluje spadku wagi i życze kolejnych sukcesów ![]() Ja zaczynam dopiero dzisiaj więc na rezultaty musze jeszcze dłuuugo czekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć ;p Też jestem tutaj nowa , i bardzo chętnie dołączę się do Was. Próbowałam w te wakacje , dwa tygodnie wytrzymałam ale zrezygnowałam. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak.. skąd ja znam tą rezygnacje ;/ Ale teraz wiem, że sobie poradzimy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
proponuje Wam sprawdzoną przeze mnie i wiele forumowiczek tzw dietę MŻ-Wr... je się wszytsko,ale w mniejszych ilosciach,sporo ruchu,i na prawde rezultaty są! moze nie chudnie się bardzo szybko jak np na Dukanie, Kopenhaskiej, ale za to zdrowo i mniejsze prawdopodobienstwo jo-jo!
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie chce chudnąć w ten sposób... ale wyeliminowac całkowicie słodycze, białe pieczywo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To dołączę i ja
![]() wieczorami biegam ale kupiłam sobie orbitreka to się na nim katuję ![]() Nie ważyłam się jeszcze ale mam zamiar zrobić to jutro i wtedy określę swój próg wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
też chętnie dołączę :P nie wiem, który to już wątek, na którym postaram się schudnąć...
do wakacji następnych aż 10 miesięcy, ja mam do zrzucenia 8 kg, więc mogę to robić bardzo powoli, ale i bez efektu jojo. diety nie mam i nie będę miała jakiejś konkretnej, bo nie daję rady na takich. po prostu zmienię nawyki żywieniowe. z ćwiczeń na razie jeżdzę na orbitreku i kręcę hula hop. jakiś trening siłowy by mi się jeszcze przydał, muszę coś poczytać. :P
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja to tak po cichu planuję zrzucić z 10 kg ale konkretnie powiem jutro jak się zważę. diet podobnie też nie stosuję bo diety się mnie nie trzymają więc też nawyki żywieniowe zmieniam.
Uczuciowa, a ile ćwiczysz na orbitreku dziennie ? Ja w ubiegły piątek go kupiłam i zaczęłam od 5 minut, dziś udało mi się poćwiczyć 10 minut bez żadnej przerwy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Uczuciowa, beat@ Witajcie
![]() Fajnie, że mamy wspólny cel. Wakacje 2011 ![]() ![]() uczuciowa też kręcę hula hop kupiłam na allegro takie wielkie z masażem... ale będąc na wakacjach u brata zostawiłam go ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Cieszę się że tylko osób jest zainteresowanych. Juz tyle razy próbowałam ;d Moim celem jest zwalczenie " boczków" i troche brzucha ;d od dzisiaj zero słodyczy i innych złych rzeczy ;p i oczywiście owoce, warzywa ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Co dzisiaj jadłyście? ;p I co macie zamiar zjeść ![]() U mnie na śniadanie była grahamka z pomidorem i ogórkiem i przed chwilą jabłko ![]() ![]() Co do obiadu to jeszcze nie ;/ mam pomysłu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie chrupię marchewkę ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!
