|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Do wyzwania
.
Edytowane przez pelnia Czas edycji: 2015-02-28 o 16:46 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wyzwania
Nie, po prostu macie trudny czas. I skoro widzisz, że to tobie bardziej zależy, przystopuj, nie odzywaj się pierwsza, nie pisz, nie smsuj, wyłącz gg, niech teraz on włozy trochę trudu i wysiłku. Nie zrobi tego, będziesz miała jasną sytuację.
P.S. Zdumiewa mnie, jak można kłócić się przez sms czy gg, serio pojąć tego nie mogę. |
|
|
|
|
#3 |
|
Buc
|
uno. jak mu nie powiedziałaś, że czuje się niechciana to facet, to nie wróżka, żeby to wiedział. Powiedz, porozmawiaj jak się czujesz kiedy on nie ma czasu się z Tobą zobaczyć.
duo. piszesz, że dosłownie, wiesz, co do godziny, nie ma czasu się z Tobą spotkać - w tym wypadku, jedynie mogę napisać, tak wymyślasz.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
I potem jest szansa, że będzie inaczej, bo nie będzie sesji, prawda? Sesja nie trwa wiecznie. Nie możesz tak na to spojrzeć. Oboje jesteście bardzo zajętymi ludźmi, teraz jest nerwowy okres, więc trudno po stanie psychicznym TERAZ zakładać, że jest źle, on olewa itp.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Buc
|
Cytat:
Jest sesja, macie stres, kupę egzaminów - suma summarum to chyba normalne, że wasza aktywność jest skierowana na coś innego niż wzajemne love story. Sama też widzisz, że Ty też nie masz czasu, wiec to nie jest jednostronne, że Twój luby nie ma kiedy się z Tobą zobaczyć. Rozumiem, że Ci przykro, ale weź na wstrzymanie, przeczekaj to i będzie dobrze.
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
a nie możecie uczyc się wspolnie, po jego pracy? kazdy ze swoja książką,ale obok siebie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Wyjaśnij mi tą kartkę z problemami. Po co takie rzeczy robić? Jakieś czary-mary popisać podrzeć i problemy jak ręką odjął?
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#10 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To tak jakby on miał pretensje do Ciebie, że wyjeżdżasz i się nie zobaczycie, albo: co z tego, że masz egzamin jedź ze mną tu i tu spotkaj się itd. Przystopuj dziewczyno bo tylko możesz zaszkodzic swojemu związkowi takimi fochami.
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pelnia Czas edycji: 2015-02-28 o 16:46 Powód: błąd |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie- wg mnie przesadzasz i to grubo!
|
|
|
#13 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja to Cię w pewnym sensie rozumiem. Chodzi Ci o to że nie potrafi odmówić komu innemu, tylko zawsze Tobie?
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#15 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
By z jednej wypowiedzi odnosic się do konkretnych fragmentów ów fragment rozpoczynasz od [ QUOTE ] a kończysz na [/ QUOTE ] .W ten sposób dzielisz wiadomośc jak chcesz. Tylko bez odstępów
Wiek: 23 lata Wzrost: 165 cm Waga: Było: 83 kg Jest: 75,5 kg Będzie: 58 kg Edytowane przez andzia1989r Czas edycji: 2011-02-05 o 13:11 |
|||||
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do chłopaka spójrz na niego litościwszym okiem. Wiesz różnie się układa, gdy w końcu się spotkacie spójrz na niego zalotnie i spytaj jak zamierza Ci to wynagrodzić
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
daj chłopakowi pozaliczać te egzaminy, sama też skup się na swoich. sesja zaraz się skończy, będzie mniej stresu, więcej czasu i pewnie wszystko wróci do normy
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pelnia Czas edycji: 2015-02-28 o 16:47 |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście razem 8 miesięcy. Parę takich rzeczy może się w tym czasie wydarzyć. Jeśli czujesz, że Cię kocha to się tym ciesz i nie wymyślaj sobie zmartwień. Pewnie po okresie sesji wszystko dalej będzie jak najbardziej ok, bo i pewnie teraz tak jest, tylko inaczej. Ale to normalne.
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#23 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Skoro mówi, że Ci wynagrodzi to zapytaj go jak a potem się upomnij. Może jakiś wyjazd w ferie czy coś?
