![]() |
#1 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
![]() Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus Photo
Drogie Wizażanki
![]() Zgodnie z zasadami konkursu "Zdjęcie do albumu z HP"( regulamin konkursowy https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...ie-z-HP-wyniki) sto osób lada dzień powinno otrzymać pocztą wydrukowane zdjęcie. Bardzo prosimy o ocenę jakości zdjęć w tym wątku. Bardzo dziękujemy ![]() Uwaga! Przypominamy, iż niedawno firma HP wprowadziła do sprzedaży nowy papier fotograficzny HP Premium Plus Photo Paper, który w połączeniu z oryginalnymi tuszami HP może czynić cuda. W przenośni i dosłownie. W procesie wytwarzania HP Premium Plus Photo Paper wykorzystano innowacyjną technologię, która generuje specjalną powłokę, zabezpieczającą wydruki zdjęć nie tylko przed blaknięciem i dużą wilgocią, ale też przed przypadkowymi zadrapaniami. Dodatkowym atutem jest też bardzo szybki proces schnięcia oraz grubość samego papieru, dzięki czemu jest on naprawdę wytrzymały. ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2011-08-16 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-
Moim zdaniem jakość wydruku jest wręcz powalająca. Nie sądziłam, że zwykła drukarka może drukować zdjęcia, które wyglądają jak wywołane w studiu fotograficznym
![]() Polecam wszystkim tę drukarkę i dziękuję za nagrodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam tą drukarkę od jakiś 2 m-cy w domu. Zakupiłam właśnie z powodu bardzo dobrych wydruków zdjęć mojego synka dla rodziny. Jeszcze nie otrzymałam wygranego wydruku ale jestem pewna, że jakość będzie bardzo dobra, nie widzę różnicy między wydrukiem na tej drukarce a wydrukami w profesjonalnym studio fotograficznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-
Boskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jakość zdjęcia naprawdę rewelacyjna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
brak mi słów! O.o
jakość wspaniała! zdjęcia wyglądają jak wydrukowane u fotografa. aż oprawię w ramkę i wywieszę, bo są cudne ![]() osobiście zawsze kupuję drukarki firmy HP i następną jaką kupię myślę, że będzie ta właśnie ![]() Edytowane przez loveyouamy Czas edycji: 2011-08-16 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jakość zdjęcia jest na prawdę świetna, wszystko takie czyste, kontrast bardzo dobry, głębia ostrości, wszyściutko git! nie podoba mi się za to sposób wysyłki, zdjęcia przyszły mi pogięte :/
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zobaczylam zdjecia i pierwsze wrazenie: wow. mam drukarke HP(inna niz byla do wygrania) i drukuje dobre zdjecia . ale te ktore dostalam z konkursu sa o niebo lepsze
![]() Super jakość, pierwszorzędna wysyłka, żadnych zagięć dzieki temu ze zdjecia byly w teczce, DZIĘKUJĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Również.
Bardzo podoba mi się papier, na jakim wydrukowano zdjęcia. Jest świetnej jakości! Kolory są nieco jaśniejsze, niż na komputerze, ale to akurat może zależeć od ustawień monitora. To samo zdjęcie drukowałam Canonem Pixma MP495 i nie ma porównania. Tutaj kolory są żywe, a kontrast odpowiedni. Naprawdę trudno się do czegokolwiek przyczepić ![]() Żałuję tylko, że zgłosiłam zdjęcie, w którym brakuje elementów w kolorze czerwonym. Zazwyczaj przy HP mam problem z tym kolorem, gdyż bardziej przypomina on róż i byłaby okazja przekonać się, czy problem ten wciąż występuje ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zdjęcia dzisiaj dotarły! Dobrze zabezpieczone
![]() Zachwycona jestem jakością zdjęcia, kolory są wyraziste, głębokie. Papier dobrej jakości ![]() Co do drukarki to muszę się zastanowić nad kupnem takiego "cudaczka". Pozdrawiam i czekam na kolejne konkursy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderatoreska
|
Dzis otrzymałam wydrukowane zdjęcia włożone były w plastikową teczkę co zapobiegło ewentualnemu zniszczeniu ich.
Jakość wydruku świetna, piękna kolorystyka, nasycenie kolorów wiernie oddane. Papier wydaje się być dobrej jakości, dość gruby więc nie wygina się na prawo i lewo. Zadowolenie z wydruku 100% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakość zdjęcia rewelacyjna, już wkrótce będę miał takie cacko.
