|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Teraz cosik dla mnie ok?
A ja się chciałam zapytać czy pasowałby mi jeszcze jaśniejszy blond taki platynowy, myślę też nad obcięciem włosów na krótko (kolor i długość tak mniej więcej jakie ma teraz Sarah Connor
![]() (jak bylam mała to miałam bardzo jasne włosy, białe nawet, potem z wiekiem mi pociemniały i obecnie naturalne mam taki mysi blond, jeśli chodzi o skórę to nie mam problemów z opalnaniem się, na początku jest czerwona a potem ładnie brązowieje, oczy ciemnoniebieskie, to chyba jestem latem no nie?) P.S niestety jedno zdjęcie udało mi się tylko załadować, może na jego podstawie uda wam się cos doradzić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz cosik dla mnie ok?
Hej, myślę, że bardzo fajny pomysł!
![]() ![]() ![]() Co do makijażu - podkreśliłabym mocniej oczy (masz bardzo ładne ![]() ![]() ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
No właśnie może jakaś krótka fryzurka z grzyweczką pasowałaby Ci - grzywka troszkę optycznie skróciłaby pociągłą twarz... i jak mówi Przezłośliwa
![]() aha też byłabym raczej za takimi jasnymi pasemkami blond, ale nie na całej głowie... no i możesz faktycznie być Latem ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
czy jeszcze takie fryzurki: krótkie mogą być, ale tak całkiem na krótko ja bym nie ryzykowała, bo wtedy buzia może wydać się jeszcze bardziej pociągła, ale wszystko zależy od czesania, jeśli na półokragło i wokół twarzy to się troszkę poszerzy
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A to moja propozycja!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
I nie podkreślaj ust za mocno, bo zwrócisz uwagę na dolną część twarzy. Delikatnie muśnij błyszczykiem, za to mocniej podkreślaj te ładne oczka. Najbardziej podoba mi się ta propozycja Patis (ale bez koloru
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hehe, proszę sie nie śmiać ;P W Paincie (;P) narysowałam, jak ułożyć tą fryzurkę, by poszerzyć twarz (Patis: "przy buzi włosy odstające od niej, rozwichrzone, rozwiane...").
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Albo mam przywidzenia albo...
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny za odzew
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.