|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Everyday Naturals
Nie do końca wiem, gdzie zakładać ten wątek, więc wrzucam go tu. Jeśli wybrałam złe miejsce to proszę o przenisienie
![]() Na forum o minerałach jest obszerny watek dotyczący Everyday Minerals czyli kosmetyków mineralnych. Mnie jednak interesują kosmetyki od tego producenta opisane nazwą Everyday Naturals. Czy któraś z Was, Dziewczyny, miała z nimi do czynienia i mogłaby się podzielić doświadczeniami? Zwyczajnie mnie ciekawią. Próbowałam znaleźć na KWC, ale "podana fraza nieodnaleziona". Próbowałam przebić się przez wątki dotyczące minerałów, ale nie bardzo mi wyszło. Dlatego zakładam osobny wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Everyday Naturals
Ale Aimee_J nie pyta się o kosmetyki do makijażu, tylko o te pielęgnacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeżeli nie będzie o nich w watku Everyday minerals to raczej nigdzie indziej nie będzie na wizażu.Do niedawna z pielęgnacji EDM miało tylko balsamiki do ust ,teraz nie wysyłają do Polski ,można zakupić Everyday minerals na Polskiej stronie ale ja tam pielęgnacji nie widziałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Aktualnie jest dwóch polskich dystrybutorów i u jednego z nich są: dwa kremy, balsamy do ust oraz dwa olejki. Drugi wiem, ze się przymierza do rozpoczęcia dystrybucji.
O tym, ze jest cały wątek o minerałach to doskonale wiem ![]() Nie znalazłam na wizażu ani zadnego wątku o nich, ani ich samych na KWC - dlatego pozwoliłam sobie załozyć nowy wątek. Edytowane przez Aimee_J Czas edycji: 2011-02-24 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Uważam, że wątek został słusznie założony skoro jest na biochemii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli jest to właściwy wątek to chciałam napisać, że z Everyday Naturals miałam tylko balsam do ust i nie byłam nim jakoś specjalnie zachwycona. Ot, balsam jak balsam. Nie lubię uczucia mrowienia, jakie daje ta pomadka i chyba stąd za nią nie przepadam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.