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego spotykania się podczas sesji... Z moim eksem mieszkamy w blokach obok siebie. Ja studiowałam dziennie. Czasem miałam laboratoria 12 godzinne w innym mieście. On pracuje na 3 zmiany, do tego studiował zaocznie. Bywało, że podczas sesji nie widzieliśmy się 3 tygodnie. Gdy ja coś zdałam, on właśnie na coś się uczył i odwrotnie. Ba! Nie tylko nie widzieliśmy się kilka tygodni, ale często nie mieliśmy czasu odezwać się do siebie przez kilka dni. Nie wiem, skąd się to wzięło, ale żadne z nas nie widziało w tym problemu. Często nawet nie zauważaliśmy, że minęło już tyle dni. Zamykaliśmy sesję i życie wracało do normy. Żadne z nas nie zarzucało drugiemu, że jest olewane, ktoś się nie odzywa, itd. Szkoła i praca były na 1 miejscach. Połówka może poczekać, szef i egzaminy nie. Nie dolewaj oliwy do ognia, tylko skup się na nauce i pozwól odpocząć psychicznie facetowi. Może on woli jechać do rodziny, by się zrelaksować, niż spotkać się z Tobą wiedząc, że znowu będą jakieś żale? Odpuść trochę. Sesja nie trwa wiecznie. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Ahhh jak bardzo mi to przypomina moją sytuację sprzed kilku tygodni... Kiedy zaczęły się zaliczenia wszystko zaczęło się komplikować. Nie rozumiałam, że chłopak jest zmęczony, nie ma siły a ponadto groziło mu wylecenie z uczelni! A ja co? Wyrzuty, że mnie olewa, jazdy, że nie poszedł ze mną na imprezę! Mimo, że również studiuję cięzki kierunek nie rozumiałam tego, być może dlatego, że lepiej mi szło. Doszło do tego, że pokłóciliśmy się a on stwierdził, że nie może być ze mną. Jak ja żałowałam, że nie rozumiałam tego wszystkiego wcześniej! Zamiast go wspierać robiłam mu wyrzuty. Jednak zeszliśmy się a ja już wiem jakich błędów nie popełniać.
Tak więc nie komplikuj tego zaciśnij zęby i daj mu czas na ogarnięcie swoich spraw, egzaminów, zaliczeń itd. W moim przypadku czasem łapię się na niepotrzebnych myślach o tym, że mu nie zalezy (bo się nie spotka, a przecież się uczy, sesja jeszcze trwa w najlepsze), ale zaraz sobie przypominam do czego ja doprowadziłam i jak to się skończyło. Nie doprowadź do tego samego
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że trochę jednak przesadzasz. Nie dzieje Ci się żadna krzywda (za zasadzie, że naprawdę coś przykrego Cię spotkało i oczekujesz wsparcia swojego faceta), po prostu, odwołał spotkanie. Zdarza się. Piszesz, że oboje jesteście zajęci... Zrozum, Twój facet pracuje i się uczy - moim zdaniem to nawet cięższe niż studiowanie dwóch kierunków. Do egzaminów przyucza się w pracy, a oprócz pracy i studiów ma jeszcze Ciebie i swoje życie. Gdy mieliście problem znalazł jakoś czas w tym zabieganiu, żeby się z Toba spotkać i porozmawiać o Waszych problemach - więc raczej nie zlewa ani Ciebie ani związku. Może rzeczywiście coś bardzo pilnego mu wypadło, czego po prostu NAPRAWDĘ nie ma gdzie upchnąć - bo praca, bo egzaminy, i to była jedyna opcja... Trochę wyrozumiałości... Tym bardziej, że sama piszesz, że Ty np nie będzie mogła się z nim spotkać, bo egzaminy, bo mama z siostrą... Zrozum więc, że on TEŻ jest w takiej sytuacji. Generalnie. Tak. Myślę, że przesadzasz... ...a wyjeżdżasz na tydzień, czy tam półtora, nie na miesiąc, czy rok, |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zauwazylas, kazda z wizazanek doradza Ci abys troche przystopowala
Kazda ma racje, bo praktycznie kazda przezywala cos podobnego Od siebie dodam kilka groszy gdyz ja rowniez mialam takie sytuacje, ale oczywiscie nie bylam w stanie tego pojac jak to TZ studiujacy dwa kierunki nie ma dla mnie czasu w sesji Zrozumialam to dopiero wtedy gdy sama zaczelam studiowac dwa kierunki Narzekasz na brak spotkan, spokojnie niedlugo wszystko znowu wroci do normy Bardziej za soba zatesknicie i bedziecie sie chcieli jeszcze bardziej spotkac I poopowaidac sobie co sie wydarzylo Glowka do gory ![]() Sesja to czas 'odpoczynku' jako takiego od partnera i tego sie trzymajmy
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

wypisywać i rysować, gdzie jest problem. No i kiedy się już pogodziliśmy ze wszystkim, on to podarł, skoro leżało przed nami na stole. Fakt, był to trochę "symbol", ale NIE liczymy ze od tego problemy uciekną
.
Mam nadzieję, że tak nie jest