Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus Photo - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 07:59   #1
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Smile

Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus Photo

Drogie Wizażanki
Zgodnie z zasadami konkursu "Zdjęcie do albumu z HP"( regulamin konkursowy https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...ie-z-HP-wyniki) sto osób lada dzień powinno otrzymać pocztą wydrukowane zdjęcie. Bardzo prosimy o ocenę jakości zdjęć w tym wątku.

Bardzo dziękujemy

Uwaga!
Przypominamy, iż niedawno firma HP wprowadziła do sprzedaży nowy papier fotograficzny HP Premium Plus Photo Paper, który w połączeniu z oryginalnymi tuszami HP może czynić cuda. W przenośni i dosłownie.

W procesie wytwarzania HP Premium Plus Photo Paper wykorzystano innowacyjną technologię, która generuje specjalną powłokę, zabezpieczającą wydruki zdjęć nie tylko przed blaknięciem i dużą wilgocią, ale też przed przypadkowymi zadrapaniami. Dodatkowym atutem jest też bardzo szybki proces schnięcia oraz grubość samego papieru, dzięki czemu jest on naprawdę wytrzymały.

bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby

Edytowane przez AgaZ
Czas edycji: 2011-08-16 o 10:15
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-13, 10:42   #2
carrie25
Przyczajenie

Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-

Moim zdaniem jakość wydruku jest wręcz powalająca. Nie sądziłam, że zwykła drukarka może drukować zdjęcia, które wyglądają jak wywołane w studiu fotograficznym

Polecam wszystkim tę drukarkę i dziękuję za nagrodę
carrie25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-15, 10:21   #3
sania82
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-

Mam tą drukarkę od jakiś 2 m-cy w domu. Zakupiłam właśnie z powodu bardzo dobrych wydruków zdjęć mojego synka dla rodziny. Jeszcze nie otrzymałam wygranego wydruku ale jestem pewna, że jakość będzie bardzo dobra, nie widzę różnicy między wydrukiem na tej drukarce a wydrukami w profesjonalnym studio fotograficznym
sania82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 08:59   #4
kujawiannka
Przyczajenie

Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-

Boskie wrecz nie wiarygodna jakosc zdjec ,jestem w wielkim pozytywnym szoku,dziekuje za przepiekne zdjecia
kujawiannka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 09:50   #5
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

jakość zdjęcia naprawdę rewelacyjna zdjęcie wygląda na drukowane w profesjonalnym studiu fotograficznym papier również wygląda na taki o bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam i sama zastanawiam się nad zakupem nowego produktu HP

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 10:03   #6
loveyouamy
Zadomowienie

brak mi słów! O.o
jakość wspaniała! zdjęcia wyglądają jak wydrukowane u fotografa. aż oprawię w ramkę i wywieszę, bo są cudne kolory odzwierciedlają te, które są na komputerze, co rzadko się zdarza. często drukując obraz wychodzi ciemny, a tu jest wspaniały wprost! papier też widać dobrej jakości.
osobiście zawsze kupuję drukarki firmy HP i następną jaką kupię myślę, że będzie ta właśnie

Edytowane przez loveyouamy
Czas edycji: 2011-08-16 o 10:06
loveyouamy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 10:15   #7
Patalus
Zakorzenienie

jakość zdjęcia jest na prawdę świetna, wszystko takie czyste, kontrast bardzo dobry, głębia ostrości, wszyściutko git! nie podoba mi się za to sposób wysyłki, zdjęcia przyszły mi pogięte :/
Stary 2011-08-16, 12:28   #8
loveyouamy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
zdjęcia przyszły mi pogięte :/
ja miałam w takiej plastikowej teczce i nic się nie stało
loveyouamy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 12:34   #9
october22
Przyczajenie

Zobaczylam zdjecia i pierwsze wrazenie: wow. mam drukarke HP(inna niz byla do wygrania) i drukuje dobre zdjecia . ale te ktore dostalam z konkursu sa o niebo lepsze

Super jakość, pierwszorzędna wysyłka, żadnych zagięć dzieki temu ze zdjecia byly w teczce, DZIĘKUJĘ
october22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 12:46   #10
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez loveyouamy Pokaż wiadomość
Również.