W takim razie ja tez sie przylacze... Po ostatnich wkacjach stwierdzilam, ze musze cos ze soba zrobic... Przed urodzeniem dziecka wazylam 57kg a po narodzinach Wojtka zostalo mi sie 15kg nadwagi.... Masakra jakas! Na plazy wygladalam jak slonica...Oczywiscie zauwazylam to dopiero na zdjeciach... Moj problem polega na tym ze jem w sumie malo posilkow, ale jak juz sie dorwe do obiadu to potrafie zjesc tyle co moj maz... Masakra! Mam nadzieje ze jak dolacze do Was bedzie mi razniej.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No i się zważyłam, 69 kg żywej wagi
![]() Mój cel może i jest dość radykalny ale chcę zejść do 50 kg, chyba że wcześniej stwierdzę że jest ok No to trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ja mam 55 przy 160 .. Nie wiem czy dobrze czy źle, ale musze zwalić trochę boczki..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
hmmm to ja tez sie przylaczam;] hmmm ale od wrzesnia bo teraz siedze w iemczech i niemam innego wyjscia jak jesc te tlusrte obiady wrrr . rok temu schudlam z 69 do 57kg ale lekarze kazali mi przytyc te 4kg przy wz 170cm bo juz okrsu niemialam wrr. no i trzymalam tta wage 61
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę się przyłączyć?Chciałabym do przyszłych wakacji zrzucic okolo 10 kg może troszkę mniej,stawiam na zdrowy tryb życia czyli u mnie bieganie i aqua aerobic i przejście na dietę ale nie radykalną .To jak moge na was liczyć ,abyście mnie wspierały?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
karolllcia119 Witam
![]() ![]() Może byc i od września ![]() ![]() asqa8 Oczywiście, że możesz! ![]() ![]() ![]() ![]() Ja byłam biegać dzisiaj z koleżanką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a dzisiaj jeździłam 2x 30 minut orbitrek, 30 min hh ; ) a i chyba nie pisałam, ważę 58 przy 165 i właśnie chcę zgubić te 8 kg, żeby było 50
odchudzanie... start : 56,2 kg cel : 49 kg nie mam do czego odliczać, już mi się nie spieszy do wakacji,.. Edytowane przez uczuciowa Czas edycji: 2010-08-25 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
uczuciowa to jesteśmy z ta samą wagą i tak samo chce stracić tyle co ty ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe kobitki
![]() Ja wczoraj miałam dość udany dzień, dieta ok, poza tym 3 h spaceru po górach w celu zbierania jagód, domowe sprzątanie po remoncie,nawet nie wiem kiedy zasnęłam... ![]() niestety dostałam @ i nie weszłam wczoraj na wage,a dzis wskazała 1 kg wiecej jak ostatnio.. ![]() ale głowa do góry ![]() własnie zastanawiam sie nad sniadaniem,chyba będą płatki z mlekiem.. beat@,a ja mam 164 i na razie dąże do takiej wagi jak Ty masz tzn 69kg ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez orchideaQ Czas edycji: 2010-08-26 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Dziewczyny!
orchideaQ ja tez nie wiem kiedy zasnelam... Wrocilismy wakacji i jakos jestem bardziej wycienczona niz przed wyjazdem... A ostatnio z zazsnieciem to problemow nie mam... eheheh.... Ja sobie na sniadanie poszlam na latizne... zaraz jogurt naruralny ze zbozami :P Mi tez by najlepiej wyszlo jakbym wazyla 50kg:P A mam 164cm tez wzrostu...ale cieszylabym sie jakby chociaz te 10 udalo sie zrzucic... A moj problem polega na tym, ze jakos sama nie umiem trzymac diety.... I tu juz nie chodzi o to zeby jesc mniej, bo to wytrzymam i chce zrobic sobie cos w stylu "zrec polowe" ale musze zmusic sie do tego zeby jesc wiecej posilkow a nie dwa obfite,... Do tej pory moje jedzenie wygladalo tak : ok 10-11 jak mlody usnie wieeelka jajecznica albo 4kanapki z normalnego chleba z dodatkami... Rezygnuje wiec z pieczywa bialego i jem 5 posilkow dziennie.... Niestety do ciiczen to tak nie bardzo bo maz wraca pozno z pracy i nawet nie mam kiedy biegac itp... Ale przy dziecku dosc sie chyba nacwicze:P
OSTATNIE CIĘCIE - 29,09,2014 olejowanie od 20.12.2012 ostatnie farbowanie - wrzesien 2012 intensywna pielegnacja wloskow od listopada 2012 Z kwasami zaprzyjaźniam się od 11.2014 ![]() Edytowane przez cuxia Czas edycji: 2010-08-26 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam nowe dziewuszki ![]() Ja już po śniadanku grahamka z bieluchem i ogórkiem ![]() Za chwile mam zamiar zjeść brzoskwinie ![]() A potem jade na zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
cuxia-wiesz przy dziecku sie cwiczy,ale zawsze chwilke mozesz nalezc jak ono sie bawi to obok niego na podłodze pocwiczyc
![]() dobre z 5 min dziennie ![]() ja mam problem z posiłkami,bo praca od 11-18,ale powolutku chudne poprzez rozłozenie posiłków z 2 (sniadanie przed wyjsciem z pracy i obiado kolacja ok 19 po powrocie) do ok 4 przewaznie,z 5 ciezko jest.. ![]() ale musimy wierzyc,ze nam sie uda!!!
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Jak tam dzień wam minął? ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu ale coraz bardziej wierze w to, że mi się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
A ja nie wierze . Dzisiaj zgrzeszyłam.;/ ale od jutra na pewno nie jem słodyczy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
naatalia141 A co zjadłaś takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.