|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moje całe, nic nie warte życie...
. Proszę o usuneicie etgo tematu./
Edytowane przez Vaniliowa_ Czas edycji: 2011-03-12 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: moje całe, nic nie warte życie...
Cytat:
ale...czy Ty go kochasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj Vaniliowa!
Może i nie jest to odpowiedni dział, chociaż.... Przecież właśnie tutaj zaglądają takie kobietki, jak ja, czyli 30+ (o życiu już troszkę wiemy) .Nie pisz o całym życiu, bo to dopiero 18lat.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A czemu na te weekendy kiedy on byl w domu nie mogliscie razem isc na te osiemnastki? przeciez w tym wieku jak kogos sie zaprasza na impreze to z osoba towarzyszaca. Wy byliscie zaproszeni sami? Nie poszla bym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ech, trafisz w końcu na swojego księcia, jesteś jeszcze bardzo młoda, choć z tego co piszesz, wnioskuję, że dość dojrzała, jak na swój wiek, do tego bardzo wrażliwa i łatwo Cię zranić.Wiem, że teraz ciężko Ci w to uwierzyć, ale przeżyjesz jeszcze swoje, więcej niż, 5 minut, z kimś kto będzie Cię darzył co najmniej takim uczuciem jak Twoje.
Wiesz...., czasem trzeba pocałować wiele żab ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- głowa do góry słońce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Umiescilas to tam, gdzie uwazalas za stosowne, wiec sie nie martw.
500km to bardzo daleko. Nie powiedzialas, ile on ma lat. Mysle, ze po prostu mysli racjonalnie. Jesli jest wam pisane byc razem, to w koncu to sie stanie. Widywaliscie sie tylko w niektore weekendy, a to moze przycmic wiele milosci. Sms-owa milosc daleko nie zajedzie. By sie pieknie rozwijala potrzeba zwyklego kontaktu na codzien. My, 30+ juz to wiemy. Wiemy tez, ze wiele przed nami i przed toba tez. Nie smuc sie. To, ze On uwaza, ze lepiej to bycie na odleglosc zakonczyc nie oznacza, za przestalas byc dla niego wazna. Bylam bardzo podobna do Ciebie. Wyszlam za moja pierwsza milosc majac 22 lata, a potem wszystko sie posypalo. mamy dwoje dzieci i chyba zmierzamy ku rozwodowi. Na poczatku wiele plakalam, myslalam, ze co ja teraz zrobie. kto mnie pokocha. Juz tak nie mysle. Wiele lat przede mna i pewnie wiele zab pocaluje lub kopne w tylek. Nie martw sie, wszystko sie ulozy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.