|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
starszy mężczyzna
Mam 27 lat.Jestem w stałym związku i mamy 4 letnią córkę.Pozornie wszystko jest ok.,ale czegoś brak w tym związku.Mam wrażenie,że jesteśmy razem tylko dla dziecka.Kilka miesięcy temu poznałam pewnego mężczyznę.Ma on 45lat,ale ja jeszcze przy nikim nie czułam się tak cudownie.Rozumiemy się w pół słowa.Z moim wieloletnim partnerem osiągnęliśmy stabilizacje,ale coś się wypaliło.Jeszcze nigdy nie czułam się tak zagubiona.Co radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: starszy mężczyzna
Cytat:
Prowo ![]() Edytowane przez Merys Czas edycji: 2011-02-07 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dorosła jestes i to twoje życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co to za wysyp podpuch dzisiaj? Święto lasu jakie czy ferie czy cu?
![]() Ale super, lubię takie wątki, kiedy kobita mężata i dzieciata pyta nastolatki co ma zrobić ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zastanów się czy to nie jest zauroczenie chwilowe, które może pęknąć jak bańka w każdej chwili. Myślę, że najpierw powinnaś załatwić na czystko sytuację w domu aby dopiero później myśleć o nowych związkach/partnerach.
Nie pakuj się w nowy związek nie zakańczając swoich starych spraw.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
To nie prowokacja.Nie jestem mężatką.Z partnerem związałam się 11 lat temu.A teraz wszystko wydaje mi się nie tak jak powinno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czego chce od ciebie 45-latek?
Czy jest gotowy założyć z tobą rodzinę, czy niezobowiązująco umówić się na seks z młodszą? Nie jest łatwo rozstać się gdy ma się dziecko. Czy mała ma dobry kontakt z ojcem? Czy "coś się wypaliło" oznacza namiętność w łóżku, wasze codzienne relacje? Bo jeśli partner nie bije, nie zdradza, nie olewa - to może warto poszukać tego, co was wcześniej łączyło w terapii rodzinnej?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2011-02-07 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Kontakt ojca z dzieckiem jest super,a co do tego drugiego to nie wiem,bo nigdy nie można być pewnym.Piękne słowa,to za mało...
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Partner nigdy mnie nie uderzył,nie pije i raczej nie zdradza.Sama nie wiem w czym jest problem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 3 tygodni ferii w PL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To skoro jest nie tak jak powinno to najpierw sie z nim rozstan a dopiero wtedy rozgladaj sie za innymi facetami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
I znów to samo... Wy już wszędzie węszycie prowokację? A co jest dziwnego w tym wątku , bo nie rozumiem?
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to nie jest tak, że ten 45-latek cię zauroczył, bo traktuje cię jak damę, a nie jako element życia codziennego? Po prostu czujesz się wyjątkowa, doceniona. Tak, jak się czułaś na początku twojego związku z obecnym partnerem. Związałaś się z facetem 11 lat temu, dziecko pojawiło się dużo później. Kiedy zaczęło się psuć? Co spowodowało, że wytrzymaliście ze sobą tyle lat? Jakie cechy twojego obecnego partnera cię zauroczyły, że postanowiłaś mieć z nim dziecko? Skoro partner nie jest łajdakiem, prawdopodobnie brakuje ci motylków w brzuchu i nuży codzienna rutyna. Kiedy zrobiliście ostatnio wspólnie coś szalonego i spontanicznego? Naprawdę terapia małżeńska nie jest czymś strasznym, a może was odblokuje? Może uświadomicie obie sedno waszych problemów?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
heh moja koleżanka, wielka katoliczka... zdradzała męża, bo niby jej nic nie dawał itd itp również mają córkę.
Więc Twoją historię odbieram jako by z jej życia wziętą. i co? nazdradzała się, rozwiodła, a po paru miesiącach wróciła do męża... bo uważa, że według kościoła to ona zawsze będzie dla niego żoną. Spotykała się właśnie ze starszymi. Ehh dla mnie? żałosne. Czegoś Ci brakuje w związku to rozwiąż to z partnerem, a nie uciekasz do innych facetów. Jeśli czegoś Ci brakuje to nawet za przeproszeniem... kupa może Ci się wydawać idealna. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- ps wiesz mnie też 20latkę podrywał 40latek... hehe ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
zwiąż się z tym45 latkiem i nie pisz za parę lat,że coś się wypaliło i poznałaś kogoś tam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.