|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Urodziny w dniu wesela- jaki prezent? :)
Hej dziewczyny, mam taki mały "problem". Nasz ślub odbędzie się w JEGO urodziny, chciałabym z tej okazji podarować mu coś ekstra, żeby wiedział, że jego osobiste święto też jest ważne. Może któraś z was ma jakiś oryginalny, romantyczny pomysł? Dodam, że nie jestem fanką zwykłych prezentów, zawsze wymyślam coś ciekawego, np własnoręcznie malowany portret, kubek, poduszka ze zdjęciem, ręcznie robiony album.... a teraz nie mam pomysłu. a to będą wyjątkowe urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Urodziny w dniu wesela- jaki prezent? :)
Już sobie wyobrażam wasze świętowanie rocznicy ślubu ;D
Nie powinny mnie interesować niczyje finanse ale ile możesz wydać? Wiesz pytam bo istnieje podejrzenie że przez wesele jesteście nieco "spłukani" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej, hej
też ślubujemy w TŻa urodziny ![]() myślałam, żeby wynająć do ślubu jego wymarzone auto, ale boję się, ze bardziej będzie tym autem zafascynowany niż mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy to dobry prezent dla faceta ...ale moja siostra cioteczna wychodziła za mąż w dniu swoich urodzin i z tej okazji kupiliśmy jej z TŻ takiego ogromniastego misiaka (nikt o tym nie wiedział oprócz nas) , dogadaliśmy się z orkiestrą, że nam udostępni mikrofon i w odpowiednim momencie wyszliśmy na scenę, poprosiłam o uwagę, i powiedziałam, że może nie kazdy wie, że ten dzień jest szczególny z dwóch powodów.... nie tylko ze względu na ślub A i M ale też dlatego, że moja sostra A ma dziś urodziny i dlatego mamy dla niej taki "mały" prezencik i w tym momencie TŻ wyjął zza sprzetu orkiestry tego ogromniastego misiaka dodał, że to jest specjalny prezent do przyuczania się, bo może już niedługo będą mieli kogoś małego na wychowaniu...wszyscy na sali zaczeli bic brawo siostra aż miała łzy w oczach a co najfajniejsze ...odśpiewaliśmy jej z tej sceny na wszystkie możliwe sposoby "sto lat" Po chwili do śpiewania dołączyło się caaałe moje równie zaskoczone rodzeństwo, a że jest nas trochę to stworzyliśmy niezły chór
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
fajny prezent, ale właśnie raczej nie dla faceta, a z resztą i tak nie mielibyśmy gdzie potem położyć dużego miśka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Fajny pomysł, no ale właśnie ja chyba bardziej bym się ucieszyła z takiego prezentu niż on ;-)
co do finansów- mamy ten komfort, że wesele organizują nam rodzice, dlatego jeśli coś naprawdę mnie zachwyci, raczej nie będę oglądać się na stan konta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, może jakiś duży album z wspólnymi zdjęciami odkąd jesteście razem ?
Albo jakiś fajny zegarek z graweracją z tyłu , spinki do mankietów jakieś fajne . Może jeszcze powiedz jakie ma zainteresowania Twój przyszły mąż ? Albo może wynajmij jakiś fajny samochód na Wasz ślub ? Ciężko będzie z takim prezentem . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a może zaśpiewasz ulubioną piosenkę TŻtowi ?? staniesz na scenie gdzie grywa orkiestra, oznajmisz gościom że dziś jest wyjątkowy dzień z dwóch powodów: ślub i urodziny TŻta i mu zaśpiewaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hehe ;-) wspólny album robimy sobie razem od samego początku, bo oboje kochamy zdjęcia. Mój luby interesuje się (oprócz mną) oczywiście jak każdy facet piłką nożną i samochodami, typowy ;-) Co do piosenki na scenie- to myślę, że mógłby zwiać szybciej niż się pobraliśmy, fałszuje po prostu strasznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja 2 lata temu dostałam od TŻ zegarek i jakoś jesteśmy razem , w tym roku mój TŻ dostała odemnie zegarek
![]() To Tylko od nas zależy w co wierzymy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ej dziewczyny ![]() ![]() ![]() To od nas zależy jak będzie wyglądało małżeńtwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja bym nic nie kupowała a zorganizowała na ślubie czy weselu coś, co on by chciał a ty niekoniecznie. Taki prezent na pewno zapamięta. Na przykład niech orkiestra zaśpiewa jego ulubioną piosenkę, niekoniecznie w klimacie weselnym, wynajmij tancerkę, sprowadź kumpla, którego nie widział od lat, zamów na ślub specjalny samochód albo jakakolwiek inna atrakcja w trakcie wesela specjalnie i tylko dla niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zegarek to super rzecz, zawsze jak na niego spojrzy, to sobie przypomni dokładnie tę chwilę, w ktorej mu go dawalaś. A będzie na zegarek patrzył często przecież. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
To jeszcze fajnie by było jakbyś mu coś specjalnego wygrawerowała na kopercie tego zegarka
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej. Nasz ślub jest dzień po moich urodzinach.... Nie oczekuję wcale żadnego prezentu, bo najpiękniejszym prezentem będzie mój mąż
![]() Mąż.... jak to zabrzmiało.... Za niedługo będę używać tego słowa częściej.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.