|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak miło spędzić czas??
Witam, zakładam ten wątek ponieważ planuje zorganizować wyjazd na ryby z mężem i naszymi znajomymi, jednakże jestem bardzo nieśmiałą osobą i w większym gronie po prostu zamykam się w sobie. Zawsze tak miałam, gdy trwała jakaś dyskusja ja miałam wiele do powiedzenia ale coś zaciskało mi gardło i nie mogłam nic z siebie wydusić. Często też bywa tak że po prostu nie wiem co powiedzieć i przez cały wieczór milczę a to nie sprzyja nawiązywaniu kontaktów. Zatem mam pytanie jak pokonać siebie by miło spędzić ten czas przy ognisku może z winem tak aby w końcu zaprzyjaźnić się ze znajomymi mojego męża?? Dodam jeszcze że nie jestem osobą która błyszczy poczuciem humoru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak miło spędzić czas??
Cytat:
![]() Bądź sobą, w końcu nie chodzi o to aby udawać, że jesteś duszą towarzystwa. Chodzi o to, żeby miło spędzić czas i poznać nowych ludzi. Alkohol zazwyczaj rozwiązuje ludziom języki, oby tylko nie przesadzić i będzie ok. Uwierz w siebie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ognisko = kiełbaski, piwo/winko, przydałoby się radyjko jakieś muzyki nigdy za wiele
![]() % same dodadzą Ci odwagi i wyluzują Cię. po prostu na spokojnie przemyśl tą sprawę skoro już tak Ci zależy i to stanowi jakiś problem. przygotuj się psychicznie: pomyśl o czym chciałabyś opowiedzieć w gronie tych ludzi, ułóż sobie w głowie wydarzenia z ostatniego czasu o których mogłabyś coś powiedzieć. Ale przede wszystkim nastaw się pozytywnie! masz sprzymierzeńca - męża, ktory napewno sprawi że spedzisz ten czas bardzo milo! powodzenia.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Cię, sama też się w grupie nowych osób "zamykam"
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.