Bardzo podoba mi się papier, na jakim wydrukowano zdjęcia. Jest świetnej jakości! Kolory są nieco jaśniejsze, niż na komputerze, ale to akurat może zależeć od ustawień monitora. To samo zdjęcie drukowałam Canonem Pixma MP495 i nie ma porównania. Tutaj kolory są żywe, a kontrast odpowiedni. Naprawdę trudno się do czegokolwiek przyczepić

Żałuję tylko, że zgłosiłam zdjęcie, w którym brakuje elementów w kolorze czerwonym. Zazwyczaj przy HP mam problem z tym kolorem, gdyż bardziej przypomina on róż i byłaby okazja przekonać się, czy problem ten wciąż występuje
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 13:32   #11
camillap
Przyczajenie

Zdjęcia dzisiaj dotarły! Dobrze zabezpieczone

Zachwycona jestem jakością zdjęcia, kolory są wyraziste, głębokie.
Papier dobrej jakości
Co do drukarki to muszę się zastanowić nad kupnem takiego "cudaczka".

Pozdrawiam i czekam na kolejne konkursy
camillap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 14:32   #12
eweska
Moderatoreska

Dzis otrzymałam wydrukowane zdjęcia włożone były w plastikową teczkę co zapobiegło ewentualnemu zniszczeniu ich.
Jakość wydruku świetna, piękna kolorystyka, nasycenie kolorów wiernie oddane.
Papier wydaje się być dobrej jakości, dość gruby więc nie wygina się na prawo i lewo.
Zadowolenie z wydruku 100%
eweska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 14:47   #13
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrie25 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jakość wydruku jest wręcz powalająca. Nie sądziłam, że zwykła drukarka może drukować zdjęcia, które wyglądają jak wywołane w studiu fotograficznym

Polecam wszystkim tę drukarkę i dziękuję za nagrodę
Drukarki przystosowane do drukowania fotografii, drukują zdjęcia znacznie wyższej jakości niż te z zakładów foto.

Jakość zdjęcia rewelacyjna, już wkrótce będę miał takie cacko.
Stary 2011-08-16, 15:31   #14
sarkastiko
Rozeznanie

Ja też dziękuję za zdjęcia, właśnie dzisiaj do mnie dotarły! Zdjęcie super jakości, extra format, a mój mąż nawet myślał, że to naklejka hehe Zatem polecam i aż szkoda, że nie wygrałam drukarki bo super sprzęt i chciałoby się mieć więcej takich zdjęć! Zatem ocena na szóstkę!Pozdrawiam i polecam!
sarkastiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 16:55   #15
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveyouamy Pokaż wiadomość
ja też, ale to jednak nie uchroniło zdjęć przed pogięciem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 17:41   #16
cypressangel
Zakorzenienie

Przesyłka dobrze zabezpieczona przed zniszczeniem - zdjęcia włożone do plastikowej teczki dotarły do mnie w idealnym stanie - nic się nie pogięło ani nie pogniotło Papier, na którym wydrukowano zdjęcia, jest świetnej jakości. Dość gruby. Wiernie odwzorowane nasycenie kolorów. Odpowiedni kontrast. Wydruk zdjęcia, który otrzymałam, moim zdaniem nie odbiega niczym od wydruku z profesjonalnego laboratorium fotograficznego

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 17:44   #17
A_laura
Raczkowanie