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja też dziękuję za zdjęcia, właśnie dzisiaj do mnie dotarły!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja też, ale to jednak nie uchroniło zdjęć przed pogięciem
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przesyłka dobrze zabezpieczona przed zniszczeniem - zdjęcia włożone do plastikowej teczki dotarły do mnie w idealnym stanie - nic się nie pogięło ani nie pogniotło
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj otrzymałam zdjęcia, bardzo dziękuję
![]() Super duży format i nie ma ani jednej kropeczki do której mogłabym się przyczepić. Kolory , kontrasty , papier wszystko oceniam na najwyższą z możliwych ocen. Jestem bardzo zadowolona a córka z koleżanką, które były modelkami, zachwycone - powieszą zdjęcia w swoich pokojach. Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania tej super drukarki oraz papieru HP Premium Plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Chimay
|
muszę przyznać, że nie ma się do czego przyczepić, dobra jakość papieru, co do kolorów się nie wypowiem, bo moje zdjęcie jest czarno-białe, ale kontrast, przejscie odcieni wiernie odwzorowane, podsumowując: cieszę się z udziału w konkursie, jestem zadowolona ze zdjęcia i sposobu wysyłki - nie miałabym nic przeciwko podobnym kolejnym konkursom
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Ja rowniez jestem bardzo zadowolona, zdjecia sliczne
![]() Jakosc naprawde powalajaca, wygladaja nawet lepiej niz te wywolane u fotografa! Specjalnie w zeszlym tygodniu wywolalam te sama fotke, zeby miec porownanie. Bardzo dobrze zabezpieczone, dotarly nienaruszone. Moja obecna drukarka juz powoli konczy swoj zywot, wiec prawdopodobnie następna bedzie HP. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Zdjecia sa bardzo dobrej jakosci. Wydrukowane jak u fotografa. Drukarka jest super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Jakosc zdjecia jest super, nie spodziewalam sie,ze tak moze zostac wydrukowane zdjecie. Jestem bardzo zadowolona i oprawie sobie te zdjecia bo sa super! Dziekuje za zdjecia!
Edytowane przez vera0309 Czas edycji: 2011-08-16 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Hejka
dzisiaj otrzymalam przesylke ze zdjeciami. Przyszla w zwyklej kopercie, ale w srodku byla sztywna plastikowa teczka. Dzieki niej zdjecia dotarly nienaruszone w super stanie. Bylam mile zaskoczona jakoscia zdjec, po prostu sliczne. Super jakosc wydruku i przede wszystkim bardzo ladne kolory. Jeszcze sie nie spotkalam z takim papierem do druku ale oceniam go na bardzo dobry, rzeczywiscie wyglada jak naklejka ;-) Oczywiscie zdjecie wyladuje w ramce na scianie. Polecam zarowno ten papier jak i sprzet, jak padnie moja HP to chyba nastepna bedzie wlasnie ta drukarka ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Aż ciężko uwierzyć, że to zdjęcie wydrukowane. Jak na nie patrze to mam wrażenie, że wywoływane w profesjonalnym studio fotograficznym.
Wybrałam zdjęcie, gdzie jest dużo zieleni. Wygląda ślicznie, jakość zdjęcia jest zniewalająca. Bardzo dobrze zabezpieczone dotarło do mnie, zdjęcia w teczce przyszły nienaruszone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Zdjęcia które otrzymałam są cudowne, mam drukarkę HP ale nigdy jeszcze na niej nie drukowałam zdjęć, tymi zdjęciami , które przysłali skusili mnie aby drukować zdjęcia w domu.
DZIĘKUJĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info, bardzo mnie to cieszy!
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie. Wczoraj otrzymałam 3 piękne zdjęcia o doskonałej jakości. Dzisiaj będą w ramkach i znajdą swoje miejsce w galerii rodzinnej . Jakoś niesamowita. Zdjecie robione było aparatem lekko marnym i ogromnym zaskoczeniem jest dla mnie, że wydruk na tej drukarce jest tak wyrazisty, kolory, jakość jednym słowem najwyższa półka. Dodam jeszcze o papierze. Czasami też drukuję zdjęcia, ale ten papier jest zupełnie inny od zwykłych fotograficznych. Ogólnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Wczoraj otrzymałam wydruki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.