|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pilnie pomocy!!!! Gdzie można zakupić ... Sklep Internetowy
Jestem kolekcjonerką bluz w stylu Emo chodź takowego stylu zbytnio nie posiadam lecz one mają w sobie to coś
lubię stójki, gwiazdki, groszki, Kokardki, ...itp interesuję mnie rozmiar M bądź L (choć L to rzadko)ponieważ chwilowo znalazłam drugie hobby którym jest kolekcjonowanie perfum troszkę zaniedbałam zbierania odzieży nie mam już koncepcji gdzie mogę ją znaleźć? próbowałam szukać pod różnymi nazwami lecz zbytnio tez czas mi na to nie pozwala była bym bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, .... Wdzięczna jakby ktoś miał do sprzedania bądź podał namiary gdzie można ją dostać bo w New Yorker'ze już jej nie ma ... jedyne co wiem to to że jest to bluza fishbone z kolekcji Jesień 2010
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie pomocy!!!! Gdzie można zakupić ... Sklep Internetowy
a szukałaś na allegro?
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Kupić czarną bluzę, wszyć podszewkę w kaptur, wciągnąć różową sznurówkę, doczepić kokarde i już
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

lubię stójki, gwiazdki, groszki, Kokardki, ...itp interesuję mnie rozmiar M bądź L (choć L to rzadko)
nie mam już koncepcji gdzie mogę ją znaleźć? próbowałam szukać pod różnymi nazwami lecz zbytnio tez czas mi na to nie pozwala
jakby ktoś miał do sprzedania bądź podał namiary gdzie można ją dostać bo w New Yorker'ze już jej nie ma ... jedyne co wiem to to że jest to bluza fishbone z kolekcji Jesień 2010

) cel nr 1 : -1kg
)cel nr 5 : -2kg