Dzisiaj otrzymałam zdjęcia, bardzo dziękuję
Super duży format i nie ma ani jednej kropeczki do której mogłabym się przyczepić. Kolory , kontrasty , papier wszystko oceniam na najwyższą z możliwych ocen. Jestem bardzo zadowolona a córka z koleżanką, które były modelkami, zachwycone - powieszą zdjęcia w swoich pokojach.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania tej super drukarki oraz papieru HP Premium Plus
A_laura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 18:31   #18
kosovitz
Chimay

muszę przyznać, że nie ma się do czego przyczepić, dobra jakość papieru, co do kolorów się nie wypowiem, bo moje zdjęcie jest czarno-białe, ale kontrast, przejscie odcieni wiernie odwzorowane, podsumowując: cieszę się z udziału w konkursie, jestem zadowolona ze zdjęcia i sposobu wysyłki - nie miałabym nic przeciwko podobnym kolejnym konkursom

Zagłosuj na Paczkomat
kosovitz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 19:44   #19
shiava
Zadomowienie

Ja rowniez jestem bardzo zadowolona, zdjecia sliczne
Jakosc naprawde powalajaca, wygladaja nawet lepiej niz te wywolane u fotografa! Specjalnie w zeszlym tygodniu wywolalam te sama fotke, zeby miec porownanie.

Bardzo dobrze zabezpieczone, dotarly nienaruszone.

Moja obecna drukarka juz powoli konczy swoj zywot, wiec prawdopodobnie następna bedzie HP.

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość

Żałuję tylko, że zgłosiłam zdjęcie, w którym brakuje elementów w kolorze czerwonym. Zazwyczaj przy HP mam problem z tym kolorem, gdyż bardziej przypomina on róż i byłaby okazja przekonać się, czy problem ten wciąż występuje
Ja wlasnie specjalnie wybralam zdjecie gdzie jest duzo czerwieni, i sie nie zawiodlam
shiava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 20:26   #20
magda_piot
Przyczajenie

Hej hej Dostałam zdjęcia i są super. Papier hp jest rewelacyjny jak jakiś materiał, jakość zdjęcia też zniewalająca. Tyle, że wysłałam trochę ciemne zdjęcie(na kompie wyglądało jaśniej) ale to nie wina drukarki także jest OK! Dziękuję za super zdjęcia ))
magda_piot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 20:52   #21
vera0309
Przyczajenie

Zdjecia sa bardzo dobrej jakosci. Wydrukowane jak u fotografa. Drukarka jest super!
vera0309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 20:57   #22
vera0309
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Drogie Wizażanki
Zgodnie z zasadami konkursu "Zdjęcie do albumu z HP"( regulamin konkursowy https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...ie-z-HP-wyniki) sto osób lada dzień powinno otrzymać pocztą wydrukowane zdjęcie. Bardzo prosimy o ocenę jakości zdjęć w tym wątku.

Bardzo dziękujemy

Uwaga!
Przypominamy, iż niedawno firma HP wprowadziła do sprzedaży nowy papier fotograficzny HP Premium Plus Photo Paper, który w połączeniu z oryginalnymi tuszami HP może czynić cuda. W przenośni i dosłownie.

W procesie wytwarzania HP Premium Plus Photo Paper wykorzystano innowacyjną technologię, która generuje specjalną powłokę, zabezpieczającą wydruki zdjęć nie tylko przed blaknięciem i dużą wilgocią, ale też przed przypadkowymi zadrapaniami. Dodatkowym atutem jest też bardzo szybki proces schnięcia oraz grubość samego papieru, dzięki czemu jest on naprawdę wytrzymały.

Jakosc wydruku jest super , nie spodziewalam sie takiego fachu!
Stary 2011-08-16, 20:59   #23
vera0309
Przyczajenie

Jakosc zdjecia jest super, nie spodziewalam sie,ze tak moze zostac wydrukowane zdjecie. Jestem bardzo zadowolona i oprawie sobie te zdjecia bo sa super! Dziekuje za zdjecia!

