|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zginęła mi najładniejsza rzecz :/
Cześć
![]() Kilka dni temu zgubiłam swój zegarek i śliczną bransoletkę z H&M, którą kupiłam tam jakieś 2-3 lata temu. Takiej ładnej już chyba nie będę mieć :/ Czy możliwe jest, że jeszcze gdzieś w magazynie będzie można taką znaleźć ? Myślałam, żeby napisać na stronie producenta, ale tak sie zastanawiam. Zawsze jak mija sezon, zmienia sie kolekcja. Więc ciekawe co dzieje się wtedy z rzeczami niekupionymi.. Jestem bardzo zła, bo to była moja najładniejsza bransoletka. Szukam wszelkiego możliwego sposobu, żeby ją dostać. Znalezienie jej jest niemożliwe. Wiem, że ten post dla niektórych może wydawać się durny, ale mimo tego postanowiłam napisać.. Liczę, że ktoś mi pomoże odpowiedzią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zginęła mi najładniejsza rzecz :/
Najlepiej by bylo jakbys wstawila zdjęcie bransoletki, zebysmy wiedzieli o jaką chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jesteś w o tyle dobrej sytuacji, że bransoletka jest z sieciówki więc na pewno wyprodukowano masę egzemplarzy i były dostępne nie tylko w Polsce. Szukaj na allegro, ebay itd, możesz też dawać ogłoszenia ze zdjęciem na kobiecych forach - może ktoś kupił taką bransoletkę, już nie nosi i będzie mógł odsprzedać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wklej jej zdjęcie jeśli masz, albo napisz dokładny opis i wklej link do tego tematu w podpis, może jakaś Wizażanka ma taką i odsprzeda? Rzeczy H&M często są w lumpeksach ale szanse masz tak małe, że
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
allegro..moze sie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Daj zdjęcie tej bransoletki lub opisz ją w miarę dokładnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Byłam poza domem i nie miałam takiej możliwości
![]() Przeszukałam całe E-bay i Allegro i.. nic :/ Nie mam żadnego zdjęcia tej bransoletki ![]() Ale spróbuję ją opisać. Bardzo chętnie mogę ją odkupić. Bransoletka składa się z wielu (nie pamiętam ilu dokładnie) bransoletek ![]() Bransoletka wygląda bardzo efektownie. Ja lubię ubierać się na czarno i bransoletka pasowała mi również do stylu (poza tym że bardzo ją lubiłam). Istnieje jeszcze inna bransoletka z tego sklepu, składająca się z wielu bransoletek, które też są z czarnych koralików- wiem, że wśród tych koralików znajdowała się kokardka (albo na jednej z bransoletek), koraliki były duże, okrągłe i błyszczące co sprawiało, że bransoletka sprawia wrażenie cukierkowej. Nie o taką bransoletkę chodzi :P Hmm Nie wiem czy jestem dobra w opisywaniu przedmiotów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.