|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
**PILNIE** ponad 68 poszukiwanych pozycji na pewno coś znajdziesz ! **PILNIE**
Moje Rozmiary
Góra:32 (XXS)/ 34 (XS) / uniwersalne oraz dziecięce 158cm , A70/ C65 Doł: 32(XXS) Obuwie: 37 (24.50cm/24.00cm) Rękawiczki: 6 i 1/2 Kosmetyki podklady: do cery mieszanej jasnej(bez rózówej tonacji), oraz szukam w odcieniach naturalnych tusze: czarny szminki: ognista czerwień, róże, łososiowe( nie szukam tonacji bordowych) _________________________ _______________________ Najpilniej z listy potrzebuje: pikowanego płaszcza w jasnym kolorze, pasów na gumie do tali (pilnie szukam brązowego lub karmelowego), torebki kuferka w odcieniu ciemnego brązu lub karmelu,Diorshow maskara, Guerlain Parure, ołówkowej spódnicy 32/34,rozpinanych sweterków, okularów dużych _________________________ _______________________ UBRANIA + rozpinane sweterki (najchętniej wełniane z angorą lub kaszmirowe oddam dużo) + ubrania z motywem kwiatowym +ubrania w kolorach pastelowych (jasny róz, liliowy itd.) +mini spódniczki (najchętniej zara, bershka) +topy dłuższe +rzeczy z stradivariusa,bershki,zar y +boxerki dłuższe +bluzki z długim rękawem i dekoltem +spódnice ołówkowe 32/34 +kurtkę 32 bądź dziecięca na 158 +krótkie spodenki dzinowe bądź materiałowe +płaszcz pikowany najchętniej jasny +bolerka-sweterki +długie/krótkie rękawiczki skórzane kolor obojętny rozmiar S /6 i jedna druga +marynarka xxs (32) +spodnie 32(xxs)/34(xs) tylko z niskim stanem(chertnie bershka,zara,pepe jeans,miss sixty itd) BIELIZNA +staniki A70 +majteczki na 32/34/36 +zakolanówki +rajstopy rozm 1,2 +ponczochy samonośne DODATKI +paski na gumie do tali +kapelusze (najchętniej z dużym rondem mogą być inne) na 54cm/52cm +lusterko kieszonkowe +szczotka do włosów (chtenie w stylu babci ![]() +kuferek na biżuterie +rękawiczki skórzane kolory: czerwony, brąz, biel +okulary przeciwsłoneczne duże +torebki (kuferki/pikowane/duże chętnie równiez małe ale na ramie) BIŻUTERIA chętnie ze szlachetnych materiałów (złoto srebro itp) pierścionki kolczyki, zawieszki itd, duzo oddam za jakiekolwiek koczyki ![]() BUTY (37/38 24cm/24,5cm) +szpilki bądz czółenka, półbuty +platformy +kozaki na platformie +kozaki na koturnie (aahhh duzo oddam) +adidasy (chętnie te oryginalne reebok nike itd. ale również inne) KOSMETYKI KOLOROWE (zawsze jestem chetna na wszelkie markowe kosmetyki bądz miniatury firm m.i.n:chanel,guerlain,dio r,mac,Armani,dr phin,esttelauder,kenzo,la ncome itd) + tusz do rzęs czarny +podkład do cery mieszanej (poluje na Guerlain Parure, ewnetualnie Diorskin Nude, Armani Luminous Silk, Estee Lauder Double Wear) +lakiery do paznokci +baza pod podkład +guerlain meteoryty +puder utrwalający makijaż +fix spray utrwalający +max factor miraccle touche nr 45 bądź mniej +kosmetyki Armani +korektor +eyeliner +błyszczyki do ust +szminki (naturalne odcienie-róże,brzoskwinia, ostra czysta czerwień itd NIE bordowe) +róż do policzków( róże brzoskwinie) +WSZELKIE TESTERY I PRÓBKI KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE +balsamy do ciała(perfumowane i te zwykłe) +samoopalacze/brązery do buzi i ciala +płyn/mleczko do demakijażu (najchętniej minceralny) +odżywki,maseczki do włosów +szampony do włosów(chętnie wszystkie prof.) + kosmetyki do stylizacji włosów(pianki,kremy,płyny itd) +peeling do twarzy +peeling do ciała +żel pod prysznic(chętnie o jakimś wyraznim zapachu) +soczewki kontaktowe -3.00 +kremy,toniki do cery mieszanej + płyn do soczewek kontaktowych INNE +pędzle do makijażu tylko naturalne włosie + włosy na taśmie(clip in) naturalne najchętniej w kolorze brązu +stopki do singera +dyktafon +nici krawieckie +materiały elastyczne +pasmanterie(wstążki koronki,ćwieki,dzety,zamk i,guziczki,apl ikacje,dostatkiitd) KSIAZKI burdy (tylko z wykrojami) poradniki o szyciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: **PILNIE** ponad 68 poszukiwanych pozycji na pewno coś znajdziesz ! **PILNIE**
Może zerkniesz do mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: **PILNIE** ponad 68 poszukiwanych pozycji na pewno coś znajdziesz ! **PILNIE**
mam co nieco z Twojej listy, zapraszam do siebie do obu wątków
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja mam spódnice ołówkową 34rozm,sukienke 34rozm,spodnie przecierane i buciki atmosphere
extra wymianka zajrzyj koniecznie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=488026 Edytowane przez kasia2007 Czas edycji: 2011-02-03 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam np po buty
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja również zapraszam
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam: Burdy, zamki, nici, guziki itp. W wątku srebrna bransoletka i kosmetyki.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.