Edytowane przez vera0309
Czas edycji: 2011-08-16 o 21:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 22:09   #24
gosiaczek1971
Przyczajenie

GG do gosiaczek1971 Send a message via Skype™ to gosiaczek1971

Hejka
dzisiaj otrzymalam przesylke ze zdjeciami. Przyszla w zwyklej kopercie, ale w srodku byla sztywna plastikowa teczka. Dzieki niej zdjecia dotarly nienaruszone w super stanie. Bylam mile zaskoczona jakoscia zdjec, po prostu sliczne. Super jakosc wydruku i przede wszystkim bardzo ladne kolory. Jeszcze sie nie spotkalam z takim papierem do druku ale oceniam go na bardzo dobry, rzeczywiscie wyglada jak naklejka ;-)
Oczywiscie zdjecie wyladuje w ramce na scianie. Polecam zarowno ten papier jak i sprzet, jak padnie moja HP to chyba nastepna bedzie wlasnie ta drukarka ;-)
gosiaczek1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 22:23   #25
domi7ks
Zakorzenienie

Aż ciężko uwierzyć, że to zdjęcie wydrukowane. Jak na nie patrze to mam wrażenie, że wywoływane w profesjonalnym studio fotograficznym.
Wybrałam zdjęcie, gdzie jest dużo zieleni. Wygląda ślicznie, jakość zdjęcia jest zniewalająca.
Bardzo dobrze zabezpieczone dotarło do mnie, zdjęcia w teczce przyszły nienaruszone dziękuję

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 23:03   #26
bozena1212
Przyczajenie

Zdjęcia które otrzymałam są cudowne, mam drukarkę HP ale nigdy jeszcze na niej nie drukowałam zdjęć, tymi zdjęciami , które przysłali skusili mnie aby drukować zdjęcia w domu.
DZIĘKUJĘ
bozena1212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 00:08   #27
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
Ja wlasnie specjalnie wybralam zdjecie gdzie jest duzo czerwieni, i sie nie zawiodlam
O, miło, że zwróciłaś uwagę na moje wątpliwości
Dzięki za info, bardzo mnie to cieszy!
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 07:37   #28
sergiusz343
Przyczajenie

Witam serdecznie. Wczoraj otrzymałam 3 piękne zdjęcia o doskonałej jakości. Dzisiaj będą w ramkach i znajdą swoje miejsce w galerii rodzinnej . Jakoś niesamowita. Zdjecie robione było aparatem lekko marnym i ogromnym zaskoczeniem jest dla mnie, że wydruk na tej drukarce jest tak wyrazisty, kolory, jakość jednym słowem najwyższa półka. Dodam jeszcze o papierze. Czasami też drukuję zdjęcia, ale ten papier jest zupełnie inny od zwykłych fotograficznych. OgólnieŻałuje tylko, że nie stałam się posiadaczką tak doskonałej drukarki. Warto ją mieć to jest pewne.
sergiusz343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 09:25   #29
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Również.

Bardzo podoba mi się papier, na jakim wydrukowano zdjęcia. Jest świetnej jakości! Kolory są nieco jaśniejsze, niż na komputerze, ale to akurat może zależeć od ustawień monitora. To samo zdjęcie drukowałam Canonem Pixma MP495 i nie ma porównania. Tutaj kolory są żywe, a kontrast odpowiedni. Naprawdę trudno się do czegokolwiek przyczepić

Ja zgłosiłam zdjęcie z czerwonymi elementami i jak tylko dotrę dziś do domu to wstawię ocenę jakości druku - również czerwieni ) (w piątek tylko rzuciłam na nie wzrokiem, bo wyjeżdzaliśmy na długi weekend)
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 09:35   #30
Nephthys
Raczkowanie

Wczoraj otrzymałam wydruki Gdy tylko otworzyłam kopertę i zobaczyłam to zdjęcie, byłam w szoku, że tak ładnie może wyglądać wydruk z drukarki. To odwzorowanie, nasycenie kolorów i ekstra jakości papier, naprawdę świetne. Co prawda mam w domu urządzenie wielofunkcyjne HP, ale nigdy nie próbowałam drukować na nim zdjęć.
Nephthys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości