|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maybelline, Sky High Curves (mascara)
Hej mam male pytanko w opisie na KW jest napisane ze ten tusz wystepuje w 3 kolorach .Czy ktos z was widzial brazowy , bo ja chodze i pytam i wszedzie tylko czarne moze w Polsce sa tylko takie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Maybelline, Sky High Curves (mascara)
Cześć
Mam ten sam problem - jak się w końcu zdecydowałam na zakup tego tuszu to okazało się że są same czarne ![]() Rozmawiałam z zaprzyjaźnioną ekspedientką sklepu drogeryjno-perfumeryjnego, która powiedziała mi że na razie Maybelline wypuścił pakiety tych tuszy (na promocyjnym pudelku) tylko w kolorze czarnym i że zawsze tak robi, ale po jakimś czasie wypuszcza inne kolory - ponoć tak samo było maskarą Lash Expansion... Pozostaje nam więc tylko czekać, bo ja czarnego jednak nie używam ![]() pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Znalazłam brazowa i ciemno brazowa w Sephorze wiec jesli jeszcze masz ochote na kupno to polecam maja wszystkie kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() dzięki dzięki dzięki !!! ![]() ma pewno pojade i na pewno kupię ![]() pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kredka bardzo bardzo Cię przepraszam chyba pomyliły mi się maskary to była Maybelline Mascara Lash Expansion nie wiem jak mogłam się tak pomylic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
oj nic sie nie stało
![]() też będę szukać i jakby co to też dam znać ![]() :helllo: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, Sky High Curves (mascara)
ja tez szukałam brazowej, ale w koncu kupiłam czarną
ale jak dla mnie jakościowo ten tusz jest kiepski i zastapiłam go Volume Express sam tusz skleja rzęsy, wogóle ich nie rozdziela, tworzy grudki i szybko wysycha w pojemniczku, najgorszy produkt Maybelline jaki miałam, dobrze że to brat z tata mi go kupili ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.