|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czy to wypada świadkowi?
Za 2miesiące bedę po raz pierwszy świadkiem na ślubie mojej siostry.
Ślub z założenia ma być jak najbardziej nieformalny i kameralny (wiecie zresztą same jak to jest, mały, ktoy rozrasta się potem jakoś tak ![]() Będzie to 8 lipiec (cywilny) i 22 lipiec koscielny. Nie będę narzekać, iż nie mam jeszcze sukienki, bo to oczywiascie wyłącznie moja wina.. Mam natomiast wyśnione jedyn buty w kolorze starego złota, ktore chcę połączyć z brązową sukienką i zlotym szalem. W głowie wszystko mam już ułożone, ale mam pewien problem.. Moje buciki (te jedyne wyśnione) mają odkryty palec... No i teraz już sama nie wiem, czy to wypada czy nie? Jakbym była gościem, czy po prostu siostrą o bmy się nie zastanawiałą, ale tutaj jako świadek? Oj juz sama nie wiem...z pewnością bęzie upał, więc trochę mnie to usprawiedliwia, prawda? Proszę pomóżcie zagubionej w ślubnym bon tonie, bo spac nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy to wypada świadkowi?
Może zapytaj siostry czy jej zdaniem wypada, czy nie będzie się czuła urażona. Dużo ludzi uważa, że sandałki nie są eleganckie, ale w końcu to jej ślub. Jeżeli ona nie ma nic przeciwko, to chyba nie ma problemu?
I chciałam dodać, że 8 lipca będzie super pogoda i gorąco i nie będzie padało na pewno ![]() Pozdawiam
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzięki serdeczne za odpowiedz!
![]() Ona jest osoba bezkonfliktowa i z pewnoscia nie bedzie miec nic przeciwko. Ja mam obiekcje, gdyz nie chce byc potem obgadana przed moja czy jej przyszla rodzina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mnie już chyba te przygotowania ślubne zahartowały, bo mam gdzieś, co inni myślą na temat strojów, burów itp. Sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Ale chyba najważniejszy dzień dla Młodej Pary i to oni powinni być zadowoleni, prawda? Zatem jeżeli Twoja siostra nie widzi w tym nic niewłaściwego, to niech Cię nie martwią inni...
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie możesz tak być. Ja bym nie miała obaw. Świadkowa u mojej kuzynki miała sandałki z paseczków i nikt się nie burzył, a upał był, że hej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja mysle, ze siostra bedzie miala wazniejsze "rzeczy na glowie" w tym dniu, niz patrzenie na twoje buty i myslenie o nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
kiedyś uważałam ze takie buty są nieeleganckie sle dawno temu mi przeszło.
Przecież one sa szalenie seksowne!!! ![]() teraz tylko w takich chodze w lecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No to teraz zadaj sobie pytanie czy warto sie męczyć z zabudowanych butach "bo tak wypada"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
serdecznie dziekuje Wam za wszystkie odpowiedzi!
Teraz juz bede spac spokojnie : ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.